Libnet.ro
UNICEF

06:15

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Hanibal Dumitrascu: A suferit un atac cerebral

B1 B1,
Noi detalii despre starea de sanatate a lui Hanibal Dumitrascu: A suferit un atac cerebral

Cunoscutul psiholog Hanibal Dumitrascu se afla in continuare in stare grava in spital. Conform unor surse medicale, acesta a suferit un atac cerebal in timp ce se afla pe strada, scrie RTV. Acesta a fost. continuă pe B1

Noi informatii despre starea lui Hanibal Dumitrascu. Radu Tudor: Antena 3 este alaturi de el si ne rugam sa treaca peste acest moment greu

Psihologul Hanibal Dumistrascu a fost operat de urgenta, insa starea lui este in continuare grava. Psihologului i s-a facut joi rau pe strada. A fost internat la Spitalul Universitar din Capitala, iar.

Hanibal Dumitrascu, operat de urgenta! Psihologul se zbate intre viata si moarte

Psihologul Hanibal Dumitrascu a fost transportat de urgenta la spital, joi seara, dupa ce i s-a facut rau pe strada. A fost operat de medici, dar starea lui ramane in continuare una grava. Dumitrascu a.

Psihologul Hanibal Dumitrascu, in STARE FOARTE GRAVA la spital, dupa ce i s-a facut rau pe strada

Psihologul Hanibal Dumitrascu a ajuns, joi, de urgenta la Spitalul Universitar din Capitala, dupa ce i s-a facut rau pe strada. Potrivit RTV, Hanibal Dumitrascu este in stare grava si se zbate intre.

Psihologul Hanibal Dumitrascu, in stare grava la spital. I s-a facut rau pe strada

Hanibal Dumitrascu a ajund de urgenta, joi, la spital, dupa ce i s-a facut rau pe strada. Ambulanta sosita la fata locului l-a preluat pe cadrul didactic si l-a dus direct laSpitalul.

Income. Vicepremierul Viorel Stefan, detalii despre Pilonul II de pensii si o posibila remaniere a Guvernului Dancila

Vicepremierul Viorel Stefan a vorbitsambata, la Income, despre Pilonul II de pensii. Acesta spune ca apropiem, in sfarsit, de o crestere sustenabila. Nu exista nicio discutie, nicio evaluare.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )