Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nimeni nu stie drama prin care a trecut Anamaria Prodan. Sotia lui Reghecampf a pierdut o sarcina in 3 luni. Ce s-a intamplat cand a ajuns la spital

Playtech Playtech,
Nimeni nu stie drama prin care a trecut Anamaria Prodan. Sotia lui Reghecampf a pierdut o sarcina in 3 luni. Ce s-a intamplat cand a ajuns la spital

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf formeaza unul dintre cele mai controversate cupluri, dar si unul dintre cele mai bogate, facandu-si loc printre 100 cei mai bogati oameni din Romania. Bani sunt, satisfactii la fel, dar si greutati. Spre exemplu, doar apropiatii stiu ca impresara a pierdut o sarcina in 3 luni. Ce s-a intamplat cand . continuă pe Playtech

Veste minunata pentru Anamaria Prodan. Sarah, fiica ei, a dat lovitura in America, dupa ce a semnat cu cea mai importanta Universitate

Anamaria Prodan este mandra nevoie mare, caci Sarah, fiica ei, a dat lovitura in America, dupa ce a semnat cu cea mai importanta Universitate. Sarah, fiica Anamariei Prodan, a dat lovitura in America Impresara Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf sunt casatoriti de 11 ani, iar divortul, desi zvonurile spun altceva, pare sa stea departe de .

Anamaria Prodan nu s-a putut abtine. Ce mesaj i-a transmis lui Dan Alexa

Anamaria Prodan nu s-a putut abtine, iar astfel ca impresara de fotbal i-a transmis lui Dan Alexa un mesaj. Aceasta si-a mai surprins fanii de cateva ori, pe parcursul lunii octombrie din acest an. Dupa ce a anuntat ca renunta la emisiunea prezentata la PRO TV, s-a aflat ca ar putea marca o revenire in .

BOMBA MONDENA! Anamaria Prodan, mesaj EMOTIONANT pentru Dan Alexa. Cat de apropiati au ramas cei doi, dupa bataia de asta-vara (FOTO)

Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj emotionantlui Dan Alexa, pentru cea de-a40-a aniversare.

Drama despre care Stefan Banica Jr. nu vorbeste niciodata. Cantaretul a avut un frate care a murit la 25 de ani

Stefan Banica Jr a avut parte de clipe extrem de grele. Dupa ce tatal sau s-a stins in anul 1995, fratele artistului a murit in urma unui accident rutier violent, in 2001. Dupa ce a devenit tata pentru a treia oara, s-a gandit sa faca un gest deosebit pentru a se simti mai aproape de .

Smecheria prin care cumperi motorina ieftina si buna! Uite cum faci!

Vrei sa cumperi carburanti la cele mai mici preturi? Consiliul Concurentei a lansat o platforma online dedicata soferilor, prin care acestia pot verifica preturile benzinei si motorinei in cadrul.

Teodorovici, ministru interimar al Finantelor: Salut decizia istorica a Comisiei Europene prin care se atesta faptul ca majorarea capitalului social al CEC Bank S.A. nu reprezinta ajutor de stat

Ministrul interimar al finantelor publice, Eugen Teodorovici, saluta decizia Comisiei Europene de astazi, 29 octombrie, prin care se atesta faptul ca majorarea capitalului social al CEC Bank S. cu 940 milioane de lei nu se incadreaza in categoria masurilor de ajutor de stat.

arata din ce in ce mai bine. Prezentatoarea TV a dezvaluit secretul prin care a slabit 14 kilograme

A stat departe de micile ecrane dupa ce a nascut cel de-al doilea copil. Acum, prezentatoarea TV a revenit cu un suflu nou, dar si cu alta infatisare, pentru a fi gazda show-ului Like a Star. Vedeta a slabit 14 kilograme si a dezvaluit fanilor si secretul prin care a reusit o asemenea .

Dorinta ascunsa a lui Nicolae Ceausescu, inainte sa fie executat. Cum a vrut s-o scape pe Elena de cosmarul prin care treceau

Ministrl m-a intrebat: 060;Capitane, poti sa faci sta?062; I-am spus: 060; Da062; Ce puteam sa spus? Sunt inca nervos atunci cand vorbesc despre asta. Am curmat doua vieti. Este mare lucru. in razboi este ok, dar cand omori oameni neinarmati este mai dificil. Nu-i doresc nimanui asa ceva. I-am impuscat foarte repede. Simt ca i-a .

12 trucuri prin care poti folosi bicarbonatul de sodiu in baie si bucatarie

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient minune din bucataria ta. Este esential pentru unele preparate culinare, dar poate fi folosit si in tratamentele de infrumusetare sau pentru curatenie. De fapt, la aceasta ultima categorie, bicarbonatul se dovedeste uneori mult mai util si mai sigur decat multe alte produse de curatat din comert. Iata cateva metode .

Drama pe care o traia Mihai Constantinescu. De ce a suferit enorm in ultima parte a vietii

Mihai Constantinescu s-a stins marti, 29 octombrie, la Spitalul Floreasca din Capitala. Artistul avea 73 de ani si era in coma de peste doua luni. Desi in ultima parte a internarii sale parea sa faca progrese, familia se astepta la ce era mai rau si ii pregatise deja locul de veci. in ultimii ani, artistul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )