Libnet.ro
UNICEF

07:45

NOBEL 2018. Trei cercetatori, din SUA si Marea Britanie, au castigat PREMIUL NOBEL pentru CHIMIE

Antena3 Antena3,
NOBEL 2018. Trei cercetatori, din SUA si Marea Britanie, au castigat PREMIUL NOBEL pentru CHIMIE

Cercetatoarea americana Frances H. Arnold si o echipa formata din oamenii de stiinta George P. Smith SUA) si Gregory P. Winter Marea Britanie) au fost desemnati castigatorii Premiului Nobel pen. continuă pe Antena3

Premiul Nobel pentru Chimie pe 2018: Trei cercetatori din SUA si Marea Britanie

Cercetatorii americani Frances H. Arnold si George P. Smith si britanicul Sir Gregory P. Winter au fost desemnati laureatii Premiului Nobel pentru Chimie pe 2018, a anuntat Comitetul Nobel, reunit miercuri, la sediul Institutului Karolinska din Stockholm.

NOBEL 2018. Trei cercetatori castiga PREMIUL NOBEL pentru FIZICA pentru o inventie in domeniul fizicii laserilor

Cercetatorul american Arthur Ashkin si o echipa formata din oamenii de stiinta Gerard Mourou Franta) si Donna Strickland Canada) au castigat Premiul Nobel pentru Fizica pentru inventii revolutionare i.

PREMIUL NOBEL PENTRU CHIMIE 2018: Trei cercetatori vor imparti distinctia pentru o revolutie bazata pe evolutie (FOTO)

Cercetatorii Frances H. Arnold SUA), George P. Smith SUA) si Gregory P. Winter Marea Britanie) au primit Premiul Nobel pentru Chimie pe 2018, dupa cum a anuntat miercuri Academia Regala de Stiinte din.

Fumatorii din Marea Britanie trec prin cea mai mare tranzitie. Lectia pe care o pot invata si romanii

In Marea Britanie, fumatorii trec prin cea mai mare tranzitie de la inventarea tigarii. Unul din trei fumatori a renuntat deja la tigara clasica. Le oferi nicotina de care au nevoie, pastrezi.

Cezar Ouatu, declaratii dupa eliminarea de la X Factor Marea Britanie: Lumea ma sustine foarte mult si ma vrea inapoi

Cezar Ouatu, in varsta de 38 de ani, a facut declaratii despre sentimentele sale in legatura cu eliminarea de la X Factor Marea Britanie. Acesta a marturisit ca nu este suparat de hotararea juratei de.

Romania sustine o cooperare stransa a UE cu Marea Britanie

Romania sustine continuarea unei cooperari stranse a Uniunii Europene cu Marea Britanie in domeniile de interes comun si dupa retragerea acesteia din UE, i-a transmis presedintele Klaus Iohannis, astazi, lui Michel Barnier, negociatorul-sef al UE pentru Brexit.

Romanul care si-a ucis sotia in Marea Britanie a fost condamnat la inchisoare pe viata

Romanul de 32 de ani, care si-a ucis sotia in Marea Britanie, a fost condamnat la inchisoare pe viata. Mihai Caliman era stabilit in Nottingham, iar in luna mai a acestui an a filmat-o pe sotia lui,.

Britanicii par sa creada ca UE a parasit Marea Britanie

Discursurile privind Brexitul din Marea Britanie sunt in continuare departe de realitate, a declarat Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, intr-un discurs tinut in orasul german Freiburg, scrie Reuters.

BOMBA! Cezar Ouatu a fost eliminat de la X Factor Marea Britanie. Motivul este DE NECREZUT (VIDEO)

Cezar Ouatu a fost eliminat din cea de-a doua etapa a concursului X Factor Marea Britanie. Artistul a trebuit sa paraseasca competitia dupa ce Janice Robinson a convins-o pe Ayda Williams ca ea ar trebui sa.

NOBEL 2018. Un american si un japonez au luat PREMIUL NOBEL pentru MEDICINA. VIDEO

Cercetatorul american James P. Allison si omul de stiinta japonez Tasuku Honjo au castigat luni Premiul Nobel pentru Medicina din 2018 pentru descoperirea terapiei impotriva cancerului prin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )