Libnet.ro
UNICEF

06:30

Noi imagini cu pedofilul din Capitala: Procurorii au extins cercetarile si pentru alte zone din Bucuresti(FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Noi imagini cu pedofilul din Capitala: Procurorii au extins cercetarile si pentru alte zone din Bucuresti(FOTO, VIDEO)

Pedofilul care a agresat doi copii in liftul unui bloc din Capitala este inca liber, la doua zile de la producerea incidentului. intre timp, procurorii au extins cercetarile in acest caz,. continuă pe B1

Noi imagini cu pedofilul din Capitala: Procurorii au extins cercetarile si pentru alte zone din Bucuresti(FOTO)

Pedofilul care a agresat doi copii in liftul unui bloc din Capitala este inca liber, la doua zile de la producerea incidentului. intre timp, procurorii au extins cercetarile in acest caz,.

FOTO Noi imagini cu barbatul care a agresat sexual doi copii din Drumul Taberei. Procurorii au extins cercetarile si la alte zone din Bucuresti

Procurorii au dat publicitatii noi imagini cu barbatul care a agresat sexual doi copii in liftul unui bloc din Drumul Taberei si au extins cercetarile si la alte zone din Bucuresti in care agresorul a fost prezent, relateaza Agerpres. Au fost facute cercetari pe 50 de strazi si in 200 de blocuri.

FOTO Noi imagini cu barbatul care a agresat sexual doi copii din Drumul Taberei. Procurorii au extins cercetarile si la alte zone in care agresorul a fost prezent

Politistii au dat publicitatii noi imagini cu barbatul care a agresat sexual doi copii in liftul unui bloc din Drumul Taberei. Totodata, procurorii au extins cercetarile si la alte zone din Bucuresti in care agresorul a fost prezent, relateaza Agerpres. Au fost facute cercetari pe 50 de strazi si in 200 de blocuri.

Politia publica noi imagini cu pedofilul din Drumul Taberei. Ce mesaj ii transmit autoritatile

Politia Romana a dat publicitatii, prin intermediul Facebook, noi imagini cu agresorul celor doi copii din Drumul Taberei. Te vom gasi! Esti prioritatea noastra transmite Politia.

Politia, noi date despre pedofilul din Bucuresti: Ce au descoperit anchetatorii (FOTO, VIDEO)

Politia Romana face noi precizari in cazul pedofilului care este cautat in Capitala dupa ce a agresat doi copii in cartierul Drumul Taberei. Politia, noi date despre pedofilul din.

Politia a anuntat noi date despre pedofilul din Bucuresti: Ce au descoperit anchetatorii (FOTO, VIDEO)

Politia Romana face noi precizari in cazul pedofilului care este cautat in Capitala dupa ce a agresat doi copii in cartierul Drumul Taberei. Politia, noi date despre pedofilul din.

Noi imagini au creat panica! Un obiect misterios a fost surprins pe cer - VIDEO

Noi imagini aparute pe internet au creat panica. Oamenii din Argentina au surprins momentul in care deasupra lor zbura un obiect misterios, inconjurat de un altul extrem de luminos. Pare a fi.

Cazul copiilor agresati sexual din Capitala, preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti

Cazul celor doi copii agresati sexual de un barbat in liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei din Capitala a fost preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din Politia Capitalei.

Ministerul Sanatatii va dota spitalele judetene si din Capitala cu echipamente medicale

Conform Programului de Guvernare, Ministerul Sanatatii va dota cu echipamente medicale de rezonanta magnetica RMN) si computer tomograf CT) spitalele judetene si din Capitala care nu detin aceste echipamente, potrivit unui comunicat al MS.

Accident rutier pe Soseaua Oltenitei din Capitala

Accident rutier pe Soseaua Oltenitei din Capitala. Un tanar de 30 de ani a ajuns la spital dupa ce autoturismul in care se afla s-a ciocnit cu o masina de curatenie stradala. Desi impactul.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )