Libnet.ro
UNICEF

10:15

Nicusor Dan lasa copiii din Bucuresti fara autobuze scolare: nu-si asuma decizia crunta, conform lui Firea

Playtech Playtech,
Nicusor Dan lasa copiii din Bucuresti fara autobuze scolare: nu-si asuma decizia crunta, conform lui Firea

In urma unui anunt trist al Primariei Capitalei care vizeaza desfiintarea autobuzelor scolare pentru copiii din Bucuresti si imprejurimi, Gabriela Firea a venit cu un atac serios la adresa. continuă pe Playtech

Nicusor Dan, dupa ce a fost acuzat de Firea ca a oprit transportul scolar: Autobuzele erau destinate doar pentru 6 scoli din cele 600 ale Bucurestiului

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a transmis, marti seara, acuzat fiind de Gabriela Firea ca a oprit transportul scolar, ca existau autobuze scolare doar pentru 6 scoli din cele 600 ale Bucurestiului, iar costul lunar al functionari acestor mijloace de transport depasea 560. 000 de lei, fara TVA. Dan a precizat ca in prezent elevii pot circula gratuit cu orice mijloc de transport in comun din oras.

Gabriela Firea il acuza pe Nicusor Dan ca a suspendat autobuzele scolare care transportau sute de elevi in Bucuresti si Ilfov

Gabriela Firea a publicat pe pagina sa de Facebook un document trimis de Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara, prin care se anunta ca au fost suspendate liniile autobuzelor scolare care transportau elevii la mai multe scoli din Bucuresti si Ilfov. Gabriela Firea il acuza pe Nicusor Dan ca a stat in spatele acestei decizii.

Nicusor Dan, acuzat de Gabriela Firea ca a oprit transportul scolar: Autobuzele deserveau 6 scoli din 600 cate sunt in Bucuresti. Toti elevii circula gratuit pe toate mijloacele de transport in comun

Senatoarea PSD Gabriela Firea, fost Primar General al Capitalei, l-a acuzat pe Nicusor Dan, succesorul ei la PMB, ca a ordonat oprirea transportului scolar si ca nici macar nu si-a asumat decizia, ci a di.

Voiculescu explica relatia sa cu Nicusor Dan drept suboptimala

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu, co-presedintele USR - PLUS Bucuresti, afirma ca a avut o colaborare suboptimala la Primaria Generala cu fondatorul USR, actualul primar general al Capitalei, Nicusor Dan. Voiculescu subliniaza ca relatia sa nu a functionat perfect atunci cand ar fi trebuit sa functioneze, dar ca face tot ce tine de el pentru ca edilul si echipa acestuia de la Primaria Generala a Capitalei sa aiba succes. Voiculescu a exprimat si punctul sau de vedere cu privire la relatia sa cu Emil Boc si cu Valeriu Gheorghita.

Gabriela Firea il desfiinteaza pe Nicusor Dan dupa ce a suspendat transportul gratuit al elevilor: Da, da, este incredibil! Dar cat se poate de real!

Gabriela Firea il ataca dur pe Nicusor Dan dupa decizia luata, care va afecta mii de elevi. Anuntul a fost facut in aceeasi perioada cu confirmarea reintoarcerii elevilor in banci, ceea ce in mod evident reprezinta o lovitura dura pentru elevi si parinti, mai ales intr-o perioada atat de tensionata. Ce acuzatii ii aduce Gabriela .

NICUSOR DAN, LA DEZBATERILE DESPRE BUGET: imi doresc conditii bune pentru cei ce muncesc in teatre

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, afirma ca prima etapa a constructiei bugetului pentru 2021 s-a incheiat, luni discutand pe acest subiect cu institutiile de cultura din subordinea PMB.

Ce spun oficialii despre deschiderea scolilor in Romania? Si-ar lasa copiii la scoala?

Copiii din Romania ar trebui sa revina in bancile din unitatile de invatamant incepand cu 8 februarie 2021, pentru al doilea semestru din acest an scolar. Multi parinti nu vor.

Dana Budeanu dezvaluie topul celor cinci fatalai din politica romaneasca. Pe ce loc se afla Nicusor Dan

Dana Budeanu este vestita pentru modul sau direct in care spune lucrurilor pe nume, indiferent daca acest lucru ar putea deranja. in urma cu putin timp, criticul de moda a creat un top rapid al primilor cinci politicieni pe care ii considera fatalai, adica crescuti precum o fata, asa cum a explicat aceasta. Politicienii pe .

Nicusor Dan a ordonat oprirea transportului scolar, asigurat de STB la propunerea mea ca primar

Gabriela Firea a declarat ca Nicusor Dan a ordonat oprirea transportului scolar asigurat de STB, propunere pe care a facut-o pe vremea cand era primar si care fost aprobata prin votul consilierilor generali ai PSD.

Ce face Nicusor Dan cu banii Bucurestiului in 2021: vom construi un buget corect

A inceput luna februarie, dar exista in continuare numeroase intrebari legate bugetul Capitalei, iar primarul Nicusor Dan evita sa fie foarte transparent pe acest subiect. La finalul zilei de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )