Libnet.ro
UNICEF

15:00

Nicusor Dan, dupa ce Ludovic Orban a anuntat ca se retrage din cursa pentru primarie: A venit timpul sa salvam Bucurestiul de politicieni

Hotnews Hotnews,
 Nicusor Dan, dupa ce Ludovic Orban a anuntat ca se retrage din cursa pentru primarie: A venit timpul sa salvam Bucurestiul de politicieni

Nicusor Dan, candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei, sustine ca punerea sub urmarire penala a lui Ludovic Orban de catre DNA demonstreaza inca o data ca partidele politice nu mai au oameni corecti si capabili cu care sa vina in fata alegatorilor, potrivit unui comunicat al acestei formatiuni. continuă pe Hotnews

Firea, dupa ce Orban a anuntat ca se retrage din cursa pentru Primaria Capitalei: Regret

Gabriela Firea a reactionat, luni, dupa ce Ludovic Orban a anuntat ca se retrage din calitatea de candidat al PNL la Capitala si din toate functiile din PNL, fiind urmarit penal de DNA. Regret faptul.

Ludovic Orban, urmarit penal pentru folosirea influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite

Liberalul a anuntat ca se retrage din cursa pentru Primaria Capitalei --------- *ACTUALIZARE 17:30 Ludovic Orban este urmarit penal de procurorii DNA pentru savarsirea infractiunii de folosire a influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite, dupa ce, in martie, a contactat un om de afaceri solicitandu-i sprijin financiar in campania electorala pentru alegerile locale, potrivit unui comunicat al DNA. *ACTUALIZARE 17:23 Ludovic Orban: imi retrag candidatura pentru Primaria Capitalei Liberalul Ludovic Orban a declarat astazi ca, in urma anchetarii sale de catre procurorii DNA, isi va retrage candidatura de la alegerile pentru functia de primar al Capitalei si ca va demisiona din conducerea PNL, dar si din cea de vicepresedinte al Camerei Deputatilor. *ACTUALIZARE 16:38 Ludovic Orban a declarat ca este cercetat sub control judiciar, dupa ce a fost audiat astazi de procurorii DNA. Acesta a anuntat ca isi retrage candidatura de la primaria Capitalei si ca demisioneaza din functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor. *ACTUALIZARE 15:20 Ludovic Orban, la sediul DNA: Nu imi este teama.

Victor Ponta, mesaj pentru Ludovic Orban: Dumnezeu nu-i iarta pe ticalosi

Victor Ponta reactioneaza dur dupa ce Ludovic Orban a devenit urmarit penal si a anuntat ca se retrage din cursa pentru Primaria Capitalei. Eu l-am iertat de mult pe Ludovic Orban/ dar Dumnezeu nu-i uita ni.

Nicusor Dan, despre punerea sub acuzare a lui Orban: Este foarte clar ca nu mai putem alege la Primarie tot un om de partid. Avem nevoie de oameni noi

Candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, arata ca bucurestenii nu ar trebui sa mai voteze un politician, dupa ce Ludovic Orban a fost pus sub control judiciar pentru ca ar fi solicitat sprijin financiar pentru campania electorala.

Miscare bomba pe scena politica! PNL vrea schimbarea lui Ludovic Orban cu Nicusor Dan?

Nicusor Dan ar putea fi candidatul PNL in locul lui Ludovic Orban la alegerile locale. S-au intensificat zvonurile ca Ludovic Orban ar putea fi inlocuit de Nicusor Dan, a aratat jurnalistul Radu.

Ludovic Orban, urmarit penal si pus sub control judiciar de DNA: imi retrag candidatura la Primaria Capitalei. Demisionez din functia de vicepresedinte al PNL si din vicepresedinte al Camerei Deputatilor (VIDEO)

Scena politica a fost din nou aruncata in aer de DNA. Liberalul Ludovic Orban a anuntat ca isi retrage candidatura la Primaria Capitalei, dupa o vizita la DNA. La iesire, acesta a spus ca i s-a impu.

Mircea Badea: Tunsoarea domnului Nicusor Dan nu e ilegala?

Mircea Badea a comentat, luni, in pasa de la Sinteza Zilei, retragerea lui Ludovic Orban din cursa pentru Primaria Capitalei si s-a ferit sa vorbeasca despre noua nominalizare a PNL, in.

Ludovic Orban, sub control judiciar: isi RETRAGE candidatura la Primaria Capitalei si DEMISIONEAZA din functiile de vicepresedinte al PNL si al Camerei Deputatilor. DE CE iL ACUZA PROCURORII

Ludovic Orban si-a retras candidatura pentru Primaria Capitalei si a demisionat din functiile de prim-vicepresedinte al PNL si de vicepresedinte al Camerei Deputatilor. Procurorii DNA il acuza pe Orban de folosire a influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite.

Ludovic Orban, intrebat daca se retrage din cursa pentru Primaria Capitalei. Raspunsul politicianului

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban s-a prezentat luni la sediul DNA din Capitala. Orban anuntase anterior ca va merge la DNA, mentionand ca nu stie motivele pentru care a fost.

DNA il cerceteaza pe Ludovic Orban, acesta s-a retras din cursa pentru Capitala

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, luni, la iesirea de la DNA, ca se retrage din cursa pentru Primaria Capitalei. Ludovic Orban, audiat de procurorii DNA, este cercetat sub control judiciar, conform Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )