Libnet.ro
UNICEF

12:16

Noi dezvaluiri explozive. Cum era Ioan Bendei instruit de procurorii DNA

Antena3 Antena3,
Noi dezvaluiri explozive. Cum era Ioan Bendei instruit de procurorii DNA

Antena 3 continua seria dezvaluirilor privindu-l pe Ioan Bendei, seful RCSRDS, legate de dosarul in care acesta i-a facut plangere directorului general Antena Group. Ioan Bendei s-a. continuă pe Antena3

Noi dezvaluiri explozive. Cum era instruit seful RCS, Ioan Bendei, de procurorii DNA

Antena 3 continua seria dezvaluirilor privindu-l pe Ioan Bendei, seful RCSRDS, legate de dosarul in care acesta i-a facut plangere directorului general Antena Group. Ioan Bendei s-a.

inregistrari explozive! Seful RCSRDS, Ioan Bendei, inregistrat cand promitea sponsorizari DGA-ului

Dar sirul foloaselor pe care administratorul RCS RDS le discuta chiar din sediul DNA nu se opreste la ofiterul DNA Teo Iordachita, care efectua acte de urmarire penala chiar in dosarul lui Ioan Bendei.

Noi dezvaluiri in scandalul RCS-DIGI. O convorbire telefonica arata legatura dintre patronul Teszari si Traian Basescu / Reactia fostului presedinte (VIDEO)

Jurnalistii de la Antena 3 fac noi dezvaluiri despre sefii RCS-RDS. O convorbire dintre administratorul Ioan Bendei si patronul companiei Zoltan Teszari ar arata ca cel din urma este bun prieten cu Traian.

Antena 3 prezinta o inregistrare audio in care o persoana prezentata ca fiind Ioan Bendei ajuta un ofiter de politie judiciara sa-si instaleze telefoane la locuinta sa si a parintilor

Antena 3 a prezentat miercuri seara, la Sinteza Zilei, o inregistrare audio in care o persoana a carei voce este prezentata ca fiind a lui Ioan Bendei, fostul administrator al grupului RCSRDS, isi suna pe secretara pentru a trimite telefoane si operatori care sa le instaleze la trei domicilii ale unui ofiter de politie judiciara, prezentat drept Iordachita Teodosia Elena.

Antena 3 prezinta o inregistrare audio in care o persoana prezentata ca fiind Ioan Bendei ajuta un ofiter de politie judiciara sa-si instaleze telefoane la locuinta sa si a parintilor. Convorbirea telefonica ar fi avut loc chiar in sediul DNA

Antena 3 a prezentat miercuri seara, la Sinteza Zilei, o inregistrare audio in care o persoana a carei voce este prezentata ca fiind a lui Ioan Bendei, fostul administrator al grupului RCSRDS, isi suna pe secretara pentru a trimite telefoane si operatori care sa le instaleze la trei domicilii ale unui ofiter de politie judiciara, prezentat drept Iordachita Teodosia Elena. Convorbirea telefonica ar fi avut loc chiar in sediul DNA.

Brad Pitt, noi dezvaluiri dupa divortul de Angelina Jolie: Nu sunt un sinucigas!

Brad Pitt isi surprinde fanii cu noi dezvaluiri. Dupa ce a recunoscut problemele cu alcoolul din timpul casniciei cu Angelina Jolie, Brad Pitt asigura ca, dupa divort, reuseste sa se mentina pe linia.

Dosar penal pentru un ofiter de politie judiciara care ar fi cerut telefoane portabile de la fostul administrator al RCS-RDS Ioan Bendei

DNA a deschis dosar penal in cazul unui ofiter de politie judiciara, dupa ce acesta ar fi aparut intr-o interceptare din care rezulta ca a cerut instalarea unor telefoane portabile pentru ea si pentru rudele sale din Craiova de la fostul administrator al companiei de cablu RCS-RDS Ion Bendei, potrivit news. ro. De asemenea, ofiterul, Teodosia Elena Iordachita, si-a dat demisia, joi.

Dan Andronic face noi dezvaluiri: Un fost presedinte si doi fosti premieri, in arhiva SIPA

Jurnalistul Dan Andronic anunta pe pagina de Facebook ca vineri va publica un nou episod din seria Noi suntem statul. Nu vreau sa va plictisesc, dar maine public in EvZ un nou episod di.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )