Libnet.ro
UNICEF

21:45

Nicusor Dan: Am votat pentru dezvoltarea Romaniei si a Bucurestiului, pentru colaborare si pragmatism. Am votat pentru justitie si parcursul european al Romaniei (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan: Am votat pentru dezvoltarea Romaniei si a Bucurestiului, pentru colaborare si pragmatism. Am votat pentru justitie si parcursul european al Romaniei (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a votat, duminica, la ora 11. 00, la Scoala 279 din Bucuresti. Edilul a precizat la iesirea din sectie ca avotat pentru dezvoltarea Romaniei si a Bucurestiului. continuă pe B1

Ludovic Orban: Am votat pentru dezvoltarea Romaniei

Premierul Ludovic Orban a spus la iesirea de la urne ca a votat pentru ca Romania sa devina o tara d.

Ludovic Orban a votat la alegerile parlamentare: Am votat pentru dezvoltarea Romaniei. ii invit pe toti romanii sa-si exercitedreptul la vot (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a votat duminica dimineata, la ora dupa ora 8. 00, la o sectie din localitatea Doboroesti din judetul Ilfov, acolo unde seful Guvernului are domiciliul. La iesirea din sectia de votare,.

Nicusor Dan: Am votat pentru justitie si pentru parcursul european al Romaniei

Alegeri parlamentare 2020. Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, la iesirea din sectia de votare, ca a votat pentru dezvoltare, pentru justitie si impotriva celor care au periclitat parcursul european al Romaniei. Fost deputat, Nicusor Dan sustine ca Parlamentul trebuie sa revina la normalitate.

GABRIEL ZETEA, PSD MARAMURES: Am votat pentru viitorul Romaniei

Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, care candideaza pentru Camera Deputatilor, a declarat ca votul sau de duminica a fost unul pentru viitorul Romaniei.

NICUSOR DAN: Am votat pentru justitie si pentru parcursul european al Romaniei

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, la iesirea din sectia de votare, ca a votat pentru dezvoltare, pentru justitie si impotriva celor care au periclitat parcursul european al Romaniei.

Presedintele Klaus Iohannis, intalnire cu primarul general Nicusor Dan, la ora 11.30, la Cotroceni

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va avea o intalnire cu primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, sambata, ora 11. 30, la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Prezidentiala. Dupa.

Robert Sighiartau: Am votat cu gandul la tineri, pentru ca avem datoria de a lasa mostenire o tara mai libera. Am votat pentru Recladirea Romaniei

Robert Sighiartau, candidat PNL pentru Camera Deputatilor in judetul Bistrita Nasaud, a declarat ca a votat cu gandul la tineri, dar si pentru o Romanie puternica in lume. Am votat astazi cu gandul l.

Nicusor Dan, dupa intalnirea cu Iohannis: Buna absorbtie a banilor europeni va rezolva marile probleme ale Bucurestiului

Primarul general Nicusor Dan a afirmat, dupa intalnirea de sambata cu presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni, ca discutiile au vizat necesitatea unei colaborari interinstitutionale privind absorbtia pentru Capitala a unei sume importante din totalul de 80 miliarde euro pusi de UE la dispozitia Romaniei.

Nicusor Dan: Buna absorbtie a banilor europeni va rezolva marile probleme ale Bucurestiului, de la situatia termoficarii si poluare la cea a traficului rutier si a ingrijirii sanatatii

Primarul general Nicusor Dan a precizat, dupa intalnirea de sambata cu presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni, caBucurestiul va aveao parte importanta din cei 80 de miliarde euro pusi la.

Premierul Ludovic Orban si primarul general Nicusor Dan, impreuna la sediul PNL. Care este atmosfera la fata locului (FOTO, VIDEO)

Ludovic Orban, prim-ministrul Romaniei si totodata presedintele PNL, si Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, au sosit la sediul central al Partidului National Liberal din Capitala. Atmosfera este una.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )