Libnet.ro
UNICEF

15:30

Nicusor Dan, denuntat la DNA de mai multi parlamentari PSD

România Liberă România Liberă,
Nicusor Dan, denuntat la DNA de mai multi parlamentari PSD

Parlamentarii PSD Petre-Florin Manole, Aida-Cristina Caruceru, Daniel Zamfir, Beatrice Tudor si Serb. continuă pe România Liberă

Mai multi parlamentari PSD au depus un denunt la DNA impotriva lui Nicusor Dan

Parlamentarii PSD Petre-Florin Manole, Aida-Cristina Caruceru, Daniel Zamfir, Beatrice Tudor si Serban Nicolae au depus un denunt la DNA impotriva lui Nicusor Dan, candidatul dreptei la Primaria Capitalei. Potrivit documentului, obtinut de agentia News. ro, denuntul vizeaza savarsirea faptelor de: santaj, luare de mita, trafic de influenta, fals in declaratii, spalare de bani, parlamentarii PSD solicitand inceperea urmaririi penale si trimiterea in judecata a lui Nicusor Dan.

Mai multi parlamentari PSD au depus un denunt la DNA impotriva lui Nicusor Dan

Parlamentarii PSD Petre-Florin Manole, Aida-Cristina Caruceru, Daniel Zamfir, Tudor Beatrice, Serban Nicolae au depus un denunt la DNA impotriva lui Nicusor Dan cu privire la savarsirea faptelor de: santaj, luare de mita, trafic de influenta, fals in declaratii, spalare de bani si solicita inceperea urmaririi penale si trimiterea in judecata a acestuia.

Orban sare in apararea lui Nicusor Dan: Mafiotii si interlopii care au trait bine sub guvernarea locala PSD incearca sa-l discrediteze

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban a comentat marti inregistrarea in care candidatul Dreptei la Primaria Capitalei Nicusor Dan discuta cu un consilier de la Primaria Sectorului 4 despre demolarea unei constructii din Oraselul Copiilor apartinand unui om de afaceri controversat.

Nicusor Dan, replica pentru Firea:Mafia din PSD si urmasii lui Dragnea folosesc aceleasi mijloace murdare in incercarea de a opri indepartarea lor de la butoane

Nicusor Dan, candidatul PNL si al USR-PLUS la Primaria Capitalei, reactioneaza la inregistrarea in care acesta poarta o discutie cu un reprezentant al Primariei Sectorului 4, in care discuta despre cazul unei demolari care urma sa aiba loc in primavara. Gabriela Firea l-a acuzat ca a ajuns sa fie frate cu interlopii.

CIOLACU DESPRE NICUSOR DAN: Purtator de vorbe pentru interlopi

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat luni seara, facand referire la inregistrarile aparute in spatiul public, ca Nicusor Dan este un purtator de vorbe pentru interlopi, sustinand ca organele abilitate ar trebui sa se autosesizeze in acest caz, conform Agerpres.

DOCUMENT. Denunt penal pe numele lui Nicusor Dan. Acesta a fost bagat la secret de DNA

Razvan Dumitrescu a prezentat in emisiunea Subiectiv denuntul depus la Directia Nationala Anticoruptie pe numele lui Nicusor Dan. Acesta a fost semnat de 9 parlamentari ai Partidului Social Democrat.

Marcel Ciolacu il face praf pe Nicusor Dan: Se impune o autosesizare a DNA. E un trafic de influenta

Liderul PSD Marcel Ciolacu a reactionat luni seara dupa ce in presa a aparut o inregistrare audio in care Nicusor Dan, candidatul unic al Dreptei la Primaria Bucuresti, ar intervini la Primaria Sectorului 4 pentru un om de afaceri controversat.

O inregistrare cu Nicusor Dan ridica tensiunea in campanie. Candidatul dreptei acuza mafia din PSD Ciolacu cauta o persoana indreptatita sa faca plangere penala Fenechiu: Daca nu exista inregistrarea, era mai bine

O inregistrare cu o discutie intre Cristian Zarescu, consilierul primarului PSD al sectorului 4, si Nicusor Dan pe tema demolarii unui imobil din Oraselul Copiilor e ultima linie de atac a PSD impotriva candidatului sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei.

CIOLACU: Am discutat in PSD sa facem un ultim apel catre organele abilitate sa se autosesize in cazul lui Nicusor Dan

Marcel Ciolacu a anuntat ca PSD a decis marti sa faca un ultimul apel catre organele abilitate sa se autosesize in cazul inregistrarii prezentate in spatiul public a discutiei lui Nicusor Dan cu Cristian Zarescu, consilierul primarului Sectorului 4. Liderul social-democratilor a adaugat ca este evident un caz de trafic de influenta, iar Nicusor Dan, candidatul dreptei unite la Primaria Capitalei, care invoca salvarea spatiilor verzi, dovedeste exact opusul prin interventiile sale, conform news. ro.

LUDOVIC, DESPRE INREGISTRAREA CU NICUSOR DAN: O masura disperata a mafiotilor si interlopilor care sprijina PSD

Inregistrarea aparuta in spatiul public cu Nicusor Dan este doar o masura disperata din partea mafiotilor si interlopilor care sprijina PSD , care este disperat ca pierde teren pe zi ce trece, a afirmat astazi premierul Ludovic Orban, presedinte al PNL.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )