Libnet.ro
UNICEF

23:30

Noi detalii socante despre crima comisa la spitalul din Piatra Neamt. Ce spun colegele asistentei ucise de sot

Antena3 Antena3,
Noi detalii socante despre crima comisa la spitalul din Piatra Neamt. Ce spun colegele asistentei ucise de sot

Declaratii socante facute de colegele asistentei ucise cu cutitul de sotul gelos cu care era in divort. Femeile au descris momentele cumplite prin care au trecut cand au auzit tipetele si si-au gasit colega intr-o balta de sange. continuă pe Antena3

Bunicul Luizei Melencu, noi detalii infioratoare despre cazul Caracal. Ce a patit cea de-a patra victima a lui Dinca, la doar 12 ani

Bunicul Luizei Melencu a fost contactat pe Facebook de doua adolescente cu varste de 12 si 17 ani, care i-au marturisit ca au fost abuzate de Gheorghe Dinca. Capturile conversatiilor purtate pe reteaua sociala arata ca cele doua conturi de pe care bunicul Luizei a primit mesaje sunt reale. Bunicul Luizei Melencu a oferit noi .

Detalii socante incazul pacientei arsela Spitalul Floreasca

Mircea Beuran a fost demis si din functia de presedinte al Comisiei de chirurgie generala a Ministerului Sanatatii, dupa ce cu doar o zi inainte fusese inlaturat de la sefia Sectiei de Chirurgie a Spitalului Floreasca.

Noi detalii despre operatiunile de spionaj al nemtilor: cum a functionat Stasi, Securitatea germana

Organizatii de spionaj precum Securitatea din Romania comunista au activat in foarte multe tari, iar documentele generate in acea perioada sunt atent analizate, la ora actuala. Romanii nu au inventat Securitatea. Desi Nicolae Ceausescu a profitat la maxim de acel organ al terorii pentru a spiona populatia si pentru a baga teroare in persoanele care .

Primele imagini cu criminalul de la spitalul din Piatra Neamt

Antena 3 a difuzat, sambata, primale imagini cu faptasul crimei de la spitalul din Piatra Neamt.

Noi detalii in cazul crimei socante de la Spitalul de Urgenta din Piatra Neamt

Noi informatii in cazul atacului infiorator din spital, unde directoarea de ingrijiri medicale din Piatra Neamt a murit dupa ce a fost ucisa de sotul ei in cabinetul in care lucra.

Tragedia de la Spitalul Floreasca scoate la iveala castele de tip mafiot din Sanatate

In timp ce ancheta in cazul pacientilor arsi de la Spitalul Floreasca scoate la iveala noi detalii socante, chirurgul Mircea Beuran intrand in sala de operatii fara echipament steril, mai multe voci, chiar din sistem, critica solidarizarea medicilor cu chirurgul Beuran. Presedintele Iohannis a facut ieri primele declaratii pe tema acestui incident.

Detalii socante din ancheta de la Floreasca. in imagini se vede cum rezidentul varsa 300-400 ml de alcool peste trupul pacientei care avea sa arda!

Ministerul Sanatatii a reconstituit evenimentele din decembrie 2019, de la Spitalul Floreasca, care au dus la incidentul in urma caruia o pacienta a ars pe masa de operatie.

Noi detalii halucinante din dosarul Ayahuasca. Cum decurgeau ritualurile samanice

Apar detalii halucinante in dosarul Ayahuasca in care Gelu Oltean, fostul sef Doi si-un sfert si prietena acestuia Vanessa Youness au fost arestati pentru trafic de droguri de mare risc.

Barbatul care si-a ucis sotia, pe directoarea de la spitalul din Piatra Neamt, arestat pentru 30 de zile

Barbatul care si-a ucis sotia la Spitalul de Urgenta din Piatra Neamt, a primit un mandat de arestare pentru 30 de zile. A planuit asasinatul, aceasta este ipoteza pe care merg anchetatorii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )