Libnet.ro
UNICEF

15:30

Nicusor Dan: Joi la amiaza vom depune juramantul si o sa intram in mandate

Hotnews Hotnews,
 Nicusor Dan: Joi la amiaza vom depune juramantul si o sa intram in mandate

Primarul ales al municipiului Bucuresti, Nicusor Dan, a anuntat, marti seara, ca joi va depune juramantul pentru a prelua functia de edil al Capitalei, scrie Agerpres. intrebat la Digi24 cand isi va prelua mandatul de primar, Nicusor Dan a raspuns: Joi la amiaza, peste o zi si jumatate, joi la amiaza o sa depunem juramantul - primar si consilieri generali - si de atunci o sa intram in mandate. Curtea de Apel Bucuresti l-a validat, luni, pe Nicusor Dan in functia de primar general al Capitalei, dupa ce instanta a respins toate cele 52 de apeluri formulate in acest caz, decizia instantei fiind definitiva. continuă pe Hotnews

Nicusor Dan: Joi la amiaza o sa depunem juramantul - primar si consilieri generali - si de atunci o sa intram in mandate

Nicusor Dan a anuntat ca joi la amiaza va depune juramantul pentru a prelua functia de primar general al Capitalei. De atunci o sa intram in mandate, a precizat el, marti seara. intrebat la.

Nicusor Dan si consilierii generali vor depune juramantul joi

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, spune ii pare rau ca a pierdut aceste saptamani, in care nu.

Firea, despre Nicusor Dan: A trecut a doua zi de la validare si nu a depus juramantul. Zilele trecute se plangea ca eu il blochez

Primarul in functie al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca au trecut doua zile de cand Nicusor Dan a fost validat ca edil al Bucurestiului, si nu a depus juramantul, prin urmare nu a venit la munca.

CAPITALA ARE UN NOU PRIMAR GENERAL Curtea de Apel Bucuresti a validat mandatul lui Nicusor Dan

Curtea de Apel Bucuresti l-a validat, ieri, pe Nicusor Dan in functia de primar general al Capitalei, dupa ce instanta a respins toate cele 52 de apeluri formulate in acest caz. Decizia instantei este definitiva, iar la prima sedinta de constituire a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, noul primar general va depune juramantul de investitura in functie.

Nicusor Dan: Toata lumea va avea caldura si apa calda, dar o sa avem cateva sute de avarii O sa le rezolvam in cel mai scurt timp posibil

Primarul ales urmeaza sa depuna juramantul joi, alaturi de Consiliul General si va prelua mandatul. Nicusor Dan vine in functia de edil al Capitalei la inceput de iarna, cand bucurestenii se confrunta cu.

Ludovic Orban se intoarce din Franta si incepe sa-si unga primarii. Nicusor Dan, primul pe lista

Desi le-au fost validate mandatele de primari de cateva zile, Nicusor Dan si Vergil Chitac Constanta) nu au depus inca juramantul, intrucat l-au asteptat pe premier sa se intoarca din Franta, acolo unde a efectuat o vizita oficiala.

Nicusor Dan explica de ce nu a depus juramantul pana in acest moment. Adevaratul motiv al primarului ales

Nicusor Dan a ales sa explice de ce a amanat depunerea juramantului. Edilul ales al Capitalei a explicat ca nu a putut face acest lucru deoarece sunt mai multe chestiuni administrative care trebuie respectate.

Nicusor Dan a facut anuntul mult asteptat de bucuresteni. Cand vom avea apa calda si caldura

Nicusor Dan a facut anuntul de care sunt interesati toti bucurestenii, respectiv cand vor avea apa calda si caldura. Nicusor Dan promite ca toti locuitorii Capitalei vor avea apa calda si caldura in aceasta iarna. Pe de alta parte, Nicusor Dan avertizeaza populatia si spune ca, pana in primavara viitoare, se vor inregistra sute de .

Alesii locali focsaneni se reunesc intr-o noua ceremonie de constituire. Numai o parte dintre ei vor depune juramantul

Prefectul judetului Vrancea, Gheorghita Berbece, a convocat o noua sedinta de constituire, in cadrul careia vor depune juramantul si ceilalti 11 alesi validati de instanta.

Consilier local invoit din arestul la domiciliu de catre instanta pentru a depune juramantul

Un consilier local al comunei gorjene Pestisani, care a fost ales pe lista PNL, a cerut voie instantei de judecata pentru a depune juramantul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )