Libnet.ro
UNICEF

10:00

Nicusor Dan: Primaria Capitalei este condusa pe baza de cumetrii. Este modelul de management, implementat dupa ce a fost testat la Primaria Voluntari Ce lista a prezentat contracandidatul Gabrielei Firea

B1 B1,
Nicusor Dan: Primaria Capitalei este condusa pe baza de cumetrii. Este modelul de management, implementat dupa ce a fost testat la Primaria Voluntari Ce lista a prezentat contracandidatul Gabrielei Firea

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru functia de primar general al Capitalei, a sustinutr, miercuri, o conferinta de presa in cadrul careia a prezentat o lista de persoane apropiate de. continuă pe B1

Nicusor Dan ataca in meciul cu Gabriela Firea si face harta cumetriilor din Primaria Capitalei

Nicusor Dan se repliaza in razboiul de campanie cu Gabriela Firea. Dupa ce in spatiul public au aparut inregistrari in urma carora primarul PSD al Capitalei l-a acuzat pe candidatul dreptei ca ia bani de la interlopi, Nicusor Dan a prezentat, miercuri, o lista cu 33 de nume care, in opinia sa, arata ca Bucurestiul este administrat pe baza de cumetrie.

Nicusor Dan prezinta caracatita de la Primaria Capitalei care conduce Bucurestiul, manevrata de gruparea Firea-Pandele FOTO VIDEO

Nicusor Dan a prezentat miercuri caracatita de la Primaria Capitalei manevrata de gruparea Pandele-Firea si prin care Bucurestiul este condus pe baza de cumetrie. Aceste persoane sunt fie oameni de incredere ai cuplului Pandele-Firea, fie sunt neamuri sau parteneri de afaceri, ori copiii de vecini, de neamuri si de de parteneri de afaceri, precizeaza candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei.

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan da de pamant cu Gabriela Firea: Mafia de la Primaria Capitalei. Marea acuzatie a candidatului USR-Plus

Candidatul USR-Plus la Primaria Capitalei, Nicusor Dan a postat un mesaj pe Facebook prin care o acuza pe Gabriela Firea. Alegeri Locale 2020. Mafia din Primaria Capitalei. Nicusor Dan da de pamant cu Gabriela Firea Nicusor Dan a postat pe Facebook un mesaj prin care spune ca primarul Capitalei, Gabriela Firea patroneaza aranjamentele care ii favorizeaza .

Nicusor Dan, inregistrat de un functionar din primaria Sectorului 4 in timp ce intervine pentru un afacerist

Inregistrarea, difuzata de Razvan Dumitrescu la emisiunea Subiectiv,este intre Nicusor Dan, candidatul aliantei PNL-USR-PLUS la primaria Capitalei, si un functionar din Primaria Sectorului 4. Dialogul se refera la o speta care a ajuns in instanta si pentru care Nicusor Dan ar incerca sa obtina niste favoruri pentru un controversat om de afaceri.

Gabriela Firea spune ca a fost amenintata de fratele lui Nicusor Dan si de afaceristul Caine: Sa am grija ca o voi pati

Gabriela Firea a vorbit la Sinteza Zilei despre posibilul caz de trafic de influenta in care este implicat contracandidatul sau la primaria Capitalei, Nicusor Dan si a spus ca a fost amenintata de fratele politicianului sustinut de Alianta PNL-USR-PLUS, dar si de controversatul om de afaceri Mihai Mitrache, pentru care a intervenit Nicusor Dan la un functionar din primaria Sectorului 4, pentru a nu-i fi demolata o terasa construita ilegal.

Gabriela Firea, data in judecata inainte de Alegerile Locale. Ce l-a determinat pe Nicusor Dan sa ia decizia

Scandal de zile mari inainte de alegerile locale 2020. Gabriela Firea este data in judecata de Nicusor Dan. Ce l-a determinat pe candidatul dreptei la Primaria Capitalei sa ia aceasta decizie?! Nicusor Dan o da in judecata pe Gabriela Firea pentru calomnie Dupa aparitia unei inregistrari in care Nicusor Dan poarta un dialog cu un .

Nicusor Dan face plangere penala impotriva parlamentarilor PSD care l-au reclamat la DNA: Cine face plangere penala stiind ca minte este un infractor

Candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, miercuri, ca va face plangere penala pentru denunt calomnios impotriva parlamentarilor PSD care au depus denunt la DNA. in tara asta cine face plangere penala stiind ca minte este un infractor, a afirmat Nicusor Dan.

CIOLACU: Am discutat in PSD sa facem un ultim apel catre organele abilitate sa se autosesize in cazul lui Nicusor Dan

Marcel Ciolacu a anuntat ca PSD a decis marti sa faca un ultimul apel catre organele abilitate sa se autosesize in cazul inregistrarii prezentate in spatiul public a discutiei lui Nicusor Dan cu Cristian Zarescu, consilierul primarului Sectorului 4. Liderul social-democratilor a adaugat ca este evident un caz de trafic de influenta, iar Nicusor Dan, candidatul dreptei unite la Primaria Capitalei, care invoca salvarea spatiilor verzi, dovedeste exact opusul prin interventiile sale, conform news. ro.

Nicusor Dan, plangere penala impotriva parlamentarilor PSD care l-au reclamat la DNA

Nicusor Dan a anuntat ca va face plangere penala pentru denunt calomnios impotriva parlamentarilor PSD care l-au reclamat la DNA. in tara asta cine face plangere penala stiind ca minte este un infractor, a spus candidatul dreptei la Primaria Capitalei.

A doua inregistrare compromitatoare cu Nicusor Dan: Lumea spune ca e dealer, interlop, peste

Viceprimarul Capitalei Badulescu i-a transmis un mesaj premierului Orban, marti seara, la Romania TV, dupa aparitia unei alte inregistrari cu candidatului fortelor de dreapta, Nicusor Dan, ca mai are timp sa-l retraga din cursa pentru Primaria Bucuresti. Trafic de influenta? Nicusor Dan, inregistrat pentru a doua oara. Functionarul Zarescu ii atrage atentia asupra Cainelui Luni, .

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )