Libnet.ro
UNICEF

16:15

Nicusor Dan recunoaste ca nu poate rezolva problema lipsei agentului termic din Capitala, in ziua in care 130 de blocuri au fost lasate fara apa calda

Antena3 Antena3,
Nicusor Dan recunoaste ca nu poate rezolva problema lipsei agentului termic din Capitala, in ziua in care 130 de blocuri au fost lasate fara apa calda

Nicusor Dan a vorbit, astazi, la un post de televiziune despre problema lipsei apei calde in multe zone din Bucuresti chiar in momentul in care Compania Termoenergetica fostul Radet) informa zeci de mii de locuitori din partea de est a orasului ca nu vor avea apa calda, din cauza unei avarii majore. continuă pe Antena3

ELENA UDREA: Nicusor Dan nu poate fi un primar cu mult mai rau decat Gabi Firea

Elena Udrea a afirmat, duminica seara, ca a votat cu Traian Basescu si PMP, dar a constatat ca s-a votat noul, asa cum in 2004 se vota PD. &171;Noul &187;de atunci a devenit &171;vechiul &187;, a afirmat Udrea, adaugand ca Nicusor Dan nu poate fi un primar cu mult mai rau decat Gabi Firea.

Cat i-a luat lui Nicusor Dan sa rezolve in direct la TV o problema de matematica: O ora, o ora si ceva

Cand era elev la liceu, actualul primar general al Capitalei, Nicusor Dan, a castigat doi ani la rand medalia de aur la Olimpiada Internationala de Matematica. in amintirea acelor vremuri, acesta a rezolvat, in direct, o problema din 1988, dupa ce a fost provocat de jurnalistul Marian Georgescu. Timpul de rezolvare a problemei a fost .

Primul lucru pe care-l face Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Anuntul noului primar

Luni 28 septembrie, Nicusor Dan a confirmat la B1 TV, ca il va demite pe Adrian Iordache, directorul Directiei Juridice din cadrul Primariei Capitalei. Noul primar general a vorbit si despre modul in care va incerca sa rezolve problema termoficarii. Primul lucru pe care il va face Nicusor Dan la Primaria Capitalei in privinta lui .

Cum incearca Nicusor Dan sa rezolve traficul Capitalei cu ecuatii matematice. Primul reportaj cu noul primar al Bucurestiului

Candidatul USR-PLUS-PNL Nicusor Dan a reusit duminica seara sa o invinga pe Gabriela Firea in cursa pentru Primaria Capitalei, obtinand un scor de aproape 43% din voturi. intr-un reportaj pentru stirileprotv, printre ecuatiile matematice cu care vrea sa rezolve problema traficului din Capitala, noul edil vorbeste si despre dansul cu care si-a cucerit nevasta.

Nicusor Dan: Este ziua de nastere a noului Bucuresti ii asigur pe bucuresteni ca vom colabora cu ei; PMB nu poate fi condusa in stilul Elena Ceuseascu

Candidatul sustinut de PNl si USr PLUS entru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat, duminica, dupa anuntarea rezultatelor exit poll-urilor, ca este ziua de nastere a noului Bucuresti.

Nicusor Dan: Am votat sa scoatem caracatita de neamuri si de interese din primaria Capitalei VIDEO

Nicusor Dan, candidat la primaria Capitalei, a declarat duminica, inainte de a vota, ca votul de azi poate deschide usa primariei pentru toti bucurestenii.

Business report: Un downgrade ar spulbera cursul de schimb. Dezvoltatorii imobiliari nu vad cu ochi buni ca Nicusor Dan sa fie primar. Kurzarbeit: Primii pasi pentru aplicarea mecanismului

Un downgrade ar spulbera cursul de schimb. Altfel, euro nu va sari de 4,9 lei pana la sfarsitul anului * Cristian Pirvulescu: Dezvoltatorii imobiliari nu vad cu ochi buni ca Nicusor Dan sa fie primar general. I-ar incomoda * Nicolae Danila: 30 de ani de provocari si reforme in sistemul bancar din Romania * Poate Romania intra acum in ERM2, antecamera spre euro? Categoric NU! * Spitalele: mulse de administratiile locale, dar in responsabilitatea administratiei centrale * Ce crede doamna Maria, in varsta de 89 de ani, despre cresterea punctului de pensie cu 40% * Schema de ajutor pentru companiile mari, operationala saptamana viitoare * Kurzarbeit: Primii pasi pentru aplicarea mecanismului - documente de intocmit.

Ce legatura este, de fapt, intre Nicusor Dan si Elena Udrea. S-a aflat dupa alegeri

Dezvaluirea facuta dupa alegerile locale din 2020. intre Nicusor Dan, cel care a castigat la alegerile locale si Elena Udrea exista o legatura nestiuta. Ce legatura este intre Nicusor Dan si Elena Udrea in urma primelor rezultate, Elena Udrea a dezvaluit ce legatura exista intre ea si castigatorul alegerilor pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan. Gabriela .

Ce scrie in diploma de studii a lui Nicusor Dan. Contracandidatii lui ar trebui sa se teama de asta

Astazi, 27 septembrie, bucurestenii si-au ales viitorul Primar al Capitalei, in persoana lui Nicusor Dan. Rezultatul este doecamdata partial real, pana la momentul oficializarii de catre BEC a rezultatelor alegerilor locale. Ce scrie in diploma de studii a lui Nicusor Dan Nicusor Dan, candidatul PNL-USR PLUS la functia de primar al Capitalei, putina lume stie .

Nicusor Dan, lovitura de imagine pentru Gabriela Firea. Detaliul observat de toti bucurestenii la votare VIDEO

Nicusor Dan i-a aplicat o lovitura de imagine Gabrielei Firea la alegerile locale 2020. Aceasta s-a prezentat singura la urne, in timp ce Nicusor Dan a venit cu familia. Nicusor Dan, lovitura de imagine pentru Gabriela Firea Astfel, Nicusor Dan s-a prezentat, azi, la ora 9. 00, la sectia de votare de la Scoala Gimnaziala 279, .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )