Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ce au patit protestatarii care au vandalizat vila lui Florin Iordache

Adevărul Adevărul,
Ce au patit protestatarii care au vandalizat vila lui Florin Iordache

Protestatarii care au scris sambata mesaje obscene pe gardul si pe garajul locuintei deputatului PSD Florin Iordache au fost amendati de politie cu cate 300 de lei fiecare, amenzile ridicandu-se la valoarea totata de 1. 800 de lei. continuă pe Adevărul

Vila lui Florin Iordache a fost vandalizata: Social-democratul, taxat dur dupa gestul obscen din Parlament(FOTO)

Vila social-democratului Florin Iordache a fost vandalizata, dupa gestul obscen pe care acesta l-a facut zilele trecute in Parlament. Malin Bot impreuna cu Cristian Dide si alto protestatari rezist.

Vila lui Florin Iordache a fost vandalizata: Social-democratul, taxat dur dupa gestul obscen din Parlament(VIDEO)

Vila social-democratului Florin Iordache a fost vandalizata, dupa gestul obscen pe care acesta l-a facut zilele trecute in Parlament. Malin Bot impreuna cu Cristian Dide si alto protestatari rezist.

VIDEO Vila lui Florin Iordache, vandalizata de cativa protestatari rezist

Mai multi protestatari rezist au vandalizat sambata vila vicepresedintelui Camerei Deputatilor, Florin Iordache. Protestatarii au scris cu vopsea cuvinte obscene pe poarta vilei deputatului PSD si au limit mai multe afise pe usa garajului. Gestul vine ca raspuns lagestul obscen facut de Iordache, zilele trecute, in plenul Camerei Deputatilor.

PNL, dupa declaratiile Vioricai Dancila privind raportul MCV: Am avut parte de acelasi gest pe care l-a facut Florin Iordache, dar in cuvinte (VIDEO)

Ionel Danca, purtatorul de cuvant al PNL, a criticat, joi, in termeni duri, decleratiile premierului Viorica Dancila, cu privire la rezolutia Parlamentului European cu privire la Romania si la concluziile.

Florin Iordache are o vila uriasa langa Bucuresti: Cum arata casa PSD-istului care a facut semne obscene in Parlament(FOTO)

Social-democratul Florin Iordache, aflat acum in centrul unui scandal de proportii dupa ce a facut gestuir obscene in Parlament, la adresa opozitiei, locuieste intr-o vila uriasa din localitatea Bragadiru, de.

Ce au patit cei care au scris mesaje obscene pe gardul locuintei lui Florin Iordache

Sase persoane care au lipit afise si au scris mesaje obscene sambata pe gardul locuintei si pe usa garajului deputatului PSD Florin Iordache au fost amendate de politisti cu cate 300 de.

Florin Iordache, gesturi obscene catre Opozitie

ACTUALIZARE - Stanescu, despre gestul lui Iordache: Mare greseala, nu suntem la stadion Senatorul Paul Stanescu, vicepremier si ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, a fost intrebat astazi cum comenteaza gestul deputatului Florin Iordache la adresa reprezentantilor Opozitiei, raspunsul sau fiind acela ca Iordache a facut o mare greseala, pentru ca nu suntem la stadion. ------ Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache le-a aratat, astazi degetul mijlociu de la ambele maini parlamentarilor din Opozitie, care nu au fost de acord cu declaratiile facute de la microfon.

Portretul lui Florin Iordache, politicianul anti-justitie si anti-bun simt. Cum a ajuns de la fabrica de mobila din Caracal in Parlament si in Guvern

Florin Iordache este autorul Ordonante 13, care a scos sute de mii de oameni in strada. Ulterior, Iordache a fost instalat de Liviu Dragnea in fruntea Comisiei parlamentare care a modificat legile Justitiei si codurile penale. Va mai amintiti de martea neagra din 2013? Tot Iordache a dirijat-o. Azi, deputatul PSD a aratat Opozitiei, Romaniei si Europei degetul mijlociu, fara sa ofere vreo explicatie, dar cerand, ca de obicei, alta intrebare.

Florin Iordache, reactie dupa ce a aratat scene obscene in Parlament: Cu mainile ridicate, care e problema?

Florin Iordache a fost surprins miercuri de camerele de filmare atunci cand, coborand de la tribuna Parlamentului, a aratat semne obscene Opozitiei. Florin Iordache sustine ca nu a aratat semne obscene si ca a.

Gestul lui Florin Iordache in Parlament nu este singular. Derapajele alesilor neamului reprezinta o lista lunga

Pe deputatul PSD Florin Iordache l-au lasat nervii chiar in plenul Parlamentului. Dupa ce a plecat de la tribuna primul lucru pe care l-a facut a fost sa le arate celor din opozitie degetul mijlociu de la ambele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )