Libnet.ro
UNICEF

23:00

Noi imagini de la vandalizarea locuintei lui Florin Iordache

Antena3 Antena3,
Noi imagini de la vandalizarea locuintei lui Florin Iordache

Noi imagini cu asaltul protestatarilor rezist de la vila lui Florin Iordache, vicepresedintele Camerei Deputatilor si fostul ministru al Justitiei. Politicianul PSD nu a depus plangere nici pana la. continuă pe Antena3

Ce au patit cei care au scris mesaje obscene pe gardul locuintei lui Florin Iordache

Sase persoane care au lipit afise si au scris mesaje obscene sambata pe gardul locuintei si pe usa garajului deputatului PSD Florin Iordache au fost amendate de politisti cu cate 300 de.

Protest in fata locuintei lui Florin Iordache. Garajul fostului ministru, umplut de injuraturi

Protest acasa la deputatul PSD Florin Iorache. Protestatarii rezist au lipit mai multe afise pe gardul locuintei fostului ministru, au scris tot felul de mesaje obscene. Fostul ministru al Justitiei a.

Politia a amendat sambata 6 persoane care au scris mesaje obscene pe usa garajului lui Florin Iordache cu cate 300 de lei

Sase persoane care au lipit afise si au scris mesaje obscene sambata pe gardul locuintei si pe usa garajului deputatului PSD Florin Iordache au fost amendate de politisti cu cate 300 de lei, scrie Agerpres.

Ce au patit protestatarii care au vandalizat vila lui Florin Iordache

Protestatarii care au scris sambata mesaje obscene pe gardul si pe garajul locuintei deputatului PSD Florin Iordache au fost amendati de politie cu cate 300 de lei fiecare, amenzile ridicandu-se la valoarea totata de 1. 800 de lei.

VIDEO Vila lui Florin Iordache, vandalizata de cativa protestatari rezist

Mai multi protestatari rezist au vandalizat sambata vila vicepresedintelui Camerei Deputatilor, Florin Iordache. Protestatarii au scris cu vopsea cuvinte obscene pe poarta vilei deputatului PSD si au limit mai multe afise pe usa garajului. Gestul vine ca raspuns lagestul obscen facut de Iordache, zilele trecute, in plenul Camerei Deputatilor.

FLORIN IORDACHE: Intrarea noastra in Schengen nu trebuie sa depinda de MCV

Social-democratul Florin Iordache, vicepresedinte al Camerei Deputatilor, a declarat astazi ca este incorect ca intrarea Romaniei in Spatiul Schengen sa fie conditionata de Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) si, de asemenea, ca Romania sa fie lasata in urma Bulgariei.

Prima reactie a lui Florin Iordache dupa ce protestatarii i-au vandalizat garajul: Lucrurile au mers mult prea departe

Florin Iordache a avut o prima reactie dupa ce protestatarii i-au vandalizat garajul, spunand ca analizeaza toate posibilitatile in legatura cu actiunile pe care le va lua impotriva.

Florin Iordache, dupa ce casa i-a fost vandalizata: Analizez toate posibilitatile. Lucrurile au mers mult prea departe

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, duminica pentru Mediafax, ca analizeaza toate posibilitatile in legatura cu actiunile pe care le va lua impotriva celor care au lipit, sambata, mesaje obscene pe poarta casei sale, inclusiv depunerea unei plangeri la politie.

Gestul lui Florin Iordache in Parlament nu este singular. Derapajele alesilor neamului reprezinta o lista lunga

Pe deputatul PSD Florin Iordache l-au lasat nervii chiar in plenul Parlamentului. Dupa ce a plecat de la tribuna primul lucru pe care l-a facut a fost sa le arate celor din opozitie degetul mijlociu de la ambele.

Vila lui Florin Iordache a fost vandalizata: Social-democratul, taxat dur dupa gestul obscen din Parlament(VIDEO)

Vila social-democratului Florin Iordache a fost vandalizata, dupa gestul obscen pe care acesta l-a facut zilele trecute in Parlament. Malin Bot impreuna cu Cristian Dide si alto protestatari rezist.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )