Libnet.ro
UNICEF

07:00

Nicusor Dan despre criza sanitara: Am detasat 200 de oameni la DSP Nu mai sunt intarzieri la anchetele epidemiologice

Hotnews Hotnews,
 Nicusor Dan despre criza sanitara: Am detasat 200 de oameni la DSP Nu mai sunt intarzieri la anchetele epidemiologice

Primaria Capitalei a detasat aproape 300 de angajati ai Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale catre DSP si Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov pentru a rezolva carentele de personal ale celor doua institutii. Catre DSP Bucuresti au fost detasate 200 de persoane, catre Serviciul de Ambulanta 40, iar catre DSP Ilfov - 50 de persoane. Dupa transferurile facute, Nicusor Dan spune ca DSP Bucuresti nu mai are intarzieri in efectuarea anchetelor epidemiologice. continuă pe Hotnews

Nicusor Dan despre situatia financiara a Primariei Capitalei: Datoriile curente sunt de 3 miliarde lei Vrem sa recunoastem toate datoriile, chiar si datoria de baza de 900 milioane lei a RADET la ELCEN

Datoriile curente ale Primariei Capitalei si ale institutiilor din subordine sunt de circa 3 miliarde lei, existand popriri de 80 milioane lei pe conturile municipalitatii, a declarat Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, miercuri, intr-o conferinta de presa. Acesta a declarat ca vrea sa recunoasca toate datoriile Primariei, subordonatelor si companiilor municipale, sa le adune intr-un singur cos, la primarie, ca municipalitatea sa-si recapete credibilitatea pe piata financiara. Nicusor Dan a declarat ca daca este posibil va recunoaste inclusiv datoria de baza, de 900 milioane lei, fara penalitati, pe care o avea RADET la ELCEN si unde exista un litigiu pe rol intre municipalitate si ELCEN.

Nicusor Dan, despre problemele cu apa calda si caldura: Va fi o iarna grea Tot ce putem sa facem este sa intervenim cat mai rapid la avarii Am infiintat un call center pentru cetateni

Vom avea o iarna grea pentru ca reteaua de transport este de 3 ori mai proasta ca acum 3 ani, a declarat Nicusor Dan, in cadrul unei conferinte de presa, intrebat de jurnalisti despre problemele cu apa calda si caldura. Noul primar general a declarat ca tot ce poate face in aceasta iarna este ca Termoenergetica sa intervina cat mai rapid la avarii, dar si o comunicare mai buna cu cetatenii, astfel incat acestia sa stie macar cat vor sta fara agent termic.

Nicusor Dan, despre iluminatul public de sarbatori: O sa avem aceeasi decorare a strazilor pe care am avut-o anul trecut

Nicusor Dan a precizat ca vechea administratie a incheiat un contract cu un operator privat privind iluminatul public de sarbatori in valoare de 9 milioane lei, contract care expira in aceasta iarna. Edilul a adaugat ca au fost executate lucrari pe 90% din strazi si vom avea in acest sezon aceeasi decorare ca anul trecut.

Nicusor Dan, despre transportul public din Capitala: Am identificat zonele si intervalele orare la care se intampla ca pasagerii sa nu poarte masca si vom actiona pe acele zone (VIDEO)

Nicusor Dan a precizat ca saptamana trecuta a facut un chestionar printre soferi si vatmani, ocazie cu care au fost identificate doua concluzii, in urma carora o sa lucram. Edilul a explicat, mi.

Nicusor Dan, despre schema de ajutor de stat pentru industria culturala: Salut acest sprijin. Cultura este un motor de dezvoltare economica

In contextul in care vicepremierulRaluca Turcan a anuntat o noua schema de ajutor de stat pentru industria culturala, de pe urma careia ar urma sa beneficieze industria culturala independenta,.

Nicusor Dan, trolat pe Facebook: De ce nu e inca Vlad Voiculescu viceprimar?

O postare pe Facebook a lui Nicusor Dan, despre spitalele din Bucuresti, a atras o avalansa de comentarii in care primarul general este acuzat ca a tradat USR-PLUS si nu face nimic pentru ca Vlad Voiculescu sa fie viceprimar al Capitalei. Legal insa alegerea viceprimarului nu poate fi facuta in acest moment, din cauza prevederilor codului administrativ modificat de guvernul Vioricai Dancila, dar si a unei ordonante de urgenta semnate de Ludovic Orban.

Nicusor Dan: Am detasat 200 de persoane din Administratia Spitalelor catre DSP, care n-avea resurse nici materiale, nici umane pentru a face fata solicitarilor Nu mai exista intarzieri la anchetele epidemiologice (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, sustine ca in momentul acesta nu mai exista intarzieri in ceea ce priveste anchetele epidemiologice. Edilul a prezentat, miercuri, o parte dintre masurile pe care.

NICUSOR DAN: Ne asteapta o iarna grea, reparatiile la reteaua de termoficare incep in primavara

Nicusor Dan a vorbit miercuri, la prezentarea bilantului la 20 de zile de mandat despre contractul semnat pentru finantarea modernizarii retelei de termoficare in valoare de 300 milioane euro si a amintit despre suma de 200 milioane euro care va veni din partea Guvernului pentru ca lucrarile sa poata fi demarate in primavara anului viitor. O sa avem o iarna dificila. Ce putem face e sa intervenim in cel mai scurt timp posibil la sutele de avarii care se vor intampla, a adaugat Dan. Primarul General a precizat ca la Societatea de Transport Bucuresti a facut un chestionar printre soferi si vatmani si au fost identificate liniile pe care sunt aglomerari la orele de varg si intervalele orare in care sunt pasageri care nu poata masca in mijloacele de transport in comun, precizand ca vor fi luate masuri pe acele zone, potrivit News.

Nicusor Dan, bilant la 20 de zile de mandat. Ce a gasit in conturile primariei

Nicusor Dan a vorbit miercuri, la prezentarea bilantului la 20 de zile de mandat despre contractul semnat pentru finantarea modernizarii retelei de termoficare in valoare de 300 milioane euro si a amintit despre suma de 200 milioane euro care va veni din partea Guvernului pentru ca lucrarile sa poata fi demarate in primavara anului viitor.

NICUSOR DAN: Nu mai exista intarzieri in anchetele epidemiologice desfasurate de catre DSP

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca in prezent nu mai exista intarzieri in ceea ce priveste anchetele epidemiologice desfasurate de catre Directia de Sanatate Publica la nivelul Municipiului Bucuresti, dupa ce la DSP au fost detasati 200 de angajati ai Administratiei Spitalelor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )