Libnet.ro
UNICEF

12:15

Noi detalii despre substanta cu care a fost otravit Alexei Navalnii. Ar fi o varianta noua de Noviciok

B1 B1,
Noi detalii despre substanta cu care a fost otravit Alexei Navalnii. Ar fi o varianta noua de Noviciok

Novichokul, folosit pentru otravirea liderului opozitiei ruse, Alexei Navalnii, este o substanta cu efect neurotoxic dezvoltata de Uniunea Sovietica cu scopul de a fi folosit ca arma chimica intre anii 70 s. continuă pe B1

Cum ajungem sclavii propriului organism. Detalii despre hormonul care ne controleaza viata

Prinsi in rutina zilnica, nu observam ca ne-am pierdut gradual controlul asupra propriului organism. Degeaba gandurile si emotiile sunt pozitive pentru ca propriul corp face ce vrea, ca si cand ar avea propria minte.

Irina Tanase, noi precizari despre starea de sanatate a lui Liviu Dragnea: Eu vreau sa iasa viu si intreg din penitenciar

Irina Tanase, logodnica lui Liviu Dragnea, face noi precizari despre starea de sanatate a fostului presedinte PSD, dupa ce avocata acestuia spunea recent ca, in ultima perioada, starea lui s-a inrautatit.

Alegeri locale in Rusia: Milioane de rusi sunt asteptati la urne, dupa ce liderul opozitiei Aleksei Navalnii a fost otravit

Milioane de alegatori sunt asteptati la urne intr-o serie de alegeri locale din Rusia, BBC News comentand ca acesta ar fi un prim test pentru partidul lui Vladimir Putin Rusia Unita, dupa episodul otravirii liderului opozitiei Aleksei Navalnii, care se afla in continuare intr-un spital din Germania.

Noi descoperiri despre materia intunecata din univers

Materia intunecata, prezenta misterioasa si invizibila care constituie mare parte din masa galaxiilor, inclusiv Calea Lactee, ii surprinde din nou pe oamenii de stiinta, noi observatii ale galaxiilor indepartate venind in contradictie cu informatiile existente asupra naturii sale, relateaza Reuters.

Noi vesti despre Michael Schumacher: incerc sa-l ajut si sa astept momentul in care voi putea face ceva concret

Starea de sanatate a lui Michael Schumacher, dupa accidentul teribil suferit acum 7 ani la schi, este in continuare un mister. Apropiati ai fostului pilot de Formula 1, care au acces la vila sa din Geneva, l-a.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )