Libnet.ro
UNICEF

07:15

NICUSOR DAN: Prima problema este echilibrarea bugetului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICUSOR DAN: Prima problema este echilibrarea bugetului

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca prima problema de care se va ocupa dupa instalarea in functie va fi echilibrarea bugetului municipalitatii, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

NICUSOR DAN: Prima actiune va fi demiterea directorului Directiei Juridice

Nicusor Dan a anuntat ca prima decizie ca primar general va fi demiterea directorului Directiei Juridice. Acesta a adaugat ca doreste sa fi contractata o companie care sa faca audit la Primaria Generala si institutiile din subordine, insa trebuie sa fie un vot in acest sens in Consiliul General, apoi o procedura de achizitii, deci probabil rezultatele auditului vor veni in maximum 6 luni.

Nicusor Dan, prima reactie dupa aflarea scorului: Sunt mai bucuros pentru bucuria voastra!

Nicusor Dan a avut prima reactie dupa aflarea exit poll-ului la alegerile locale in Bucuresti.

Nicusor Dan: in prima saptamana dupa investire voi prezenta situatia financiara a PMB; va fi realizat un audit

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat luni, la B1 TV, ca in termen de o saptamana de la investire intentioneaza sa prezinte situatia financiara a Primariei, iar in decurs de cateva luni va fi realizat un audit, potrivit Agerpres.

Nicusor Dan, primarul ales al Capitalei: Prima problema este sa vedem situatia bugetara, sa vedem cum putem sa o echilibram (VIDEO)

Primarul ales al Capitalei a oferit miercuri, 30 septembrie, informatii despre probleme pe care isi doreste sa le rezolve in Bucuresti, la inceput de mandat, dar si despre planurile pe care le are pentru.

Nicusor Dan: Prima actiune va fi demiterea directorului Directiei Juridice. Vreau sa contractam o companie care sa faca un audit la Primaria Generala

Nicusor Dan a anuntat ca prima decizie ca primar general va fi demiterea directorului Directiei Juridice. Acesta a adaugat ca doreste sa fi contractata o companie care sa faca audit la Primaria Generala si institutiile din subordine, insa trebuie sa fie un vot in acest sens in Consiliul General, apoi o procedura de achizitii, deci probabil rezultatele auditului vor veni in maximum 6 luni.

Ce a facut Nicusor Dan in prima zi din mandatul de primar. Prima intalnire importanta

Noul primar general ales al Bucurestiului, Nicusor Dan a inceput deja mandatul in forta, demonstrand ca este hotarat sa faca lucruri marete pentru Capitala. Ce a facut Nicusor Dan in prima ca primar General al Capitalei Nicusor Dan s-a intalnit cu administratorul special al ELCEN Claudiu Cretu, specialist al sistemului de termoficare al Bucurestiului pentru .

Victoria si realismul: Va da drumul Nicusor Dan la apa calda ?

Nicusor Dan este noul primar general al Bucurestiului. Este o victorie asteptata de 12 ani, insa dincolo de euforia momentului, greul abia acum incepe. Dupa 12 ani de administratie PSD, Bucurestiul este in colaps, si oricat ne-am dori ca lucrurile sa se schimbe repede, sa avem peste noapte apa calda, caldura, sa nu mai stam blocati in trafic, sa respiram aer curat acest lucru nu se va intampla. Este nevoie de cel putin 8 ani ca aceste probleme sa fie rezolvate la un nivel decent.

Cat i-a luat lui Nicusor Dan sa rezolve in direct la TV o problema de matematica: O ora, o ora si ceva

Cand era elev la liceu, actualul primar general al Capitalei, Nicusor Dan, a castigat doi ani la rand medalia de aur la Olimpiada Internationala de Matematica. in amintirea acelor vremuri, acesta a rezolvat, in direct, o problema din 1988, dupa ce a fost provocat de jurnalistul Marian Georgescu. Timpul de rezolvare a problemei a fost .

Nicusor Dan, despre evenimentele organizate de Primarie cu ocazia Sarbatorilor: Foarte putin probabil sa se mai organizeze. Suntem intr-o situatie economica dificila si trebuie sa directionam banii acolo unde sunt urgentele

Nicusor Dan, Primarul Generalales al Capitalei, a vorbit despre reducerea bugetului alocat pentru evenimentele care sunt organizate de Primaria Capitalei cu ocazia Sarbatorilor, din cauza datoriilor imese pe.

Primul lucru pe care-l face Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Anuntul noului primar

Luni 28 septembrie, Nicusor Dan a confirmat la B1 TV, ca il va demite pe Adrian Iordache, directorul Directiei Juridice din cadrul Primariei Capitalei. Noul primar general a vorbit si despre modul in care va incerca sa rezolve problema termoficarii. Primul lucru pe care il va face Nicusor Dan la Primaria Capitalei in privinta lui .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )