Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mai multi parlamentari PSD au depus un denunt la DNA impotriva lui Nicusor Dan

Hotnews Hotnews,
 Mai multi parlamentari PSD au depus un denunt la DNA impotriva lui Nicusor Dan

Parlamentarii PSD Petre-Florin Manole, Aida-Cristina Caruceru, Daniel Zamfir, Beatrice Tudor si Serban Nicolae au depus un denunt la DNA impotriva lui Nicusor Dan, candidatul dreptei la Primaria Capitalei. Potrivit documentului, obtinut de agentia News. ro, denuntul vizeaza savarsirea faptelor de: santaj, luare de mita, trafic de influenta, fals in declaratii, spalare de bani, parlamentarii PSD solicitand inceperea urmaririi penale si trimiterea in judecata a lui Nicusor Dan. continuă pe Hotnews

Mai multi parlamentari PSD au depus un denunt la DNA impotriva lui Nicusor Dan

Parlamentarii PSD Petre-Florin Manole, Aida-Cristina Caruceru, Daniel Zamfir, Tudor Beatrice, Serban Nicolae au depus un denunt la DNA impotriva lui Nicusor Dan cu privire la savarsirea faptelor de: santaj, luare de mita, trafic de influenta, fals in declaratii, spalare de bani si solicita inceperea urmaririi penale si trimiterea in judecata a acestuia.

Nicusor Dan, denuntat la DNA de mai multi parlamentari PSD

Parlamentarii PSD Petre-Florin Manole, Aida-Cristina Caruceru, Daniel Zamfir, Beatrice Tudor si Serb.

Cine sunt vedetele din Romania care castiga cei mai multi bani din instagram. Surprize in top

Sa fii influncer nu doar ca este la moda, dar este si o sursa de bani. Iar asta pentru ca o anumita persoana care are multi urmaritori reuseste sa determine firmele sa-i de bani de pentru promovare. Cine sunt vedetele din Romania care castiga cei mai multi bani din Instagram Dupa cum spun specialistii, cateva .

Constanta: Tanara de 22 ani, arestata dupa ce a agresat doua femei intr-un bar, trei agenti de paza si apoi mai multi politisti

O tanara de 22 de ani, posibil drogata, s-a batut cu alte femei intr-un local din Constanta, cu trei agenti de la o firma de securitate chemati sa aplaneze conflictul, dar si cu mai multi politisti, relateaza Mediafax.

Mai multi protestatari de la Termocentrala Mintia, prezenti la Serbarile Nationale de la Tebea: De opt zile, un colos energetic de 1.275 MW este oprit din lipsa de carbune

Mai multi protestatari de la Termocentrala Mintia, printre care si grevisti ai foamei, s-au aflat duminica la Tebea, la manifestarile comemorative dedicate lui Avram Iancu, pentru a le prezenta participantilor la acest eveniment situatia in care se afla producatorul de energie electrica, potrivit Agerpres.

Mai multi protestatari au fost arestati la Melbourne. Ce s-a intamplat

Politia a arestat duminica,la Melbourne, mai multi oameni care nu au respectatordinele autoritatilor de a ramane in casasi care au iesit in strada pentru a protesta, conform.

Cum a reusit o fata sa bata noua persoane, dintre care patru politisti si trei bodyguarzi. Putea si mai multi

Tanara din Constanta, in varsta de 22 de ani, care a batut nu mai putin de noua persoane, a fost arestata preventiv. Printre victimele batausei s-au numarat patru politisti si trei agenti de paza.

Romania se afla printre tarile Uniunii Europene cu cea mai mica rata de vaccinare a varstnicilor impotriva gripei

Romania se afla printre tarile UE cu cea mai mica rata de vaccinare a batranilor impotriva gripei. Datele publicate marti de catre Oficiul European de StatisticaEurostat) arata ca cea mai scazuta rata de.

CEI MAI MULTI ELEVI AU REVENIT LA SCOALA La Buzau, cazurile de COVID-19 sunt in scadere

Transmiterea comunitara a virusului SARS-CoV-2 pare sa dea semne de incetinire in Buzau, judetul fiind plasat in statisticile Institutului National de Sanatate Publica pe un tren descendent. Concret, in ultimele doua saptamani in judet au fost inregistrate mai putine cazuri de imbolnavire, iar majoritatea cazurilor noi au provenit din focare, astfel ca situatiile au putut fi tinute sub control in acele spatii.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )