Libnet.ro
UNICEF

21:30

Nivel-record de incidente antisemite in Marea Britanie

Antena3 Antena3,
Nivel-record de incidente antisemite in Marea Britanie

Incidentele antisemite au atins un nivel record anul trecut in Marea Britanie, potrivit unui raport al organizatiei Community Security Trust, care subliniaza ca numarul incidentelor a crescut de peste doua ori in. continuă pe Antena3

Exporturile Elvetiei, la nivel record in 2014

Livrarile externe de bunuri produse in Elvetia au crescut pana la un nivel record anul trecut, dupa un avans semnificativ in decembrie, respectiv cu o luna inainte ca banca centrala a tarii sa elimine plafonul minim impus cursului de schimb franc/euro.

Productia motorului EcoBoost de 1,5 litri a fost mutata de la fabrica Ford din Craiova la o uzina in Marea Britanie

Compania americana a retras la sfarsitul anului trecut motorul de la Craiova, iar productia EcBoost de 1,5 litri a fost mutata la o fabrica detinuta de Ford in Marea Britanie.

Marea Britanie va conduce temporar Forta NATO de reactie rapida si va trimite militari in Romania

Marea Britanie va juca un rol de conducere in Forta de reactie rapida a NATO din Europa Centrala si de Est, urmand sa trimita trupe in comandamentele regionale din Romania si Polonia, anunta ministrul britanic al Apararii, Michael Fallon, potrivit BBC News online, citat de Mediafax.

Tranzactie de miliarde in Marea Britanie: cel mai mare operator mobil, EE, a fost cumparat de BT

Compania britanica BT a semnat deja un contract cu Orange si Deutsche Telekom prin care achizitioneaza cel mai mare operator de telefonie mobila din Marea Britanie, EE. Suma tranzactiei e de 16. 7 miliarde de euro.

Tranzactie de 12,5 miliarde lire sterline in Marea Britanie: Deutsche Telekom si Orange vand cel mai mare operator mobil EE catre BT

Deutsche Telekom si Orange au ajuns la un acord cu grupul britanic de telecomunicatii BT pentru vanzarea EE - cel mai mare operator mobil din aceasta piata, valoarea tranzactiei fiind de 12,5 miliarde de lire sterline, se arata intr-un comunicat al Deutsche Telekom. Dupa finalizarea tranzactiei, BT va deveni cel mai mare operator de servicii de comunicatii integrate fixe si mobile din Marea Britanie, la care Deutsche Telekom va fi cel mai mare actionar individual cu 12% din actiuni.

Adio, boli genetice! Marea Britanie ar putea accepta nasterea bebelusilor din trei parinti

Marea Britanie ar putea deveni prima tara din lume care accepta nasterea bebelusilor din trei parinti: doua femei si un barbat. Votul in Camera Comunelor a fost in majoritate pentru 382 la 128), urmand.

Adio, boli genetice! Marea Britanie ar putea accepta nasterea bebelusilor din trei parinti

Marea Britanie ar putea deveni prima tara din lume care accepta nasterea bebelusilor din trei parinti: doua femei si un barbat. Votul in Camera Comunelor a fost in majoritate pentru 382 la 128), urmand.

Regina Elisabeta a II-a se teme ca Marea Britanie nu este pregatita pentru regele Charles

Regina Elisabeta a II-a se teme ca Marea Britanie nu este pregatita pentru regele Charles si ca britanicii vor fi socati de tipul de monarhie diferit pe care printul Charles intentioneaza sa il promoveze dupa ce va urca pe tron, se afirma intr-o noua biografie dedicata printului britanic.

VIDEO Google a lansat in Marea Britanie serviciul care permite transferul de bani prin Gmail

Google a lansat in Marea Britanie un serviciu prin care utilizatorii pot trimite bani unor prieteni sau cunostiinte folosind Gmail. Serviciul are la baza Wallet, aplicatia de plati folosita si pentru a cumpara de pe magazinul Google Play, scrie The Telegraph.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )