Libnet.ro
UNICEF

13:00

Noi avertizari de la meteorologi. Cod galben de ceata in cinci judete, vizibilitatea fiind scazuta

Antena3 Antena3,
Noi avertizari de la meteorologi. Cod galben de ceata in cinci judete, vizibilitatea fiind scazuta

Meteorologii au emis, duminica, mai multe avertizari nowcasting de ceata, care scade vizibilitatea sub cincizeci de metri in unele locuri. Sunt vizate judetele Prahova, Bacau, Neamt, Valcea si Dambovita. in. continuă pe Antena3

Noi avertizari de la meteorologi! Cod galben de polei in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis avertizari nowcasting cod galben de vant, ceata si polei pentru judetele Constanta, Tulcea, Botosani si Covasna. in Capitala a fost in vigoare un cod portocaliu de polei, iar.

Cod galben de inundatii in patru judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarie a Apelor a emis, sambata, Cod galben de inundatii pentru patru judete, fiind valabil pana maine dimineata.

Cod galben de ceata si polei

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, mai multe atentionari nowcasting de ploi si polei valabile in ora urmatoare in judetele Dolj si Calarasi.

Romania lovita de vreme extrema. Cod galben de ninsori in 26 de judete si in Bucuresti, pana sambata dupa-amiaza

Administratia Nationala de Meteorologiea emis, vineri, o noua atentionare cod galben de ninsori, valabila pana sambata dupa-amiaza, in 26 de judete si in Municipiul Bucuresti, respectiv o.

Codul galben de polei, extins pana duminica la ora 10. Capitala si cinci judete sunt afectate

Administratia Nationala de Meterologie a emis o avertizare cod galben de polei, valabila de sambata, ora 14. 00, pana duminica la ora 10. Sunte vizate judetele Vrancea, Buzau, Braila, Ialomita, Calarasi si municipiul Bucuresti.

Alerta ANM: Cod galben de polei pana duminica dimineata in Baragan

Meteorologii au emis o atentionare cod galben de polei si depuneri semnificative de gheata valabila de sambata dupa-amiaza si pana duminica dimineata, in Bucuresti si sase judete din sud-estul Munteniei si sudul Moldovei, printre care si Calarasi.

Atentionare Cod galben: cum va fi vremea pana duminica dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata dupa-amiaza o atentionare Cod galben de polei si depuneri semnificative de gheata pentru sase judete din sudul Moldovei si estul, sud-estul si centrul Munteniei, inclusiv Bucuresti-Ilfov, valabila.

Cod galben de ploi, polei si vant

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis joi atentionari nowcasting Cod galben de ploi, polei si vant, valabile in patru judete din Muntenia si Dobrogea. Potrivit meteorologilor, pana la.

Cod galben de ninsori si polei n jumatate de tara pna duminica dimineata

Meteorologii au emis vineri la ora 12. 00 o informare de intensificari temporare ale vantului si polei valabila pana duminica la ora 6. De asemenea, vineri la ora 14. 00 intra in vigoare si un cod galben de ninsori si ploi insemnate. Meteorologii anunta noi zile cu ploi si polei in Bucuresti.

Avertizare cod galben de inundatii si pentru judetul Arges

Sambata dimineata a intrat in vigoare o atentionare cod galben de inundatii ce vieaza si judetul Arges. Averizarea este valabila pana duminica dimineata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )