Libnet.ro
UNICEF

10:00

Nicusor Dan, jignit de alt candidat la primaria Capitalei. Ce acuze ii si aduce: Un dinozaur care nu intelege nimic

Playtech Playtech,
Nicusor Dan, jignit de alt candidat la primaria Capitalei. Ce acuze ii si aduce: Un dinozaur care nu intelege nimic

Lupta pentru Primaria Capitalei este crancena! Nicusor Dan a fost jignit de un contracandidat. Cine a lansat in spatiul public astfel de cuvinte urate la adresa colegului de breasla si ce acuze ii aduce? Nicusor Dan, jignit de un contracandidat Atacuri fara precedent intre Calin Popescu Tariceanu si Nicusor Dan. De data aceasta, Tariceanu nu . continuă pe Playtech

Ludovic Orban crede ca Nicusor Dan este singurul care o poate invinge pe Gabriela Firea la Primaria Capitalei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca are incredere in victoria lui Nicusor Dan si spune ca acesta este singurul candidat care o poate invinge pe Gabriela Firea la alegerile locale programate pentru 27 septembrie.

Orban crede ca Nicusor Dan este singurul care o poate invinge pe Gabriela Firea la Primaria Capitalei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca are incredere in victoria lui Nicusor Dan si spune ca acesta este singurul candidat care o poate invinge pe Gabriela Firea la alegerile locale programate pentru 27 septembrie. Daca mai avem patru ani cu aceasta garnitura scoasa din Muzeul Antipa si cu primarul PSD care ne-a chinuit in ultimi patru ani, Bucurestiul va capota, deja este aproape in faliment Bucurestiul, afirma Orban.

NICUSOR DAN: Locul Gabrielei Firea e la prezidiul PSD, nu la Primaria Capitalei

Nicusor Dan, sustinut de Alianta USR PLUS si PNL pentru candidatura la Primaria Capitalei, a criticat-o, astazi, pe primarul general, Gabriela Firea, aleasa prim-vicepresedinte al PSD, pentru faptul ca in materialele electorale nu a folosit sigla partidului, desi este membra de mult timp.

NICUSOR DAN: Va fi o campanie electorala in care, din nou, va fi o lupta intre comunism si anti-comunism

Deputatul Nicusor Dan, candidat la Primaria Municipiului Bucuresti sustinut de PNL si USR PLUS, a afirmat, luni, ca in campania electorala va exista din nou o lupta intre comunism si anti-comunism, desi au trecut 30 de ani de la Revolutie, conform Agerpres.

TARICEANU: Nicusor Dan pare un dinozaur care nu intelege lumea in care s-a trezit subit

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, candidat la functia de primar general al Capitalei, a afirmat, marti, ca Nicusor Dan, contracandidat al sau, pare ca este un dinozaur care nu intelege lumea in care s-a trezit subit, in conditiile in care are drept slogan de campanie lupta anticomunista, conform Agerpres.

Nicusor Dan, dat de gol de Ludovic Orban. Cat are in sondaje, de fapt. Premierul a spus adevarul

Alegerile locale 2020 se apropie iar cursa pentru castigarea postului de primar al Capitalei este una stransa. Cat are Nicusor Dan, de fapt, in sondaje? Ludovic Orban a spus adevarul! Ce spun sondajele despre Nicusor Dan? Nicusor Dan este principalul adversar al Gabrielei Firea in cursa pentru Primaria Bucuresti. Ludovic Orban a declarat ca acesta .

Tariceanu: Nicusor Dan pare dinozaurul care, dezghetat dupa 60 de milioane de ani, nu intelege nimic din lumea in care s-a trezit subit!

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a afirmat ca Nicusor Dan, candidatul unic al dreptei la Primaria Capitalei pare un dinozaur care a fost dezghetat dupa 60 milioane de ani si care nu intelege nimic din lumea in care brusc s-a trezit. Candidatul ALDE la PMB se mai intreba cum poate Nicusor Dan sa isi faca slogan de campanie din lupta anticomunista in anul 2020.

Nicusor Dan, favorit cert la casele de pariuri in fata Gabrielei Firea. Basescu si Tariceanu au sanse infime

Nicusor Dan, candidatul dreptei unite in Bucuresti, e favorit cert la casele de pariuri in cursa pentru Primaria Capitalei. Gabriela Firea, candidatul PSD, este cotata cu sansa a doua, la distanta considerabila de Nicusor Dan. Traian Basescu PMP), Calin Popescu Tariceanu ALDE) si Ioan Sarbu ProRomania), sunt creditati cu sanse infime la castigarea primariei.

Nicusor Dan: Campania in Bucuresti e o lupta intre comunism si anticomunism. PSD lasa in urma un oras murdar, noi luptam pentru o Capitala in care oamenii se misca, respira si castiga mai bine (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a declarat, luni, ca aceasta campanie electorala in Bucuresti este o lupta intre comunism si anticomunism, iar marele obiectiv al sau si al echipei.

Nicusor Dan, favorit la casele de pariuri in cursa pentru Capitala. Traian Basescu si Calin Popescu-Tariceanu, sanse infime

Nicusor Dan ramane favorit la casele de pariuri in ceea ce priveste alegerile locale pentru Primaria Capitalei, care sunt programate peste cinci saptamani. Gabriela Firea, primarul general in exercitiu, este.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )