Libnet.ro
UNICEF

23:45

Noi imagini de la macelul din Piata Constitutiei. Detaliile care schimba tot

Antena3 Antena3,
Noi imagini de la macelul din Piata Constitutiei. Detaliile care schimba tot

Antena 3 a prezentat noi imagini de la crima comisa in Piata Constitutiei, in luna septembrie. Sunt 11 persoane arestate si patru sub control judiciar, asta se arata in comunicatul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti. continuă pe Antena3

Revelion disco in Bucuresti: cine va urca pe scena din Piata Constitutiei in noaptea dintre ani

Hiturile anilor 80-90 se vor auzi live la cea mai mare petrecere dintre ani din Bucuresti Revelion 2020. Disco Night Fever - organizata de Primaria Capitalei prin ARCUB. Printre artistii care vor urca marti, 31 decembrie, de la ora 17:30 , pe scena din Piata Constitutiei se numara O-Zone, Haddaway si Milli Vanilli.

Rafuiala din Piata Constitutiei.11 barbati arestati preventiv si patru sub control judiciar. Ce acuzatii le sunt aduse de procurori

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Directia Generala de Politie a Munciipiului Bucuresti au anuntat ca 11 persoane sunt arestate preventiv, iar patru sunt sub control judiciar, sub aspectul savarsirii infractiunilor de omor, incaierare si tulburarea ordinii si linistii publice, in dosarul referitor la rafuiala din Piata Constitutiei, in urma caruia un om a murit.

RETINERI in scandalul dintre INTERLOPI, din Piata Constitutiei, unde o persoana a fost OMORATA: 11 barbati cercetati in arest preventiv si 4 sub control judiciar (VIDEO)

Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti anunta ca 11 barbati cu varste cuprinse intre 17 si 52 de ani sunt arestati preventiv si 4 sunt sub control judiciar in dosarul privind uciderea unei persoane,.

Fostul premier Petre Roman, detaliu halucinant. Ce s-a vazut in timpul momentului de comemorare din Piata Universitatii

La evenimentul de comemorare au participat sute de romani, alaturi de fosti oficiali ai statului, dar si de actualii guvernanti. Printre participanti s-a aflat si fostul Premier, Petre Roman care a depus sambata o coroana de flori la crucea din Piata Universitatii din Bucuresti. Momentul a fost in memoria eroilor care au murit in decembrie 1989. Fostul .

Carmen Dan, precizari despre 10 august: Eu am primit informatii din piata, nu am dat directive

Fostul ministrul al Afacerilor Interne, Carmen Dan, afirma, referindu-se la evenimentele din 10 august 2018 din Piata Victoriei, ca a primit informatii din piata, nu a dat directive legate de modul in care sa actioneze a fortele MAI prezente acolo, precizand ca procesul de coordonare s-a realizat din teren, nu din punctul de comanda inaintat.

Ion Iliescu, reactie dura la adresa revolutionarilor din Piata Universitatii. Libertatea a fost cucerita cu un pret greu

La Troita din Piata Universitatii, la ceremonia de comemorare a eroilor cazuti la Revolutia din 1989. Mai multi revolutionari l-au imbrancit si scuipat pe Gelu Voican-Voiculescu in momentul in care acesta si-a facut aparitia. Fostul politician a plecat cu capul spart din mijlocul multimii furioase. Ion Iliescu, reactie dura la adresa revolutionarilor din Piata Universitatii .

Codrin Stefanescu reactioneaza dur dupa incidentul violent din Piata Universitatii: Sistemul ranjeste satisfacut

Codrin Stefanescu condamna incidentul de azi din Piata Universitatii, unde Gelu Voican Voiculescu a fost scos de jandarmi din multimea adunata in Piata Universitatii pentru a comemora 30 de ani de la Revolutia din 1989, dupa ce mai multe persoane l-au huiduit si l-au agresat.

Petre Roman, reactie dupa violentele din Piata Univesritatii

Petre Roman a avut o prima reactie dupa violentele din Piata Universitatii, unde Gelu Voican Voiculescu a fost lovit cu o carja in cap. Fostul premier sustine ca este revoltat si considera ca nu revolutionarii sunt ce care au apelat la aceste gesturi.

Petre Roman, reactie dupa violentele din Piata Universitatii

Petre Roman a avut o prima reactie dupa violentele din Piata Universitatii, unde Gelu Voican Voiculescu a fost lovit cu o carja in cap. Fostul premier sustine ca este revoltat si considera ca nu revolutionarii sunt ce care au apelat la aceste gesturi.

Ce spune ministrul Finantelor despre deficitul bugetar: A fost acoperit cu imprumuturi din piata la dobanzi in scadere. Am facut economii

Romania intra in anul 2020 cu buget, fara majoritatea masurilor introduse prin OUG 114, iar deficitul bugetar a fost acoperit cu imprumuturi din piata la dobanzi in scadere, a scris, marti, pe pagina sa de Facebook, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )