Libnet.ro
UNICEF

11:30

Nicusor Dan: Am detasat 200 de persoane din Administratia Spitalelor catre DSP, care n-avea resurse nici materiale, nici umane pentru a face fata solicitarilor Nu mai exista intarzieri la anchetele epidemiologice (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan: Am detasat 200 de persoane din Administratia Spitalelor catre DSP, care n-avea resurse nici materiale, nici umane pentru a face fata solicitarilor Nu mai exista intarzieri la anchetele epidemiologice (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, sustine ca in momentul acesta nu mai exista intarzieri in ceea ce priveste anchetele epidemiologice. Edilul a prezentat, miercuri, o parte dintre masurile pe care. continuă pe B1

Nicusor Dan, despre transportul public din Capitala: Am identificat zonele si intervalele orare la care se intampla ca pasagerii sa nu poarte masca si vom actiona pe acele zone (VIDEO)

Nicusor Dan a precizat ca saptamana trecuta a facut un chestionar printre soferi si vatmani, ocazie cu care au fost identificate doua concluzii, in urma carora o sa lucram. Edilul a explicat, mi.

Mihai Tudose i-a numit Pic si Poc pe Orban si pe Nicusor Dan, dupa vizita acestora din spitale: Ce naiba au verificat ei?

Fostul premier PSD Mihai Tudose i-a criticat luni in termeni duri pe Ludovic Orban si pe Nicusor Dan. Premierul si primarul Capitalei doi au mers in control la mai multe spitale din Bucuresti, dupa tragedia de la Piatra Neamt.

Orban si Nicusor Dan, controale in spitalele din Capitala: Nu am gasit nereguli!

Premierul Ludovic Orban, impreuna cu primarul Nicusor Dan si prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, au anuntat ca vor efectua controale in spitalele din subordinea Primariei Capitalei.

Anuntul lui Nicusor Dan dupa tragedia de la spitalul din Piatra Neamt. Vom aloca bani!

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca a primit situatia autorizarii de securitate la incendiu a celor 19 spitale din subordinea Primariei Capitalei si promite ca va aloca bani astfel incat toate problemele sa fie reglementate.

Nicusor Dan despre criza sanitara: Am detasat 200 de oameni la DSP Nu mai sunt intarzieri la anchetele epidemiologice

Primaria Capitalei a detasat aproape 300 de angajati ai Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale catre DSP si Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov pentru a rezolva carentele de personal ale celor doua institutii. Catre DSP Bucuresti au fost detasate 200 de persoane, catre Serviciul de Ambulanta 40, iar catre DSP Ilfov - 50 de persoane. Dupa transferurile facute, Nicusor Dan spune ca DSP Bucuresti nu mai are intarzieri in efectuarea anchetelor epidemiologice.

NICUSOR DAN: Nu mai exista intarzieri in anchetele epidemiologice desfasurate de catre DSP

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca in prezent nu mai exista intarzieri in ceea ce priveste anchetele epidemiologice desfasurate de catre Directia de Sanatate Publica la nivelul Municipiului Bucuresti, dupa ce la DSP au fost detasati 200 de angajati ai Administratiei Spitalelor.

Nicusor Dan: O sa vedeti, in zilele urmatoare, deciziile cu privire la noi locuri de terapie intensiva in Bucuresti

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat luni seara, la finalul unei vizite de lucru, impreuna cu premierul Ludovic Orban si prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, pentru evaluarea spitalelor din Bucuresti,.

NICUSOR DAN: Ne asteapta o iarna grea, reparatiile la reteaua de termoficare incep in primavara

Nicusor Dan a vorbit miercuri, la prezentarea bilantului la 20 de zile de mandat despre contractul semnat pentru finantarea modernizarii retelei de termoficare in valoare de 300 milioane euro si a amintit despre suma de 200 milioane euro care va veni din partea Guvernului pentru ca lucrarile sa poata fi demarate in primavara anului viitor. O sa avem o iarna dificila. Ce putem face e sa intervenim in cel mai scurt timp posibil la sutele de avarii care se vor intampla, a adaugat Dan. Primarul General a precizat ca la Societatea de Transport Bucuresti a facut un chestionar printre soferi si vatmani si au fost identificate liniile pe care sunt aglomerari la orele de varg si intervalele orare in care sunt pasageri care nu poata masca in mijloacele de transport in comun, precizand ca vor fi luate masuri pe acele zone, potrivit News.

Nicusor Dan, bilant la 20 de zile de mandat. Ce a gasit in conturile primariei

Nicusor Dan a vorbit miercuri, la prezentarea bilantului la 20 de zile de mandat despre contractul semnat pentru finantarea modernizarii retelei de termoficare in valoare de 300 milioane euro si a amintit despre suma de 200 milioane euro care va veni din partea Guvernului pentru ca lucrarile sa poata fi demarate in primavara anului viitor.

Nicusor Dan a facut anuntul soc pentru bucuresteni. Veste crunta in aceasta iarna

Se pare ca locuitorii Capitalei vor avea parte de o iarna grea. Nicusor Dan a anuntat ca reteaua agentului termic este de trei ori mai proasta decat acum trei ani. Nicusor Dan a facut anuntul soc pentru bucuresteni Potrivit lui Nicusor Dan, reteaua principala de caldura din Capitala este de trei ori ma proasta .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )