Libnet.ro
UNICEF

06:15

Povestea romanului de 21 de ani ucis in atacurile armate din Germania

Hotnews Hotnews,
 Povestea romanului de 21 de ani ucis in atacurile armate din Germania

Tanarul in varsta de 21 de ani din Singureni Giurgiu) care si-a pierdut viata in atacurile armate din Hanau, in Germania, isi cumparase o casa in comuna cu banii stransi in strainatate si voia sa se intoarca si sa isi intemeieze o familie. continuă pe Hotnews

Cine sunt victimele atacurilor din Germania Ministrul Justitiei: Lupii singuratici radicalizati pe internet sunt bombe cu efect intarziat

Cele noua victime ale atacurilor teroriste cu motivatie rasista comise miercuri seara in orasul german Hanau erau de origine germana, turca, bulgara, romana, bosniaca si afgana, conform politiei judiciare a landului Hessa, transmite vineri dpa. Presat din toate partile, guvernul a anuntat vineri ca va fi intarita paza in toate locurile sensibile, in special in zona din apropierea moscheilor, la aeroporturi si frontiere. Povestea romanului de 21 de ani ucis in atacurile armate din Germania.

Noi detalii legate de romanul de 23 de ani ucis in atacul din Germania. Dezvaluiri facute de o ruda de-a victimei

Apar noi detalii despre tanarului roman de 23 de ani care a pierit in urma atacului de miercuri seara din orasul german Hanau.

Sociologul Gelu Duminica, mesaj emotionant despre romanul ucis in atenatul din Germania: Rasismul omoara totul in jurul sau (VIDEO)

Sociologul Gelu Duminica a scris pe Facebook un mesaj emotionant despre romanul care a fost ucis in atentatul din Germania. Acesta a deplans moartea lui Vili Viorel Paun, la varsta de 23 de ani, si a pre.

Roman mort in atacurile armate din Hanau, Germania

Una dintre victimele atacurilor din Germania este un roman. Potrivit autoritatilor germane, cele noua persoane ucise in cele doua atacuri aveau intre 21 si 44 de ani, printre ei numarandu-se emigranti din Romania, Turcia, Bosnia si Bulgaria.

VIDEO Atacurile armate din Germania: 9 morti, ultimul bilant. Atacatorul si mama sa au fost gasiti morti Barbatul avea convingeri de extrema-dreapta si a revendicat atacurile intr-un video - UPDATE

Noua persoane au murit si alte cateva au fost grav ranite miercuri noaptea in Hanau, din apropierea Frankfurtului, in doua atacuri armate la baruri arabesti din centrul orasului. Suspectul a fost gasit mort acasa, alaturi de un alt cadavru care s-a dovedit a fi al mamei acestuia. Atacatorul era cetatean german si avea permis de arma, potrivit presei germane citate de BBC News. El a lasat o scrisoare in care isi exprima convingeri de extrema-dreapta, transmite si Reuters, citand cotidianul Bild.

Povestea romanului care a fost soferul lui Donald Trump, dar care acum este retinut de agentia americana pentru imigratie, desi i-ar fi fost anulata pedeapsa de deportare

Un emigrant roman, care s-a dus legal in SUA si ar fi fost sofer pentru Donald Trump, este inca retinut de agentia responsabila pentru imigratia din cadrul Departamentului de securitate interna desi i s-ar fi suspendat decizia de deportare, relateaza Daily Mail.

Unchiul lui Viorel, tanarul ucis in atentatul din Germania: Parintii sunt in stare de soc. El venea de la serviciu si s-a oprit sa ia un suc. Atunci a fost impuscat

Un tanar de 23 de ani din comuna Singureni, judetul Giurgiu, se afla printre victimele atentatului din Germania.

MAE a facut anuntul! Romanul ucis in atentatul din Germania va fi repatriat pe banii statului

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca repatrierea tanarului de 23 de ani din Giurgiu care a murit in urma atacului din Hananu, Germania, va fi asigurata prin fondul pentru situatii de urgenta.

Cine este romanul care a fost ucis in atentatul din Germania. Au fost date primele informatii

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, joi, referitor la informatia potrivit careia un roman s-ar afla printre victimeleatacului armat din Hanau, Germania, ca pana la acest moment au fost identificate sase victime din cele noua, nefiind niciun cetatean roman. Cine este romanul care a fost ucis in atentatul din Germania Un roman, mai multi cetateni turci, .

Alexandra, adolescenta de 18 ani victima a accidentului din Dej, a intrat in moarte cerebrala. Parintii au decis prelevarea organelor pentru a salva alte vieti

Moartea Alexandrei Burz, o adolescenta de 18 ani din Dej care a fost victima unui grav accident rutier, va salva alte vieti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )