Libnet.ro
UNICEF

06:15

Solutiile propuse de Nicusor Dan pentru rezolvarea problemelor cu furnizarea apei calde in Capitala, in iarna care urmeaza (VIDEO)

B1 B1,
Solutiile propuse de Nicusor Dan pentru rezolvarea problemelor cu furnizarea apei calde in Capitala, in iarna care urmeaza (VIDEO)

Noul primar al Capitalei, Nicusor Dan a explicat luni seraa, in platoul B1 TV cum va rezolvaproblema furnizarii apei calde in iarna care urmeaza, dupa o lunga perioada in care bucurestenii au avut de. continuă pe B1

NICUSOR DAN: Bucurestiul a avut mult prea mult timp parte de scandaluri

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a dat asigurari ca va colabora, ca primar general, cu Guvernul pentru rezolvarea problemelor care au nevoie de implicarea Executivului. Bucurestiul a avut mult prea mult timp parte de scandaluri. ) De maine ne vom apuca de munca, a spus el. Nicusor Dan a afirmat ca este dispus sa colaboreze cu orice forta politica din Consiliul General pentru a fi rezolvate problemele, conform news. ro.

NICUSOR DAN: De maine ne vom apuca de munca

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a dat asigurari ca va colabora, ca primar general, cu Guvernul pentru rezolvarea problemelor care au nevoie de implicarea Executivului.

Ludovic Orban, dupa victoria lui Nicusor Dan: Pentru prima oara in 30 de ani, PNL inregistreaza o victorie clara la alegerile locale si bate PSD fara drept de apel (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, sustine o prima declaratie dupa victoria lui Nicusor Dan in cursa pentru Capitala. Ma bucur enorm ca am eliberat Bucurestiul, a spus liderul.

ROBERT NEGOITA: Le multumesc tuturor celor care au iesit la vot; il felicit pe Nicusor Dan

Robert Negoita, castigator al unui nou mandat de primar in Sectorul 3, conform datelor partiale anuntate de BEC, a multumit celor care au iesit duminica la vot si l-a felicitat pe Nicusor Dan pentru rezultatul obtinut in competitia pentru Primaria Capitalei, mentionand ca Bucurestiul are nevoie de multe schimbari in bine.

Orban, intrebat daca l-a anuntat Nicusor Dan ca ar vrea sa se inscrie in PNL: Nu am avut discutii pe tema asta

Ludovic Orban a declarat, intrebat daca l-a anuntat Nicusor Dan despre intentia de a se inscrie in PNL, ca nu a vorbit cu acesta despre subiect si ca discutiile si inainte de a decide sa candideze la Primaria Capitalei si dupa au fost legate de problemele si solutiile pentru Bucuresti.

Nicusor Dan, lovitura de imagine pentru Gabriela Firea. Detaliul observat de toti bucurestenii la votare VIDEO

Nicusor Dan i-a aplicat o lovitura de imagine Gabrielei Firea la alegerile locale 2020. Aceasta s-a prezentat singura la urne, in timp ce Nicusor Dan a venit cu familia. Nicusor Dan, lovitura de imagine pentru Gabriela Firea Astfel, Nicusor Dan s-a prezentat, azi, la ora 9. 00, la sectia de votare de la Scoala Gimnaziala 279, .

Ce legatura este, de fapt, intre Nicusor Dan si Elena Udrea. S-a aflat dupa alegeri

Dezvaluirea facuta dupa alegerile locale din 2020. intre Nicusor Dan, cel care a castigat la alegerile locale si Elena Udrea exista o legatura nestiuta. Ce legatura este intre Nicusor Dan si Elena Udrea in urma primelor rezultate, Elena Udrea a dezvaluit ce legatura exista intre ea si castigatorul alegerilor pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan. Gabriela .

EXCLUSIV Controversatul om de afaceri Manochehr Saadati Sohi, responsabil pentru santierul din Herastrau, se caieste dupa ce Nicusor Dan a castigat alegerile: Sper ca tot ce a promis sa reuseasca. Anterior spunea ca va pleaca din Romania

EXCLUSIV Unul dintre personajele controversate caruia Nicusor Dan, noul primar al Capitalei, i-a pus bete in roate blocand mai multe proiecte imobiliare fara autorizatie este omul de afaceri iranian Manochehr.

Gabriela Firea, atac la Nicusor Dan dupa votare: Tinerii NU vor CAINI la Primarie. Fratii interlopilor nu stiu decat sa-i serveasca pe interlopi

Gabriela Firea vine cu replica pentru Nicusor Dan in urma celor declarate de contracandidatul ei la urnele de vot, in aceasta dimineata. Razboiul continua intre cei doi candidati din cursa pentru Primaria Capitalei. Gabriela Firea, atac la adresa lui Nicusor Dan Spiritele s-au incins de-a lungul campaniei electorale in special intre Nicusor Dan si Gabriela .

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat si a dat in Gabriela Firea, actualul primar: O caracatita de interese

Azi se decide viitorul primar general al Capitalei, iar zarva abia a inceput. Nicusor Dan a votat si el! Contracandidatul Gabrielei Firea a avut multe sa spuna la sectia de vot, mai cu seama despre cea care sta bine in cursa pentru PMB. Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat! Jigniri dure catre Firea Nicusor .

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )