Libnet.ro
UNICEF

21:00

VIDEO Sony RX1: cel mai mic aparat foto full-frame

Hotnews Hotnews,
VIDEO Sony RX1: cel mai mic aparat foto full-frame

Sony RX1 nu este primul aparat foto compact care foloseste un senzor full-frame, cu o suprafata egala cu cea a unui cliseu standard de film, dar este primul care are un pret sub 8000 de euro. Citeste si comenteaza pe StyleReport. ro. continuă pe Hotnews

FOTO Giganticul George: Cum arata cel mai inalt caine din lume.

Cantarind peste 111 kg si avand 1. 09 de metri inaltime, Giganticul George detine recordurile mondiale Guiness pentru Cel mai inalt caine in viata si Cel mai inalt caine din istorie. Cand sta pe labele din spate, George masoara peste 7 metri. George s-a nascut pe 17 noiembrie 2005 si este rasa marele danez. El doarme singur intr-un pat queen size si consuma mai mult de 49 kg de alimente in fiecare luna, relateaza site-ul Twisted Sifter. George a fost invitat in mai multe emisiuni tv, la .

Cel mai mare producator francez de automobile isi pierde locul in indicele celor mai mari companii listate la Bursa

PSA Peugeot Citroen, cel mai mare producator francez de automobile, si-a pierdut locul in componenta indicelui bursier CAC 40 al celor mai mari companii listate din Franta, dupa scaderea actiunilor cu peste 60%.

SUA: Semn bun pentru economie - Stocurile din comertul en-gros au crescut in iulie cu cel mai mare ritm din ultimele cinci luni

Stocurile din comertul en-gros in Statele Unite ale Americii au crescut in iulie cu cel mai mare ritm din ultimele cinci luni, peste prgonozele economistilor, indicand faptul ca, in al treilea trimestru, cresterea economica poate fi mai puternica decat se astepta initial, informeaza Reuters.

Porsche lanseaza cel mai puternic model diesel de pe piata - Cayenne S Diesel

Porsche lanseaza cel mai puternic model diesel de pe piata , sub numele de Cayenne S Diesel. Motorul de 4,2 litri cu 8 cilindri, biturbo, are 382 de cai putere 281 kW) si ofera un cuplu maxim de 850 Nm. Aceste.

Ce alimente s-au SCUMPIT cel mai mult in 2012.

Preturile celor mai importante alimente au crescut simtitor in ultima vreme. In topul scumpirilor gasim cartofii, fasolea, ouale si carnea. Seceta, deprecierea leului si scumpirile dese ale carburantilor au urcat inflatia anuala la aproape 4%, dublu fata de luna mai a acestui an, potrivit Realitatea. net. Fasolea si cartofii, alta data mancarea saracului, se numara printre alimentele care s-au scumpit cel mai mult in luna august. Cu peste 9% a crescut pretul kg de cartofi si cu 8,5% .

Preturile apartamentelor din Romania, la cel mai scazut nivel din ultimii ani

Preturile apartamentelor din Romania au ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii ani, cu tarife medii in luna august de 967 euro/metru patrat, ceea ce reprezinta o scadere de 0,8% fata de luna iulie, se arata.

Cel mai puternic om dintr-un stat din Europa, implicat intr-un scandal urias. Ce a incercat sa faca cu averea sa

Cel mai bogat om din Franta, Bernard Arnault, a dat in judecata cotidianul Liberation, pentru insulte publice, dupa un titlu socant la adresa sa. Cara-te, bogatas tampit! este titlul contorversat care.

Caru' cu vedete: Printul Harry vrea sa renunte la titlu; Gheorghe Leonida, tatal gimnastei prostituate: Sigur a fost ceva la mijloc. Ori a fost racolata, ori altceva; Cel mai ciudat fetis al unei vedete! N-o sa-ti vina sa crezi ce facea Kanye West inainte

SOCANT! MILEY CYRUS, in CEL MAI JENANT MOMENT DIN CARIERA EI. De ce RISCA INCHISOAREA. Miley Cyrus este acum suspectata de politisti intr-un caz de agresiune, legat de o bataie care a avut loc. Gigi Becali o place pe Gina Pistol, dar nu pentru Radut. O voia pentru nepotul Lucian! In 2010, patronul Stelei era fermecat de frumoasa blonda si spunea pe atunci ca Gina este persoana.

Asculta cel mai nou single P!nk Try + sampler album The Truth About Love |AUDIO

Dupa ce a revenit in forta cucerind publicul datorita hit-ului Blow Me One Last Kiss), P!nk a lansat cel de-al doilea single, intitulat Try, extras de pe cel mai nou material al artistei. Try are un aer nostalgic, vorbind despre dezamagirea in dragoste, insa promoveaza motivarea de a te ridica si de a incerca din [.

Mai vizionat decat Amelie: Invincibilii a preluat titlul de cel mai urmarit film francez pe plan mondial

Productia Invicibilii/ Intouchables a adunat peste 23,1 milioane de spectatori in cinematografele din lumea intreaga, devenind astfel filmul francez cel mai vizionat in strainatate. Comedia in regia lui.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )