Libnet.ro
UNICEF

12:16

Nicusor Dan, despre o colaborare cu Marian Munteanu, in cazul in care candidatul PNL ar deveni primarul Capitalei: Este o ipoteza care nu cred ca are niciun fel de sansa de realizare (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan, despre o colaborare cu Marian Munteanu, in cazul in care candidatul PNL ar deveni primarul Capitalei: Este o ipoteza care nu cred ca are niciun fel de sansa de realizare (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei, a declarat marti, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, ca nu crede ca PNL si Marian Munteanu ar putea aduce. continuă pe B1

Nicusor Dan, despre punerea sub acuzare a lui Orban: Este foarte clar ca nu mai putem alege la Primarie tot un om de partid. Avem nevoie de oameni noi

Candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, arata ca bucurestenii nu ar trebui sa mai voteze un politician, dupa ce Ludovic Orban a fost pus sub control judiciar pentru ca ar fi solicitat sprijin financiar pentru campania electorala.

Macovei, despre candidatura lui Marian Munteanu: PNL a lasat cu totul Bucurestiul in bratele PSD

Liderul M10, Monica Macovei, considera ca, prin desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat la Primaria Capitalei, PNL a lasat cu totul Bucurestiul in bratele PSD, ea sustinand ca este mai necesar ca oricand ca fortele noi sa fie intelepte si unite.

Radu Banciu, despre candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei: Aceasta numire decredibilizeaza PNL pentru ca nu este o optiune de ciolan manifesta (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu, despre desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL pentru Primaria Generala a Capitalei. Aceasta numire de.

Candidatura lui Marian Munteanu, validata de conducerea PNL

Biroul Politic National al PNL a validat marti candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, potrivit unor surse politice citate de Agerpres. Munteanu a fost validat cu o singura abtinere. El a fost propus candidat de Comisia de unificare a PNL, care s-a intrunit marti.

Subiectiv: Este Marian Munteanu reprezentantul societatii civile?

Razvan Dumitrescu si Razvan Savaliuc au comentat, marti, la Subiectiv candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Bucuresti. Marian Munteanu se vede drept un reprezentant al societatii civile,.

Cum a explicat Marian Munteanu asocierea cu Virgil Magureanu

Dupa evenimentele din 1990, Marian Munteanu a revenit in prim-planul politicii in anul 2000, cand a fost propus candidat la presedintie din partea PNR, partid condus de Virgil Magureanu, fostul director al SRI. Pana la urma, Munteanu n-a mai intrat in cursa prezidentiala. Iata cum explica Munteanu acel episod.

Marian Munteanu: Sunt profund legat de bucuresteni. Am toata disponibilitatea pentru a gasi cea mai potrivita formula ca oamenii care doresc binele Bucurestiului sa fie reprezentati (VIDEO)

Marian Munteanu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, a declarat marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca este foarte legat de bucuresteni si ca isi doreste sa se gasesca cea mai buna.

Marian Munteanu: Sunt onorat de propunerea PNL, de a candida la Primaria Bucuresti. Blaga a uitat sa aplaude

Marian Munteanu, propunerea PNL pentru Primaria Capitalei, a spus, marti, ca este onorat de propunerea pe care i-au facut-o liberalii, cu atat mai mult cu s-a declarat profund legat de.

FOTO+VIDEO. Cine este Marian Munteanu

Marian Munteanu a fost desemnat marti candidatul PNL la alegerile pentru Primaria Capitalei, dupa anuntul spectaculos facut de Ludovic Orban de retragere din cursa, in urma audierii la DNA, care a dispus cercetarea sa penala sub control judiciar.

Cristian Preda: Ma simt insultat de ideea ca Marian Munteanu e prezentat drept liberal

Europarlamentarul Cristian Preda critica nominalizarea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL pentru Primaria Capitalei, pe care o caracterizeaza drept o bataie de joc, exprimandu-si totodata regretul ca nu s-a inscris ca independent in cursa pentru Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )