Libnet.ro
UNICEF

21:45

Nicusor Dan, prima reactie dupa condamnarea lui Dragnea: Nu ne bucuram pentru suferinta unui om, ne bucuram pentru sfarsitul unui mod corupt de a face politica

B1 B1,
Nicusor Dan, prima reactie dupa condamnarea lui Dragnea: Nu ne bucuram pentru suferinta unui om, ne bucuram pentru sfarsitul unui mod corupt de a face politica

Deputatul Nicusor Dan a declarat, luni, dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la inchisoare cu executare, ca Romania se pregateste de sfarsitulunui mod corupt de a face politica Liviu. continuă pe B1

Paul Stanescu, reactie dupa condamnarea lui Dragnea: Sunt sub stare de soc!

Presedintele organizatiei PSD Olt, Paul Stanescu, a afirmat luni ca este in stare de soc dupa condamnarea liderului partidului, Liviu Dragnea, precizand ca regreta ceea ce i se intampla acestuia.

Dan Barna, reactie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Dovada independentei magistratilor!

Decizia iCCJ in cazul Liviu Dragnea reprezinta o dovada a independentei magistratilor, afirma luni presedintele USR, Dan Barna. Decizia ICCJ reprezinta o dovada a independentei magistratilor si a.

Ecaterina Andronescu, prima reactie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Aici este foarte trist raspunsul. Nu cred ca trebuie sa cautam acum vinovatii

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat luni ca Partidul Social Democrat trebuie sa recunoasca decizia luata de justitie in privinta presedintelui formatiunii, Liviu Dragnea, si sa gaseasca so.

Victor Ponta, prima reactie dupa condamnarea la inchisoare a lui Liviu Dragnea: A tras dupa el in prapastie Romania

Fostul premier PSD Victor Ponta a reactionat imediat la vestea condamnarii la inchisoare cu executare a lui Liviu Dragnea. Nu ma bucur de necazul nimanui si nu comentez sentinte penale / ma bucur ca decizia vine.

Ion Cristoiu, prima reactie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Planul este un guvern de uniune nationala care il va avantaja pe Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat ca prima strategie a Partidului Social Democrat ar fi acceptarea planului, care are in vedere un guvern de uniune nationala. Strategia ar trebui sa fie acceptarea planului.

Liviu Plesoianu, prima reactie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Mi-e teama de o schimbare a discursului din partea PSD

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a anuntat in exclusivitate la Antena 3,ca solicita sa se desfasoare un scrutin intern pentru desemnarea prezidentialelor PSD. Dincolo de asta, vreau sa spun ca.

Gigi Becali, prima reactie dupa alegeri. Scapam de ciuma rosie! De ce nu a fost sa voteze

Gigi Becali, finantatorul FCSB, a avut o prima reactie dupa alegerile europarlamentare. El a explicat si de ce nu a fost sa voteze. Gigi Becali, finantatorul FSCB, vicecampioana Ligii 1, a avut o prima reactie dupa anuntarea primelor rezultate de la alegerile europarlamentare. Nu am fost sa votez pentru ca nu am voie. Ma bucur [] .

USR PLUS, prima reactie dupa ce a vazut pe ce loc a iesit la alegerile europarlamentare

Alianta 2020 USR PLUS a reprezentat surpriza acestor alegeri europarlamentare. Dupa un prim scandal, cu incapacitatea de a inscrie alianta in cursa electorala, aceasta a ajuns sa se bata pentru locul intai. Rezultatele finale au fost afisate, iar USR-PLUS a obtinut 23,9% din voturi. Alianta 2020 e compusa din doua partide: USR, care a aparut [] .

Prima reactie din varful PSD dupa condamnarea lui Dragnea. Ce urmeaza pentru partid

Presedintele grupului PSD din Senat, Serban Nicolae, a declarat luni, pentru STIRIPESURSE. RO, dupa condamnarea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare a liderului formatiunii, ca din punct de vedere.

LIVIU POP, DUPA CONDAMNAREA LUI DRAGNEA: E o zi grea pentru PSD

Condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare este un lucru trist pentru PSD, care trebuie sa depaseasca insa acest moment, a declarat, astazi, la RFI, senatorul social-democrat Liviu Pop.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2643 seconds )