Libnet.ro
UNICEF

05:00

Nigeria obtine prima victorie la Cupa Mondiala dupa 16 ani, 1-0 cu Bosnia

Antena3 Antena3,
Nigeria obtine prima victorie la Cupa Mondiala dupa 16 ani, 1-0 cu Bosnia

Un golul marcat de Peter Odemwingie a adus prima victorie a Nigeriei la Cupa Mondiala dupa o pauza de 16 ani. Pe Arena Pantanal din Cuiaba, campioana Africii a invins Bosnia cu 1-0 si mai are nevoie de o remiza in. continuă pe Antena3

Algeria invinge Coreea de Sud cu 4-2 si obtine prima victorie la Cupa Mondiala dupa 32 de ani

Algeria a pus capat unei perioade de 32 de ani in care nu a castigat la Cupa Mondiala, reusind sa invinga Coreea de Sud cu 4-2, intr-un meci din grupa H disputat la Porto Alegre. Echipa antrenata de Vahid Halil.

Meciul zilei la Cupa Mondiala: Germania - Ghana, reeditarea duelului dintre fratii Boateng

Fratii Jerome si Kevin-Prince Boateng vor fi din nou adversari la Cupa Mondiala, dupa ce, in urma cu patru ani, s-au aflat de asemenea fata in fata in meciul dintre Germania si Ghana. in 2010, Germania a.

Surpriza la Cupa Mondiala: Spania, eliminata dupa 0-2 cu Chile!

Selectionata Spaniei a fost eliminata de la Cupa Mondiala dupa ce a pierdut si al doilea meci din faza grupelor, in fata nationalei Chile, cu scorul de 0-2. Spania a doborat recordul negativ pentru cel mai prost debut al unei campioane en titre la Cupa Mondiala.

Croatia castiga cu 4-0 si elimina Camerunul de la Cupa Mondiala

Croatia a marcat pentru prima oara patru goluri in istoria participarilor sale la Cupa Mondiala si continua sa spere la calificarea in optimile de finala, dupa ce a invins cu 4-0 nationala Camerunului,.

LIVE TEXT Uruguay - Anglia, ora 22.00, grupa D, Cupa Mondiala

Selectionatele Uruguay-ului si a Angliei se intalnesc, joi, de la ora 22. 00, la Sao Paulo, in cea de a doua etapa din faza grupelor. Meciul, contand pentru grupa D, este crucial pentru cele doua nationale, care au zero puncte dupa prima etapa, intr-o grupa in care Italia si Costa Rica au cate 3 puncte. Meciul Uruguay - Anglia este difuzat la tv de catre TVR si poate fi urmarit in format live text pe romanialibera. ro, de la ora 22.

SLIDE Cele mai tari glume pe seama eliminarii Spaniei de la Cupa Mondiala

Eliminarea prematura a Spaniei dupa doar doua meciuri la Cupa Mondiala din Brazilia a generat o imensa tristete si dezamagire in randul fanilor iberici, dar a starnit si un urias val de glume pe seama campioanei mondiala. Va prezentam in continuare cateva dintre acestea culese de pe retelele de socializare.

Selectionerul Spaniei, dupa eliminarea de la Cupa Mondiala: Este o zi trista pentru noi toti

Selectionerul Spaniei, Vicente Del Bosque, nu si-a ascuns dezamagirea dupa eliminarea prematura a Spaniei de la Cupa Mondiala, dar a recunoscut ca echipa sa a fost inferioara atat Olandei, cat si nationalei.

Spania paraseste Cupa Mondiala cu Australia de brat

Campioana mondiala Spania a fost eliminata miercuri seara de la Cupa Mondiala 2014, dupa o infrangere cu 2-0 in fata revelatiei Chile. Spania a avut trei ocazii mari si a ratat tot, Chile a dat doua goluri din doua ocazii cu largul suport al ibericilor. De exemplu, la primul gol, chilienii au plecat cu pase de la mijlocul terenului, iar jumatate de echipa spaniola inclusiv Casillas) nu a reusit sa atinga mingea pana la gol. Spania isi termina seria de trofee cu trei la rand: EURO 2008 si 2012, alaturi de Cupa Mondiala 2010. Victoria celor din Chile a rezolvat dintr-un foc Grupa B, cu Olanda si Chile calificate, iar Spania si Australia eliminate. Situatia actualizata a grupelor este aici.

Omul zilei la Cupa Mondiala: Miroslav Klose

Miroslav Klose a marcat cel de-al 15-lea sau gol la Cupa Mondiala, la doar doua minute dupa ce fusese introdus pe teren in meciul cu Ghana. Un gol care ii este caracteristic atacantului german. Nespectaculos, dar.

LIVE CUPA MONDIALA 2014 Coreea de Sud-Algeria 2-4 (final), urmeaza SUA-Portugalia (01:00)

Cupa Mondiala din Brazilia continua astazi cu alte trei meciuri, din grupele G si H, transmise LIVE TEXT pe site. Apasati aici pentru a urmari desfasurarea in timp real a urmatoarelor confruntari:Belgia-Rusia 1-0, Coreea de Sud-Algeria 2-4si SUA-Portugalia 01:00). LINKURI RAPIDE: Grupe CM 2014 - Clasamente actualizate, rezultate, program |Golgheteri |Tabloul faza finala |Calendar pe zile CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )