Libnet.ro
UNICEF

12:15

Noi imagini de la proteste. Mai multi barbati, filmati in timp ce pregateau sticle incendiare - VIDEO

Antena3 Antena3,
Noi imagini de la proteste. Mai multi barbati, filmati in timp ce pregateau sticle incendiare - VIDEO

Noi imagini socante apar dupaprotestul violent din Piata Victoriei. Mai multi barbati agresivi au fost surprinsi in timp ce pregateau sticle incendiare, pe care ulterior le-au aruncat in. continuă pe Antena3

Noi imagini cu jandarmerita agresata la protestele din Piata Victoriei. Ce spun medicii despre starea ei de sanatate

Noi imagini cu jandarmerita atacata vineri seara au fost publicate de Libertatea. Potrivit sursei citate, imaginile au fost surprinse la scurt timp dupa incident, cand tanara este scoasa de doi colegi din zona de.

SIMONA HALEP, dupa ce mai multi fani au strigat in tribune mesaje anti-PSD: Cand veniti pe un teren de tenis sa respectati aceasta incapere

Simona Halep a reactionat dupa ce ai mai multi fani din tribunele terenului de la Montreal au scandat in timpul finalei Rogers Cup, mesaje anti-PSD. Sportiva a atras atentia spectatorilor romani in timpu.

Mai multi raniti de dupa protestul de vineri au solicitat certificate medico-legale

Mai multi participanti la protestul de vineri din Piata Victoriei s-au dus sambata si duminica la Institutul National de Medicina Legala INML) pentru a obtine certificate medico-legale, au declarat.

Mai multi oameni din Iasi au fost muscati de serpi. Autoritatile sunt iN ALERTA (VIDEO)

Autoritatile din Iasi sunt in alerta dupa ce mai multi oameni au fost muscati de serpi, in ultimele zile. Doi dintre ei au ajuns la spital duminica dimineata. Este vorba despre o femeie de 34 de ani care a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )