Libnet.ro
UNICEF

14:00

Nicusor Dan a cerut sa fie testat, dupa ce a participat la sedinta cu Vergil Chitac

România Liberă România Liberă,
Nicusor Dan a cerut sa fie testat, dupa ce a participat la sedinta cu Vergil Chitac

Nicusor Dan a cerut sa fie testat si s-a izolat la domiciliu dupa ce a participat la sedinta conduce. continuă pe România Liberă

Coronavirus: Nicusor Dan, in izolare la domiciliu dupa ce a participat la sedinta cu senatorul Vergil Chitac La acea reuniune PNL i-a validat candidatura la locale lui Nicusor Dan

Nicusor Dan anunta ca s-a izolat la domiciliu impreuna cu familia sa pana la aflarea rezultatului testului pentru COVID-19, dupa ce a participat la sedinta Biroului Politic National al PNL la care a fost prezent si senatorul Vergil Chitac, confirmat cu coronavirus. La acea sedinta, PNL a validat candidatura lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei.

Nicusor Dan, izolat la domiciliu: Am participat luni la sedinta la care a fost si senatorul Vergil Chitac

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL la Primaria Capitalei, a anuntat ca va sta izolat la domiciliu impreuna cu familia sa fiindca a participat luni la o sedinta la care a fost prezent si senatorul Vergil Chitac, confirmat cu coronavirus.

CORONAVIRUS. Nicusor Dan, in autoizolare la domiciliu: Am participat luni la sedinta Biroului Politic National al PNL la care a fost prezent senatorul Chitac

NicusorDan, candidatul sustinut de PNL la Primaria Capitalei, este in autoizolare la domiciliu. Acesta a participat lala sedinta Biroului Politic National al PNL la care a fost prezent senatorul.

Candidatul PNL la primaria Constanta a cerut sa fie testat pentru coronavirus. S-a creat o adevarata isterie

Vergil Chitac, candidatul sustinut de PNL la alegerile locale, a anuntat joi, 12 martie, ca a cerut sa fie testat pentru a inlatura orice suspiciune cu privire la starea sa de sanatate.

Dan Bittman, de nerecunoscut, dupa ce s-a aflat ca are amanta. Cum a fost surprins in public

Dan Bittman a dorit sa fie si mai fericit, alaturi de Monica Odagiu, o colega de breasla. Informatia nu a fost confirmata de cei doi protagonisti, dar exista dovezi care sa certifice acest lucruri, cuplul facand deja pasi spre un trai impreuna. Cum arata artistul, dupa ce s-a aflat ca are amanta? Dan Bittman este .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )