Libnet.ro
UNICEF

11:15

Nicusor Dan, despre companiile municipale: Am informatii ca s-au semnat contractele colective de munca pentru ca sa fie mai greu ca oamenii aia sa fie dati afara

Hotnews Hotnews,
 Nicusor Dan, despre companiile municipale: Am informatii ca s-au semnat contractele colective de munca pentru ca sa fie mai greu ca oamenii aia sa fie dati afara

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca exista vointa politica pentru desfiintarea companiilor municipale, vointa exprimata de catre PNL si USR PLUS in campania electorala si care se pastreaza in continuare. Am informatii ca in companiile municipale s-au semnat contractele colective de munca pentru ca sa fie mai greu ca oamenii aia sa fie dati afara, a afirmat marti seara Nicusor Dan, potrivit News. ro. continuă pe Hotnews

Nicusor Dan, despre poluarea din Capitala: Trebuie sa largim foarte mult capacitatea noastra de monitorizare. Locurile in care se depoziteaza ilegal gunoaie trebuie sa dispara si din Bucuresti, si din Ilfov (VIDEO)

Nicusor Dan a vorbit despre problemele Bucurestiului in ceea ce priveste nivelul de poluare, duminica seara, in direct pe B1 TV, si sustine ca exista doua chestiuni care trebuie facute in directia.

Nicusor Dan, despre o criza financiara la Primaria Municipiului Bucuresti: Exista o datorie curenta de 4 miliarde de lei

Nicusor Dan a declarat marti ca cea mai grea problema de la Primaria Bucuresti este criza financiara: Exista facturi intregi si drepturi care n-au fost platite. La o estimare grosiera exista o datorie curenta de vreo 4 miliarde de lei.

Nicusor Dan, despre epidemia de COVID-19 din Capitala: Situatia este foarte grava. Exista un plan de masuri pe care abia astept sa il punem in practica pentru ca, astfel, sa rupem lanturile de transmitere a bolii (VIDEO)

Bucurestiul a inregistrat 555 de cazuri noi de COVID-19 si a ajuns la un numar total de peste 31. 000 de imbolnaviri, potrivit bilantului prezentat duminica de catre Grupul de Comunicare Strategica.

Nicusor Dan anunta ca exista vointa politica pentru desfiintarea companiilor municipale. Ce spune despre caldura si apa calda in Bucuresti

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca exista vointa politica pentru desfiintarea companiilor municipale, vointa exprimata de catre PNL si USR PLUS in campania electorala si care se pastreaza in continuare. Am informatii ca in companiile municipale s-au semnat contractele colective de munca pentru ca sa fie mai greu ca oamenii aia sa fie dati afara, a afirmat, marti seara, Nicusor Dan.

Nicusor Dan, dupa ce a fost validat de instanta: O sa ne uitam cu atentie la tot ce s-a semnat in perioada aceasta. Nu s-au semnat lucruri esentiale, ci s-au facut numai mismasuri interne (VIDEO)

Nicusor Dan a fost validat de judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti, care au respins luni cele 52 de contestatii. in aceeasi zi, primarul general ales al Bucurestiului a intervenit in direct pe B1 TV, la.

Gabriela Firea: Nicusor Dan, treci la munca si lasa fake news! Acum esti validat si nu te mai retine nimeni

Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei, il acuza pe succesorul sau, Nicusor Dan, ca propaga informatii false si ii cere acestuia sa se apuce de munca.

Vestea momentului despre Nicusor Dan. Decizia este oficiala si cat se poate de clara

Este vestea momentului despre noul primar al Bucurestiului. Dupa aproape o luna de la alegerile locale 2020, Nicusor Dan a fost validat la Primaria Capitalei. Cele 52 de contestatii depuse de consilierii PSD au fost respinse, drept urmare decizia Curtii de Apel este cat se poate de clara. Nicusor Dan, validat la Primaria Capitalei Desi .

Firea, despre Nicusor Dan: A trecut a doua zi de la validare si nu a depus juramantul. Zilele trecute se plangea ca eu il blochez

Primarul in functie al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca au trecut doua zile de cand Nicusor Dan a fost validat ca edil al Bucurestiului, si nu a depus juramantul, prin urmare nu a venit la munca.

Nicusor Dan, intrebat daca primarii invinsi la locale care candideaza la parlamentare au nevoie de imunitate: E o ipoteza plauzibila. As paria ca s-au facut multe nereguli in primarie (VIDEO)

Nicusor Dan a vorbit, luni seara, in direct pe B1 TV, la Buna, Romania! cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, despre situatia primarilor care au pierdut mandatele la alegerile locale din Capitala, dar care.

Nicusor Dan a facut anuntul mult asteptat de bucuresteni. Cand vom avea apa calda si caldura

Nicusor Dan a facut anuntul de care sunt interesati toti bucurestenii, respectiv cand vor avea apa calda si caldura. Nicusor Dan promite ca toti locuitorii Capitalei vor avea apa calda si caldura in aceasta iarna. Pe de alta parte, Nicusor Dan avertizeaza populatia si spune ca, pana in primavara viitoare, se vor inregistra sute de .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )