Libnet.ro
UNICEF

17:30

Firea, despre Nicusor Dan: A trecut a doua zi de la validare si nu a depus juramantul. Zilele trecute se plangea ca eu il blochez

Antena3 Antena3,
Firea, despre Nicusor Dan: A trecut a doua zi de la validare si nu a depus juramantul. Zilele trecute se plangea ca eu il blochez

Primarul in functie al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca au trecut doua zile de cand Nicusor Dan a fost validat ca edil al Bucurestiului, si nu a depus juramantul, prin urmare nu a venit la munca. continuă pe Antena3

Vestea momentului despre Nicusor Dan. Decizia este oficiala si cat se poate de clara

Este vestea momentului despre noul primar al Bucurestiului. Dupa aproape o luna de la alegerile locale 2020, Nicusor Dan a fost validat la Primaria Capitalei. Cele 52 de contestatii depuse de consilierii PSD au fost respinse, drept urmare decizia Curtii de Apel este cat se poate de clara. Nicusor Dan, validat la Primaria Capitalei Desi .

Instanta valideaza mandatul lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Judecatorii au constatat ca oamenii Gabrielei Firea au depus tardiv cele 52 de apeluri

Curtea de Apel Bucuresti a validat mandatul de primar al Capitalei obtinut de Nicusor Dan la alegerile locale, dupa ce a respins ca tardiv formulate apelurile declarate de oamenii Gabrielei Firea impotriva deciziei Tribunalului Bucuresti pronuntata in data de 12 octombrie.

Nicusor Dan, atac dur la adresa Gabrielei Firea dupa ce a aflat ce datorii i-a lasat mostenire: Am avut un primar absent

Nicusor Dan este tot mai aproape de a deveni primar cu toate actele in regula, iar acesta a tras deja primele concluzii cu privire la problemele majore cu care se confrunta Primaria Capitalei. Viitorul edil trage un semnal de alarma cu privire la datoriile ramase mostenire, dar si vizavi de activitatea Gabrielei Firea din ultima .

Nicusor Dan o acuza pe Gabriela Firea ca nu a platit stimulentele pentru persoanele cu dizabilitati. Firea: O noua zi, un nou fake news (VIDEO)

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, o acuza pe Gabriela Firea ca a oprit plata stimulentelor datorate adultilor cu dizabilitati din Bucuresti. O noua zi, un nou fake news, a anuntat imadiat Firea. Intre.

Gabriela Firea: Nicusor Dan, treci la munca si lasa fake news! Acum esti validat si nu te mai retine nimeni

Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei, il acuza pe succesorul sau, Nicusor Dan, ca propaga informatii false si ii cere acestuia sa se apuce de munca.

NICUSOR DAN: Niciun beneficiar de plati sociale nu va suferi din pricina batjocurii administratiei Firea

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a transmis, astazi, ca persoanele adulte cu handicap vor primi stimulentul financiar oferit de municipalitate, precizand ca se va ocupa de rezolvarea acestei probleme dupa ce isi va prelua mandatul.

Nicusor Dan: Primarul in functie este cel ales in 2016, Gabriela Firea, si o sa fie pana joi, vineri, cand o sa fiu instalat, deci responsabilitatea pentru tot ce se intampla in Bucuresti ii revine pana atunci (VIDEO)

Nicusor Dan a explicat, duminica seara, in direct pe B1 TV, ca exista o oarecare confuzie pentru ca multa lume are impresia ca el este deja de o luna de zile primar general al Capitalei, desi.

Nicusor Dan, despre poluarea din Capitala: Trebuie sa largim foarte mult capacitatea noastra de monitorizare. Locurile in care se depoziteaza ilegal gunoaie trebuie sa dispara si din Bucuresti, si din Ilfov (VIDEO)

Nicusor Dan a vorbit despre problemele Bucurestiului in ceea ce priveste nivelul de poluare, duminica seara, in direct pe B1 TV, si sustine ca exista doua chestiuni care trebuie facute in directia.

Ludovic Orban se intoarce din Franta si incepe sa-si unga primarii. Nicusor Dan, primul pe lista

Desi le-au fost validate mandatele de primari de cateva zile, Nicusor Dan si Vergil Chitac Constanta) nu au depus inca juramantul, intrucat l-au asteptat pe premier sa se intoarca din Franta, acolo unde a efectuat o vizita oficiala.

Nicusor Dan explica de ce nu a depus juramantul pana in acest moment. Adevaratul motiv al primarului ales

Nicusor Dan a ales sa explice de ce a amanat depunerea juramantului. Edilul ales al Capitalei a explicat ca nu a putut face acest lucru deoarece sunt mai multe chestiuni administrative care trebuie respectate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )