Libnet.ro
UNICEF

18:45

Porsche lanseaza cel mai puternic model diesel de pe piata - Cayenne S Diesel

Antena3 Antena3,
Porsche lanseaza cel mai puternic model diesel de pe piata - Cayenne S Diesel

Porsche lanseaza cel mai puternic model diesel de pe piata , sub numele de Cayenne S Diesel. Motorul de 4,2 litri cu 8 cilindri, biturbo, are 382 de cai putere 281 kW) si ofera un cuplu maxim de 850 Nm. Aceste. continuă pe Antena3

Porsche lanseaza cel mai puternic model diesel de pe piata - Cayenne S Diesel

Porsche lanseaza cel mai puternic model diesel de pe piata , sub numele de Cayenne S Diesel. Motorul de 4,2 litri cu 8 cilindri, biturbo, are 382 de cai putere 281 kW) si ofera un cuplu maxim de 850 Nm. Aceste.

Porsche lanseaza cel mai puternic Cayenne Diesel din istorie

Producatorul anunta lansarea celui mai puternic model diesel din istoria Porsche. Noul Cayenne S echipat cu un V8 diesel de 382 CP promite performante record: 0-100 km/h in 5,7 secunde, 252 km/h viteza maxima si un consum mediu de 8,3 l/100 km. Cititi si comentati pe StyleReport. ro.

Porsche lanseaza cea mai puternica varianta diesel de Cayenne, cu motor V8 de 382 CP

Porsche va pune pe SUV-ul Cayenne si un diesel cu aproape 150 CP mai puternic decat varianta existenta in prezent, modelul urmand a dispune de un diesel V8 ce poate dezvolta 382 CP. Porsche spune ca acest Cayenne S Diesel va fi cel mai puternic model diesel de pe piata, iar lansarea pentru Romania este in ianuarie 2013 cu preturi ce pleaca de la 86. 367 euro TVA inclus).

Porsche lanseaza cel mai puternic diesel de pe piata FOTOGALERIE

Porsche AG din Stuttgart lanseaza cel mai puternic model diesel de pe piata, sub numele de Cayenne S Diesel. Modelul Cayenne S Diesel va fi lansat pe piata din Romania in ianuarie 2013. in Romania, preturile pentru acest model pornesc de la 69651 euro, fara TVA.

Cel mai puternic om dintr-un stat din Europa, implicat intr-un scandal urias. Ce a incercat sa faca cu averea sa

Cel mai bogat om din Franta, Bernard Arnault, a dat in judecata cotidianul Liberation, pentru insulte publice, dupa un titlu socant la adresa sa. Cara-te, bogatas tampit! este titlul contorversat care.

Rasturnare de situatie pe harta Europei. Cel mai puternic stat se va PRABUSI daca nu face asta

Criza datoriilor este ca un tavalug care nu mai poate fi oprit. Harta Europei arata un fenomen ingrijorator, care demonstreaza ca dezastrul financiar nu este departe: niciun stat dinEuropa nu este ferit de.

Doua cutremure s-au produs duminica in Vrancea. Cel mai puternic a avut magnitudinea de 4

Doua cutremure au avut loc duminica seara in zona Vrancea. Primul seism s-a produs la ora 21:42, avand o magnitudine de 2,8, cu epicentrul la 124 de kilometri adancime. Cel de-al doilea cutremur a urmat o ora mai .

Basescu va cere UE sa accelereze implementarea proiectului ELI, cel mai mare laser din lume, in care Romania are un rol esential

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca va discuta vineri la Bruxelles despre accelerarea procedurilor de aprobare a proiectului celui mai puternic laser din lume, European Light Infrastructure - Nuclear PhysicsELI-NP), care va fi construit la Magurele. Un subiect de interes particular e legat de finantarea proiectului de cercetare ELI, abrevierea de la Extreme Light Infrastructure, derulat de Institutul de Fizica Nucleara de la Magurele, a afirmat Basescu in cadrul unei declaratii sustinute la Cotroceni.

FOTO Giganticul George: Cum arata cel mai inalt caine din lume.

Cantarind peste 111 kg si avand 1. 09 de metri inaltime, Giganticul George detine recordurile mondiale Guiness pentru Cel mai inalt caine in viata si Cel mai inalt caine din istorie. Cand sta pe labele din spate, George masoara peste 7 metri. George s-a nascut pe 17 noiembrie 2005 si este rasa marele danez. El doarme singur intr-un pat queen size si consuma mai mult de 49 kg de alimente in fiecare luna, relateaza site-ul Twisted Sifter. George a fost invitat in mai multe emisiuni tv, la .

Giganticul Zeus, in Cartea Recordurilor: El este cel mai inalt caine din lume

Zeus, un dog german care masoara 112 centimentri la nivelul umarului si depaseste doi metri atunci cand se ridica pe labele din spate, a intrat, joi, in Cartea Recordurilor, la categoria cel mai inalt.

ştiri din Auto

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )