Libnet.ro
UNICEF

16:30

NICUSOR DAN: Am votat pentru justitie si pentru parcursul european al Romaniei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICUSOR DAN: Am votat pentru justitie si pentru parcursul european al Romaniei

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, la iesirea din sectia de votare, ca a votat pentru dezvoltare, pentru justitie si impotriva celor care au periclitat parcursul european al Romaniei. continuă pe Ziarul Bursa

Nicusor Dan: Am votat pentru justitie si pentru parcursul european al Romaniei

Alegeri parlamentare 2020. Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, la iesirea din sectia de votare, ca a votat pentru dezvoltare, pentru justitie si impotriva celor care au periclitat parcursul european al Romaniei. Fost deputat, Nicusor Dan sustine ca Parlamentul trebuie sa revina la normalitate.

Nicusor Dan: Am votat pentru dezvoltarea Romaniei si a Bucurestiului, pentru colaborare si pragmatism. Am votat pentru justitie si parcursul european al Romaniei (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a votat, duminica, la ora 11. 00, la Scoala 279 din Bucuresti. Edilul a precizat la iesirea din sectie ca avotat pentru dezvoltarea Romaniei si a Bucurestiului.

Nicusor Dan, dupa intalnirea cu Iohannis: Buna absorbtie a banilor europeni va rezolva marile probleme ale Bucurestiului

Primarul general Nicusor Dan a afirmat, dupa intalnirea de sambata cu presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni, ca discutiile au vizat necesitatea unei colaborari interinstitutionale privind absorbtia pentru Capitala a unei sume importante din totalul de 80 miliarde euro pusi de UE la dispozitia Romaniei.

Premierul Ludovic Orban si primarul general Nicusor Dan, impreuna la sediul PNL. Care este atmosfera la fata locului (FOTO, VIDEO)

Ludovic Orban, prim-ministrul Romaniei si totodata presedintele PNL, si Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, au sosit la sediul central al Partidului National Liberal din Capitala. Atmosfera este una.

Premierul Ludovic Orban si primarul general Nicusor Dan, impreuna la sediul PNL. Care este atmosfera la fata locului (FOTO, VIDEO)

Ludovic Orban, prim-ministrul Romaniei si totodata presedintele PNL, si Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, au sosit la sediul central al Partidului National Liberal din Capitala. Atmosfera este una.

Klaus Iohannis: Nicusor Dan mi-a prezentat cele mai mari probleme pe care le-a gasit de la preluarea mandatului Primaria Generala gaseste in Guvern un partener solid si problemele Capitalei vor putea fi rezolvate intr-un termen rezonabil

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a precizat sambata, la capatul unei intalniri cu Nicusor Dan, ca primarul general al Capitalei i-a prezentat problemele cele mai grele, cele mai mari pe care le-a.

Presedintele Klaus Iohannis, intalnire cu primarul general Nicusor Dan, la ora 11.30, la Cotroceni

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va avea o intalnire cu primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, sambata, ora 11. 30, la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Prezidentiala. Dupa.

NICUSOR DAN, DESPRE LIPSA CALDURII DE LA SPITALELE BALS SI COLENTINA: Vina uriasa apartine administratiei PSD Firea care toata vara, nealocand bani, a lasat reteaua sa se deterioreze

Primarul general Nicusor Dan a declarat referitor la problema din spitalele Matei Bals si Colentina, unde caldura a fost intrerupta peste zi si a revenit azi-noapte, ca vina apartine administratiei PSD Firea care toata vara nu a alocat bani si a lasat reteaua sa se deterioreze. in schimb, Gabriela Firea a scris pe Facebook ca Ludovic Orban si Nicusor Dan au spus ca se vor implica personal pentru ca CET-urile sa nu mai livreze agent termic sub parametri, insa nu au facut nimic. Zero. Gheata la mal, mai spune prim-vicepresedintele PSD, scrie News.

NICUSOR DAN: Haideti la vot pentru ca Romania si Bucurestiul merita sa se dezvolte cu adevarat

Primarul general al Capitalei Nicusor Dan a precizat ca mai sunt cateva ore pana se inchide urnele si a indemnat oamenii sa iasa la vot pentru ca Romania si Bucurestiul merita sa se dezvolte cu adevarat.

Ce a putut sa ii spuna Klaus Iohannis lui Nicusor Dan legat de lipsa apei calde si a caldurii din Bucuresti

Ce a putut sa ii spuna Klaus Iohannis lui Nicusor Dan legat de lipsa apei calde si a caldurii din Bucuresti. Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, astazi, la Palatul Cotroceni, cu Nicusor Dan, presedintele ca a avut loc o discutie foarte buna, aplicata. Printre temele abordate s-au aflat termoficarea din Bucuresti, traficul, gestionarea deseurilor, precum .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )