Libnet.ro
UNICEF

12:15

Nikon D600, cel mai mic DSLR in format FX din lume, anuntat oficial (FOTO)

B1 B1,
Nikon D600, cel mai mic DSLR in format FX din lume, anuntat oficial (FOTO)

Nikon a lansat aparatul DSLR in format FX Nikon D600, grip-ul MB-D14 si adaptorul wireless WU-1B. Nikon D600 a fost proiectat pentru cei care doresc un senzor FX intr-un corp mai mic, de dimensiunile unui aparat. continuă pe B1

Porsche lanseaza cel mai puternic Cayenne Diesel din istorie

Producatorul anunta lansarea celui mai puternic model diesel din istoria Porsche. Noul Cayenne S echipat cu un V8 diesel de 382 CP promite performante record: 0-100 km/h in 5,7 secunde, 252 km/h viteza maxima si un consum mediu de 8,3 l/100 km. Cititi si comentati pe StyleReport. ro.

FOTOGALERIE Primaria Capitalei a modificat solutia de amenajare a Pietei Universitatii. Vezi cum va arata cel mai cunoscut spatiu public din Bucuresti

Primaria Capitalei a modificat proiectul de amenajare a Pietei Universitatii - spatiul de deasupra parcarii subterane din zona cu statui - desi solutia a fost consfintita printr-un concurs international de idei, au declarat pentru HotNews. ro arhitectii care au castigat competitia si a caror proiect ar fi trebuit sa se realizeze. Astfel, multimea de corpuri de iluminat care ar fi trebuit sa se amplaseze pe spatiul public a fost inlocuita de un stalp de iluminat de 19 metri inaltime, pavajul de piatra cubica din zona cladirilor de vizavi de Universitate va fi inlocuit cu dale de piatra, iar in mijlocul pietei au fost puse aerisirile de la parcare, niste cutii de peste un metru inaltime. Primaria Capitalei nu a furnizat pina la ora publicarii articolului nici un punct de vedere despre modificarea planurilor initiale. Da click pe FOTOGALERIE pentru a vedea toate imaginile.

VIDEO Sony RX1: cel mai mic aparat foto full-frame

Sony RX1 nu este primul aparat foto compact care foloseste un senzor full-frame, cu o suprafata egala cu cea a unui cliseu standard de film, dar este primul care are un pret sub 8000 de euro. Citeste si comenteaza pe StyleReport. ro.

Lansarea Apple iPhone 5 LIVE: Noul smartphone a fost dezvaluit! Este cel mai usor smartphone din lume, cantareste 112 grame si este cu 20% mai usor ca 4S (FOTO)

Asteptarea a luat sfarsit pentru fanii celui mai important smartphone al anului. Apple lanseaza in aceasta seara noul terminal iPhone, in cadrul unui eveniment care are loc la San Francisco, California,.

Lansarea Apple iPhone 5 LIVE: Noul smartphone a fost dezvaluit! Este cel mai usor telefon inteligent din lume. Noul procesor A6 este de 2X mai rapid fata de A5 (FOTO)

Asteptarea a luat sfarsit pentru fanii celui mai important smartphone al anului. Apple lanseaza in aceasta seara noul terminal iPhone, in cadrul unui eveniment care are loc la San Francisco, California,.

FOTO Giganticul George: Cum arata cel mai inalt caine din lume.

Cantarind peste 111 kg si avand 1. 09 de metri inaltime, Giganticul George detine recordurile mondiale Guiness pentru Cel mai inalt caine in viata si Cel mai inalt caine din istorie. Cand sta pe labele din spate, George masoara peste 7 metri. George s-a nascut pe 17 noiembrie 2005 si este rasa marele danez. El doarme singur intr-un pat queen size si consuma mai mult de 49 kg de alimente in fiecare luna, relateaza site-ul Twisted Sifter. George a fost invitat in mai multe emisiuni tv, la .

Giganticul Zeus, in Cartea Recordurilor: El este cel mai inalt caine din lume

Zeus, un dog german care masoara 112 centimentri la nivelul umarului si depaseste doi metri atunci cand se ridica pe labele din spate, a intrat, joi, in Cartea Recordurilor, la categoria cel mai inalt.

Porsche lanseaza cel mai puternic model diesel de pe piata - Cayenne S Diesel

Porsche lanseaza cel mai puternic model diesel de pe piata , sub numele de Cayenne S Diesel. Motorul de 4,2 litri cu 8 cilindri, biturbo, are 382 de cai putere 281 kW) si ofera un cuplu maxim de 850 Nm. Aceste.

Italia a vandut titluri de stat la cel mai scazut randament din ultimele sase luni

Italia a vandut, ieri, titluri de stat pe un an la cel mai scazut randament din martie pana in prezent, aceasta fiind prima licitatie dupa ce Banca Centrala Europeana BCE) a anuntat, saptamana trecuta, un nou program de achizitii de obligatiuni ale statelor indatorate din zona euro.

SUA: Semn bun pentru economie - Stocurile din comertul en-gros au crescut in iulie cu cel mai mare ritm din ultimele cinci luni

Stocurile din comertul en-gros in Statele Unite ale Americii au crescut in iulie cu cel mai mare ritm din ultimele cinci luni, peste prgonozele economistilor, indicand faptul ca, in al treilea trimestru, cresterea economica poate fi mai puternica decat se astepta initial, informeaza Reuters.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )