Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicusor Dan: Au fost 3 sectii in care am avut zero voturi. Presupun ca voturile mele au fost trecute catre alti candidati. Comic ca tocmai PSD sa acuze de frauda

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan: Au fost 3 sectii in care am avut zero voturi. Presupun ca voturile mele au fost trecute catre alti candidati. Comic ca tocmai PSD sa acuze de frauda

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, miercuri, ca au fost trei sectii in care nu a avut niciun vot si crede ca voturile pe care presupune ca le-a avut au fost trecute catre alti candidati. in ce privesc acuzatiile de frauda venite dinspre PSD, acesta a relatat ca i se pare comic ca tocmai PSD sa acuze fraude. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan, despre alegerile locale: E clar ca au fost nereguli. Si pentru mine au fost trei sectii in care am avut zero voturi (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul ales al Capitalei, a vorbit miercuri despre neregulile legate de alegerile locale din 27 septembrie, in contextul in care acuzatii de frauda au fostlansate cu privire la alegerea mai.

Candidatul USR Plus care a obtinut zero voturi la sectia unde a mers sa voteze. Cum a fost posibil asa ceva

Un candidat USR Plus a obtinut zero voturi la sectia unde chiar el si familia lui au votat. Situatia halucinanta a avut loc in orasul Piatra Olt din judetul Olt. Candidatul pentru fotoliul de primar din partea Aliantei USR-PLUS, Sandu Craciun, a constatat cu stupoare ca la sectia unde el a votat nu a inregistrat .

Orban, intrebat daca l-a anuntat Nicusor Dan ca ar vrea sa se inscrie in PNL: Nu am avut discutii pe tema asta

Ludovic Orban a declarat, intrebat daca l-a anuntat Nicusor Dan despre intentia de a se inscrie in PNL, ca nu a vorbit cu acesta despre subiect si ca discutiile si inainte de a decide sa candideze la Primaria Capitalei si dupa au fost legate de problemele si solutiile pentru Bucuresti.

Rasturnare de situatie dupa rezultatul alegerilor. Traian Basescu: Nicusor Dan nu va intra in Primaria Capitalei

Traian Basescu a avut o reactie neasteptata dupa aflarea rezulatelor Exit-pollului. Candidatul PMP s-a plasat al treilea in batalia pentru functia de primar general, rezultat in asentiment cu previziunile acestuia. Avertisment la adresa lui Nicusor Dan inainte de desfasurarea alegerilor, Traian Basescu a afirmat in repetate randuri ca prin candidatura sa doreste sa castige doar .

Nicusor Dan: Au fost nereguli la aceste alegeri locale (VIDEO)

Nicusor Dan, Primarul Generalales al Capitalei, a vorbit despre situatia de la alegerile locale din Bucuresti, ocazie cu care a sustinut ca au existat nereguli. intrebat daca ar fi de acord ca.

Secretul sondajelor publicate la ora 21.00. Ce arata ele, de fapt, despre Gabriela Firea si Nicusor Dan

Gabriela Firea si Nicusor Dan au fost cei mai vizibili candidati la alegerile locale de anul acesta. Lasand la o parte dezvaluirile din presa, despre cei doi, lupta acerba s-a dat intre cei doi candidati. Secretul sondajelor publicate la ora 21. 00 Sondajele din aceasta seara, exit-poll-urile orei 21:00, arata faptul ca bucurestenii si-au dorit schimbarea.

NICUSOR DAN: Prima problema este echilibrarea bugetului

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca prima problema de care se va ocupa dupa instalarea in functie va fi echilibrarea bugetului municipalitatii, conform Agerpres.

Cate voturi a obtinut Nicusor Dan la ultimele alegeri locale. PSD l-a umilit de fiecare data

Azi, 27 septembrie 2020, romanii ies la vot pentru a isi alege noii primari pentru urmatorii 4 ani. Tot azi se voteaza si componenta consiliilor locale. in Bucuresti, lupta este stransa intre actualul primar si un vechi candidat care si-a mai incercat norocul si in trecut. Azi vorbim despre cate voturi a obtinut Nicusor Dan .

Nicusor Dan: E absurd sa vorbesti de frauda cand esti Gabriela Firea Mi se pare comic ca tocmai PSD sa acuze fraude

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, spune ca i se pare comic ca Gabriela Firea sa vorbeasca despre fraude in Bucuresti, subliniind ca, in contextul in care exista o diferenta mare in privinta numarului de voturi, nu se pune problema renumararii acestora. Gabriela Firea invoca marti seara renumararea voturilor pentru Primaria Generala si pentru primariile de sector, sustinand ca au fost gasite mai multe neconcordante ce duc la ideea ca ar fi fost furate voturi si ca va prezenta probele miercuri, conducerii PSD si avocatului.

Rezultate BEC provizorii dupa numararea a aproape 97% din voturi: Nicusor Dan - 42,76%, Gabriela Firea - 37,98%

Nicusor Dan, candidat independent sustinut de PNL si USR-PLUS, a obtinut 42,76% dintre voturi pentru functia de Primar General al Capitalei, arata datele partiale ale Biroului Electoral Central BEC).

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )