Libnet.ro
UNICEF

21:00

Alegeri in Franta. Un duel televizat Macron-Le Pen va avea loc pe 3 mai

Adevărul Adevărul,
Alegeri in Franta. Un duel televizat Macron-Le Pen va avea loc pe 3 mai

Un duel televizat intre candidatul de centru Emmanuel Macron si sefa extremei-drepte Marine Le Pen, intrati in cursa pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Franta, va avea loc pe data de 3 mai, relateaza presa franceza si cea belgiana. continuă pe Adevărul

Rezultate Alegeri Franta. Cine castiga primul tur al alegerilor prezidentiale

Rezultate Alegeri Franta Centristul Emmanuel Macron ocupa primul loc in primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta, potrivit mai multor sondaje de opinie, citate de cotidianul belgian LEcho. Re.

Alegeri Franta. Un studiu contrazice sondajele si indica un duel surprinzator in turul doi

Sondajele indica un duel Macron-Le Pen in turul doi al alegerilor din Franta, insa un studiu efectuat de cinci studenti de la Telecom Paris Tech le contrazic.

Alegeri Franta. Ce candidati au profitat de pe urma atacului terorist. Cine conduce in ultimele sondaje

In Franta campania electorala, inaintea primului tur de alegeri prezidentiale ce va avea loc duminica, s-a incheiat vineri la miezul nptii si a fost umbrita de atacul islamist de joi din Paris. Atacul a determinat pe unii dintre candidati sa-si anuleze aparitiile finale in public, insa toti au facut referire la problema securitatii nationale. Marine Le Pen a profitat cel mai mult de pe urma acestui atentat.

Rezultate Alegeri Franta. Marine Le Pen, chipul amabil al extremei

Rezultate Alegeri Franta Marine Le Pen a incercat in ultimii ani sa spele imaginea Frontului National FN), partidul de extrema dreapta pe care l-a mostenit de la tatal ei, Jean-Marie Le Pen, pentru a.

Alegeri Franta. Cine este Marine Le Pen

Nascuta pe data de 5 august 1968 la Neuilly-sur-Seine, Marine Le Pen, pe numele sau complet Marion Anne Perrine Le Pen, este cel de-al treilea copil al fondatorului formatiunii de extrema-dreapta Frontul National, Jean-Marie Le Pen.

ALEGERI FRANTA. Ce fel de societate propun candidatii la alegerile din Franta

Legea din 1905 a consacrat in Franta separarea dintre Biserica si Stat si a interzis subventionarea activitatilor religioase, noteaza EFE intr-un comentariu, si remarca faptul ca,.

Alegeri Franta. Mesajul presedintelui Hollande pentru francezi

Alegeri Franta. Francois Hollande, presedintele Frantei aflat la sfarsit de mandat, i-a indemnat pe alegatorii francezi sa arate ca democratia este mai puternica decat orice, inform.

Regina Elisabeta a II-a implineste 91 de ani. Cand vor avea loc evenimentele cu ocazia aniversarii sale

Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord implineste, vineri, 91 de ani, insa ceremoniile pentru aniversarea sa vor avea loc in luna iunie cand conditiile meteo permit astfel de manifestat .

Rezultate Alegeri Franta. Emmanuel Macron - 23,75% din voturi, Marine Le Pen - 21,53% - rezultate definitive

Candidatul de centru Emmanuel Macron si Marine Le Pen, sefa partidului de extrema-dreapta Frontul National FN), s-au plasat pe primele doua pozitii in primul tur al alegerilor prezidentiale de duminica.

Cele mai imprevizibile alegeri din Franta vor avea loc duminica. Batalia se da intre 11 candidati, dintre care patru sunt in stransa competitie. Securitatea interna, relatia cu Siria si cu UE, temele cele mai importante din campanie

Franta se pregateste pentru cele mai imprevizibile alegeri prezidentiale din ultimele decenii, care se vor desfasura, duminica, in conditii de securitate sporita, ca urmare a atacului terorist de joi seara, in urma caruia un politist a murit si alti doi au fost raniti, noteaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )