Libnet.ro
UNICEF

13:00

NOAPTEA MUZEELOR 2017: Cand va avea loc si care sunt atractiile din Bucuresti si din tara

Antena3 Antena3,
NOAPTEA MUZEELOR 2017: Cand va avea loc si care sunt atractiile din Bucuresti si din tara

Un numar de 40 de spatii muzeale si institutii de cultura si educatie din Capitala si-au anuntat participarea la editia cu numarul 13 a evenimentului, potrivit informatiilor oferite. continuă pe Antena3

Regina Elisabeta a II-a implineste 91 de ani. Cand vor avea loc evenimentele cu ocazia aniversarii sale

Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord implineste, vineri, 91 de ani, insa ceremoniile pentru aniversarea sa vor avea loc in luna iunie cand conditiile meteo permit astfel de manifestat .

Cele mai imprevizibile alegeri din Franta vor avea loc duminica. Batalia se da intre 11 candidati, dintre care patru sunt in stransa competitie. Securitatea interna, relatia cu Siria si cu UE, temele cele mai importante din campanie

Franta se pregateste pentru cele mai imprevizibile alegeri prezidentiale din ultimele decenii, care se vor desfasura, duminica, in conditii de securitate sporita, ca urmare a atacului terorist de joi seara, in urma caruia un politist a murit si alti doi au fost raniti, noteaza AFP.

Alerta generala. Vineri, ultima zi in care sunt testate sirenele care anunta situatiile de urgenta; vor avea loc exercitii de alarmare in 10 judete

Sirenele care anunta situatiile de urgenta vor fi testate vineri, intre orele 10 si 15, exercitiul urmand sa se desfasoare in judetele Arad, Caras-Severin, Dolj, Gorj, Hunedoara,.

Un pont pe zi. Dan Bara, despre meciul FCSB - Viitorul: Care sunt cele mai interesante cote (VIDEO)

Dan Bara a vorbit in editia de sambata noaptea a emisiunii Un Pont pe Zi despre meciul FCSB - Viitorul, care se va disputa luni, la ora 20. 30, in etapa a saptea de.

LOTO 6 din 49 din 23 aprilie 2017. Care sunt numerele castigatoare la Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc

LOTO 6 din 49 din 23 aprilie 2017. Joker din 23 aprilie 2017. Loto 5 din 40 din 23 aprilie 2017. Noroc 7 6 2 4 3 1 7 Super Noroc8 1 2 0 6 5 Noroc Plus0 5 0 6 8.

Mediul influenteaza modul in care sunt transmise genele generatiilor viitoare

Desi instructiunile genetice provin predominant din ADN, mediul in care traim si ne dezvoltam are un impact asupra dezvoltarii organismelor. Cercetatorii au descoperit ca aceste tipuri de schimbari epigenetice, care survin in urma provocarilor din mediu, pot fi transmise de-a lungul a 14 generatii. Pentru a studia cum poate afecta mediul in care ne plasam [].

Care sunt cele mai bune zece companii din industria de fashion pentru care sa lucrezi

Industria de fashion este una dintre cele mai competitive si dinamice sectoare ale economiei globale, cu companii de top care-si disputa pozitiile dominante in randul celor mai profitabili si sustenabili jucatori globali. Va prezentam un clasament al.

Sorin Grindeanu, la un PAS de noi DEMITERI in Guvern. Care sunt ministrii vizati de premier

Premierul Sorin Grindeanu a declarat ca exista posibilitatea unor remanieri in Cabinetul pe care il conduce. Liviu Dragnea a precizat ca este nemultumit de activitatea mai multor ministri,.

Ceata densa pe mai multe drumuri din tara. Care sunt zonele afectate

Sunt conditii de ceata densa, pe mai multe drumuri din judetele Ilfov, Calarasi, dar si in Bucuresti, a anuntat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane. Pe autostrada.

Alegeri in Franta. Un duel televizat Macron-Le Pen va avea loc pe 3 mai

Un duel televizat intre candidatul de centru Emmanuel Macron si sefa extremei-drepte Marine Le Pen, intrati in cursa pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Franta, va avea loc pe data de 3 mai, relateaza presa franceza si cea belgiana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )