Libnet.ro
UNICEF

12:15

Nicusor Dan, test negativ pentru COVID-19. Voi mai ramane in izolare pana vineri

Hotnews Hotnews,
 Nicusor Dan, test negativ pentru COVID-19. Voi mai ramane in izolare pana vineri

Nicusor Dan a anuntat, pe Facebook, ca rezultatul testului pentru COVID-19 este negativ, insa va ramane in izolare pana vineri inclusiv. continuă pe Hotnews

Nicusor Dan pregateste bucurestenii pentru ce e mai rau: in legatura cu caldura, va fi o iarna grea

In ciuda temperaturilor ridicate din aceasta perioada, prognoza ne arata ca in Bucuresti vor veni zile reci. Din acest motiv, Nicusor Dan, primarul ales de bucuresteni, trage un semnal de alarma pentru multi dintre acestia. Viitorul primar reaminteste de problemele vechi de termoficare si da asigurari ca lucrurile nu se vor remedia imediat. Pe semne, .

Nicusor Dan, testat negativ pentru COVID-19: Primarul ales al Capitalei ramane in izolare pana pe 9 octombrie

Nicusor Dan a anuntat ca a fost testat negativ pentru infectia cu noul coronavirus. Cu toate acestea, primarul ales al Capitalei va ramane in izolare pana vineri, 9 octombrie, ca masura de precautie.

Orban si Nicusor Dan anunta planurile pentru Bucuresti: Centura feroviara, 4 benzi pentru Centura de Sud

Premierul Ludovic Orban si primarul general al Capitalei Nicusor Dan au anuntat vineri o serie de proiecte pe care le au in vedere, cu ajutorul ministerului Transporturilor, pentru a dezvolta infrastructura din Bucuresti, printre care o centura feroviara si largirea la 4 benzi a Centurii de Sud a Capitalei.

Testul de coronavirus al lui Nicusor Dan, negativ. Primarul ramane in izolare pana vineri

Testul de coronavirus al lui Nicusor Dan este negativ, insa primarul ales al Capitalei anunta ca ramane in izolare pana vineri. La finalul saptamanii, Nicusor Dan se va testa din nou.

Nicusor Dan se va testa astazi pentru COVID-19. Care este motivul pentru care refuza sa se izoleze

Noul coronavirus incepe sa ia amploare si pe scena politica. La scurt timp dupa ce Ludovic Orban a anuntat ca a intrat in contact direct cu o persoana confirmata pozitiv cu COVID-19, Nicusor Dan a transmis ca va face in cursul zilei de astazi un test pentru COVID-19. De ce nu vrea primarul ales al .

NICUSOR DAN: Nu se va mai intampla ca PMB sa fie un obstacol pentru Ministerul Transporturilor

Primarul general ales, Nicusor Dan, a declarat, astazi, ca nu se va mai intampla ca Primaria Capitalei sa fie un obstacol pentru Ministerul Transporturilor, in situatii precum cele care tin de eliberarea unui certificat de urbanism.

Nicusor Dan a facut testul pentru COVID-19 si se autoizoleaza: Nu am niciun fel de simptome specifice bolii

Primarul general ales al Capitalei a anuntat, luni, ca a facut testul pentru COVID-19 si a decis sa se autozioleze pana la aflarea rezultatului. Nicusor Dan, care a precizat ca nu are niciun fel de simptome.

Nicusor Dan a primit rezultatul testului pentru COVID-19

Primarul ales al Capitalei Nicusor Dan a primit, luni, rezultatul testului pentru COVID-19. Acesta este negativ. Nicusor Dan s-a testat dupa ce a intrat in contact cu o persoana testata pozitiv. Acesta ramane in izolare pana vineri cand va repeta testul.

Firea, un nou atac la Nicusor Dan: Primarul apa calda si pe teava de rece. imi voi continua lupta pentru binele orasului in Parlament

Primarul Capitalei Gabriela Firea afirma, intr-o postare pe Facebook, ca, pentru a-si continua activitatea si proiectele, i-au lipsit doar 30 de mii de voturi si da asigurari ca isi va continua lupta pentru binele orasului in Parlament, unde nu va chiuli, asa cum a facut deputatul de Bucuresti ajuns primarul apa calda si pe teava de rece, referindu-se la contracandidatul sau Nicusor Dan, castigator al alegerilor locale din 27 septembrie.

Nicusor Dan face o noua schimbare la Primaria Capitalei. Atac subtil la Gabriela Firea

Primarul ales al Bucurestiului Nicusor Dan, premierul Ludovic Orban si Lucian Bode ministrul Transporturilor, au s-au inteles si anunta mari schimbari in Capitala. Nicusor Dan face o noua schimbare la Primaria Capitalei Vineri, Nicusor Dan a anuntat ca, Primaria Capitalei nu va mai fi un obstacol pentru Ministerul Transporturilor, in situatii de genul celor care .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )