Libnet.ro
UNICEF

07:45

Noi detalii legate de romanul de 23 de ani ucis in atacul din Germania. Dezvaluiri facute de o ruda de-a victimei

Antena3 Antena3,
Noi detalii legate de romanul de 23 de ani ucis in atacul din Germania. Dezvaluiri facute de o ruda de-a victimei

Apar noi detalii despre tanarului roman de 23 de ani care a pierit in urma atacului de miercuri seara din orasul german Hanau. continuă pe Antena3

Cine este romanul ucis in atentatul din Hanau. Avea doar 23 ani si oprise la un chiosc sa-si ia de mancare. N-a mai apucat sa coboare din masina

Romanul ucis in atentatul din Germania este un tanar din Giurgiu. Acesta era nepotul primarului din comuna Singureni si se afla in masina sa cand a fost impuscat de atacator.

Noi detalii despre divortul Andreei Balan. George Burcea a renuntat la verigheta

Noi zvonuri despre un posibil divort intre Andreea Balan si George Burcea au aparut in randul fanilor, asta desi in lumea mondena cei doi sunt cunoscuti pentru faptul ca formeaza una dintre cele mai fr.

Povestea romanului de 21 de ani ucis in atacurile armate din Germania

Tanarul in varsta de 21 de ani din Singureni Giurgiu) care si-a pierdut viata in atacurile armate din Hanau, in Germania, isi cumparase o casa in comuna cu banii stransi in strainatate si voia sa se intoarca si sa isi intemeieze o familie.

Doi barbati au furat, de Sf. Valentin, o avere din casa unei tinere de 23 ani

Doi barbati, de 21, respectiv 24 ani, au furat dintr-o locuinta din Bals bijuterii in valoare de 90. 000 lei. Au fost prinsi dupa patru zile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )