Libnet.ro
UNICEF

10:46

Noi focare printre medicii din Constanta si Brasov. Nelu Tataru: Exista o foarte mare probabilitate de extindere si la populatie

Adevărul Adevărul,
Noi focare printre medicii din Constanta si Brasov. Nelu Tataru: Exista o foarte mare probabilitate de extindere si la populatie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma ca exista doua focare care afecteaza personalul medical din Constanta si Brasov si exista posibilitatea ca acestea sa se extinda si la populatie. continuă pe Adevărul

Nelu Tataru: exista focare care afecteaza personalul medical din Constanta si Brasov. Raportarile spun altceva

Desi raportarea Institutului National de Sanatate Publica in ceea ce priveste infectarea cadrelor medicale mentioneaza doar un caz in judetul Constanta, ministrul Sanatatii Nelu Tataru afirma ca exista doua focare care afecteaza personalul medical din Constanta si Brasov si exista posibilitatea ca acestea sa se extinda si la populatie.

Coronavirus in Romania: Bilantul deceselor a ajuns la 118. Unul dintre pacientii decedati, o asistenta medicala din Constanta, intoarsa din Turcia. Autoritati: Nu a lucrat in spital

Alte doua noi decese din cauza coronavirusului au fost anuntate vineri in Romania, astfel ca bilantul a ajuns la 118. Unul dintre pacienti este o asistenta medicala din Constanta, intoarsa din Turcia, care nu a lucrat in spital si nu a tratat pacienti cu COVID, conform Grupului de comunicare strategica.

Cum si-a amendat un politist din Constanta un coleg pe care il chemase in ajutor. A iesit cu scandal

Inplina epidemie sanitara un scandal a izbucnit acum cateva zile, intre un politist local si un agent de la rutiera. Motivul peripetiei a fost generat si de faptul ca a fost intocmit un proces verbal. De aceea, autoritatile au deschis chiar o ancheta, in acest caz. Cum si-a amendat un politist din Constanta un coleg .

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Constanta si Brasov, noi focare de coronavirus

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat, in aceasta seara, la Antena 3, ca doua orase din Romania, respectiv Brasov si Constanta, ar putea deveni, in foarte scurt timp, focare de coronavirus.

Gestul emotionant al asistentelor de la Spitalul Victor Babes pentru medicii din prima linie

Medicii eroi de la Spitalul Victor Babes din Bucuresti au gasit puterea de a le multumi intr-un mod inedit colegilor aflati in prima linie.

Medicii din Romania cer o lege prin care copiii lor sa aiba pensie de urmas, in cazul in care vor muri la datorie

Zeci de mii de cadre medicale din Romania cer, intr-o scrisoare deschisa adresata autoritatilor, o lege prin care copiii lor sa aiba pensie de urmas, in cazul in care vor muri la datorie.

Primarul Fagadau vrea sa transfere pacientii in Germania daca spitalele din Constanta se vor aglomera

Primarul Constantei, Decebal Fagadau, a declarat ca a adresat mai multe solicitari unor primari din Germania, cu privire la posibilitatea efectuarii transferului de bolnavi infectati cu COVID-19 din spitale constantene, in situatia in care acestea vor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )