Libnet.ro
UNICEF

20:00

Noi detalii in cazul crimei socante de la Spitalul de Urgenta din Piatra Neamt

Antena3 Antena3,
Noi detalii in cazul crimei socante de la Spitalul de Urgenta din Piatra Neamt

Noi informatii in cazul atacului infiorator din spital, unde directoarea de ingrijiri medicale din Piatra Neamt a murit dupa ce a fost ucisa de sotul ei in cabinetul in care lucra. continuă pe Antena3

Detaliul socant iesit la iveala in cazul crimei de la Piatra Neamt. Ce a facut criminalul pentru a se asigura ca fosta sotie nu are nicio sansa sa traiasca!

Crima oribila la Spitalul de Urgenta din Piatra Neamt! Directoarea de la ingrijiri medicale a fost ucisa de sotul de care urma sa divorteze.

Crima oribila la Spitalul de Urgenta din Piatra Neamt! Directoarea, ucisa de sotul de care urma sa divorteze

Directoarea de ingrijiri de la Spitalul de Urgenta din Piatra Neamt a fost ucisa de sotul sau, cu care era in plin proces de divort, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Piatra Neamt.

Crima oribila la Spitalul de Urgenta din Piatra Neamt! Directoarea de ingrijiri, ucisa de sotul de care urma sa divorteze

Directoarea de ingrijiri de la Spitalul de Urgenta din Piatra Neamt, Anca Daniela Patriche, a fost ucisa de sotul sau, cu care era in plin proces de divort. Femeia omorata de sot avea 49 de ani.

Bunicul Luizei Melencu, noi detalii infioratoare despre cazul Caracal. Ce a patit cea de-a patra victima a lui Dinca, la doar 12 ani

Bunicul Luizei Melencu a fost contactat pe Facebook de doua adolescente cu varste de 12 si 17 ani, care i-au marturisit ca au fost abuzate de Gheorghe Dinca. Capturile conversatiilor purtate pe reteaua sociala arata ca cele doua conturi de pe care bunicul Luizei a primit mesaje sunt reale. Bunicul Luizei Melencu a oferit noi .

Noi detalii despre operatiunile de spionaj al nemtilor: cum a functionat Stasi, Securitatea germana

Organizatii de spionaj precum Securitatea din Romania comunista au activat in foarte multe tari, iar documentele generate in acea perioada sunt atent analizate, la ora actuala. Romanii nu au inventat Securitatea. Desi Nicolae Ceausescu a profitat la maxim de acel organ al terorii pentru a spiona populatia si pentru a baga teroare in persoanele care .

Noi detalii socante despre crima comisa la spitalul din Piatra Neamt. Ce spun colegele asistentei ucise de sot

Declaratii socante facute de colegele asistentei ucise cu cutitul de sotul gelos cu care era in divort. Femeile au descris momentele cumplite prin care au trecut cand au auzit tipetele si si-au gasit colega intr-o balta de sange.

Crima in Spitalul de Urgenta Piatra Neamt: Directoare a spitalului, ucisa de sotul cu care era in divort

Directorul de ingrijiri de la Spitalul de Urgenta din Piatra Neamt, o femeie de 49 de ani, a fost ucisa, vineri, de sotul sau, cu care era in proces de divort. Acesta a venit in vizita la spital, iar dupa discutii in contradictoriu si-a injunghiat sotia in cabinetul in care inca lucra, ea fiind asistent-sef in Sectia de Chirurgie.

Noi detalii halucinante din dosarul Ayahuasca. Cum decurgeau ritualurile samanice

Apar detalii halucinante in dosarul Ayahuasca in care Gelu Oltean, fostul sef Doi si-un sfert si prietena acestuia Vanessa Youness au fost arestati pentru trafic de droguri de mare risc.

Noi detalii despre statueta de tip Venus de la Muzeul din Targoviste. Cercetator Elena Nitu: A fost analizata si nu exista nicio urma de metal sau alta unealta contemporana. Este prevazuta realizarea si a altor tipuri de analize

Noi detalii privind statueta de tip Venus, gasita la Piatra Neamt Poiana Ciresului) de o echipa de arheologi de la Muzeului Evolutiei Omului si Tehnologiei in Paleolitic din Targoviste si presupusa a fi.

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, audiat din nou la DIICOT dupa ce si-a schimbat declaratia privind uciderea Luizei Melencu

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor de la Caracal, a fost scos din arest vineri si dus la DIICOT, unde urmeaza sa fie audiat de procurori pentru a doua zi la rand, in conditiile in care si-a schimbat declaratia initiala si a sustinut ca nu el a ucis-o pe Luiza Melencu, tanara de 18 ani disparuta din aprilie 2019.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2587 seconds )