Libnet.ro
UNICEF

10:30

Noi detalii despre moartea lui Nicolae Duduianu, tatal lui Emi Pian

Antena3 Antena3,
Noi detalii despre moartea lui Nicolae Duduianu, tatal lui Emi Pian

Liderul clanului Duduianu, Nicolae, a murit la Penitenciarul-Spital Mioveni, unde a fost internat aproape o luna cu mai multe afectiuni. continuă pe Antena3

A murit Nicolae Duduianu, tatal lui Emi Pian. Fostul lider interlop se afla la spitalul Penitenciarului Mioveni

Nicolae Duduianu, unul dintre liderii istorici ai temutului clanului interlop,a muritmarti,1 decembrie. Din primele informatii reiese faptul ca tatal lui Emi Pian a suferit un stop.

Noi detalii despre vaccinul impotriva coronavirus: cand te vei putea vaccina in Romania

Foarte multi romani abia asteapta sa puna mana pe vaccinul impotriva noului coronavirus. Altii sunt foarte reticenti in ceea ce priveste imunizarea in masa. Mai multe detalii despre.

A murit Nicolae Duduianu, tatal lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Bucuresti

A murit Nicolae Duduianu, tatal lui Emi Pian, liderul clanului interlop Duduianu din Capitala. Nicolae Duduianu se afla in Penitenciarul Mioveni, acolo unde isi executa o pedeapsa pentru tentativa de omor.

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Mihai Budeanu, membru 3 Sud Est, infectat cu noul coronavirus

Membrii trupei 3 Sud Est au transmis un mesaj in care prezinta date despre starea de sanatate a colegului lor, Mihai Budeanu, infectat cu noul coronavirus: Starea de sanatate a lui Mihai este mai buna de la o zi la alta, dupa o saptamana foarte grea, cu mult stres si emotii la terapie intensiva.

Noi detalii despre o eventuala stare de urgenta, in Romania: ce se intampla dupa alegeri

Foarte multi romani sunt de parere ca restrictiile de circulatie se vor inaspri in tara noastra dupa alegerile parlamentare din acest weekend. Premierul Ludovic Orban a lamurit situatie.

Nicolae Duduianu, fondatorul Clanului Duduienilor, a murit in penitenciar. Tatal lui Emi Pian suferea de probleme cardiace

Nicolae Duduianu vechi interlop si fondator al Clanului Duduianu a murit la Spitalul Penitenciar Mioveni, unde era internat de o luna in urma unei afectiuni cardiace. Starea de sanatate a lui Nicolae Duduianu s-a agravat din luna august, de cand a aflat de la familie ca fiul sa, Emi Pian, fusese injunghiat de un rival. Nicolae Duduianu nu stia ca Pian a murit, ci doar ca starea lui era grava.

EXCLUSIV Unde va fi inmormantat Nicolae Duduianu. Ce au facut Gratian si Ciprian Duduianu in aceasta dimineata

Parintele clanului, si tatal lui Emi Pian, Nicolaie Duduianu, a murit in noaptea de luni spre marti, in urma unui infarct. Acesta a murit chiar cu o luna inainte de a fi eliberat din inchisoare. Unde va fi inmormantat Nicolae Duduianu De altfel, liderul clanului a facut noua cereri din luna august si pana acum, .

Emmanuel Macron a dat noi detalii despre vaccinarea anti-COVID-19 in Franta: O campanie in doua etape

Presedintele francez Emmanuel Macron are in vedere o campanie de vaccinare publica impotriva COVID-19 intre aprilie si iunie, dupa un prim val rezervat publicului celui mai fragil - la inceputul lui 2021 -, a anuntat el marti intr-o conferinta de presa comuna cu premierul blegian Alexander De Croo, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3446 seconds )