Libnet.ro
UNICEF

07:45

VIDEO Vila lui Florin Iordache, vandalizata de cativa protestatari rezist

Adevărul Adevărul,
VIDEO Vila lui Florin Iordache, vandalizata de cativa protestatari rezist

Mai multi protestatari rezist au vandalizat sambata vila vicepresedintelui Camerei Deputatilor, Florin Iordache. Protestatarii au scris cu vopsea cuvinte obscene pe poarta vilei deputatului PSD si au limit mai multe afise pe usa garajului. Gestul vine ca raspuns lagestul obscen facut de Iordache, zilele trecute, in plenul Camerei Deputatilor. continuă pe Adevărul

Vila lui Florin Iordache a fost vandalizata: Social-democratul, taxat dur dupa gestul obscen din Parlament(VIDEO)

Vila social-democratului Florin Iordache a fost vandalizata, dupa gestul obscen pe care acesta l-a facut zilele trecute in Parlament. Malin Bot impreuna cu Cristian Dide si alto protestatari rezist.

Vila lui Florin Iordache a fost vandalizata: Social-democratul, taxat dur dupa gestul obscen din Parlament(FOTO)

Vila social-democratului Florin Iordache a fost vandalizata, dupa gestul obscen pe care acesta l-a facut zilele trecute in Parlament. Malin Bot impreuna cu Cristian Dide si alto protestatari rezist.

Casa lui Florin Iordache, vandalizata cu mesaje si afise obscene / Actiunea, mediatizata de Malin Bot

Malin Bot si alte persoane s-au dus la Florin Iordache acasa unde, pe usa garajului, au fost lipite afise in care apare un gest obscen similar cu cel facut de deputatul PSD in Parlament, reiese din imaginile publicate de Bot pe Facebook. in plus, in fotografiile respective se vede si cum pe poarta au fost desenate un semn obscen si un mesaj identic cu cel de pe celebra placuta suedeza anti-PSD din aceasta vara.

Ce au patit protestatarii care au vandalizat vila lui Florin Iordache

Protestatarii care au scris sambata mesaje obscene pe gardul si pe garajul locuintei deputatului PSD Florin Iordache au fost amendati de politie cu cate 300 de lei fiecare, amenzile ridicandu-se la valoarea totata de 1. 800 de lei.

Florin Iordache are o vila uriasa langa Bucuresti: Cum arata casa PSD-istului care a facut semne obscene in Parlament(FOTO)

Social-democratul Florin Iordache, aflat acum in centrul unui scandal de proportii dupa ce a facut gestuir obscene in Parlament, la adresa opozitiei, locuieste intr-o vila uriasa din localitatea Bragadiru, de.

Plangere penala pe numele lui Florin Iordache dupa gestul obscen din Parlament (VIDEO)

Florin Iordache s-a ales cu plangere penala pentru gesturile obscene pe care le-a facut in Parlamentul Romaniei. Asociatia Voci pentru Democratie si Justitie a depus o reclamatie la Politie in acest sens.

Imagini de colectie cu Florin Iordache: Discurs in fata unei sali goale in 2004: Votati-ma pe mine, votati...pentru a fi aproape de Uniunea Europeana (VIDEO)

Florin Iordache a devenit unul din cei mai cunoscuti politicieni din Romania datorita incepand din 2017, fiind viral in mediul online ca si ministrul Alta intrebare dupa conferinta de presa in care a.

Florin Iordache, cap de afis in Bloomberg: Raportul anticoruptie al UE primeste degetul mijlociu in Romania (VIDEO)

Gestul incalificabil al lui Florin Iordache de miercuri din Parlamentul Romaniei l-a facut pe acesta vedeta in reputata publicatie Bloomberg. Un politician roman de la varful puterii a aratat degetul.

VIDEO Florin Iordache, gest obscen in Parlament: Vom merge mai departe cu toata opozitia CE

Deputatul PSD Florin Iordache, presedintele Comisiei speciale pentru legile justitiei si vicepresedinte al Camerei Deputatilor, a facut, miercuri, un gest obscen catre opozitie chiar in plenul forului legislativ, dupa ce PNL si USR au solicitat.

Florin Iordache, dupa gestul obscen din plen: Vi s-a parut! Este anormal modul in care Romania este tratata (VIDEO)

Dupa scandalul din plen, cand a aratat sembne obscene adversarilor politici, deputatul PSD Florin Iordache, a continuat, pe holurile Parlamentului, sa critice recomandarile facute de Comisia Europeana in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )