Libnet.ro
UNICEF

07:15

Alina Denciu, sotia medicului-erou de la Piatra Neamt: I-am interzis lui Tataru sa mai dea informatii despre Catalin

B1 B1,
Alina Denciu, sotia medicului-erou de la Piatra Neamt: I-am interzis lui Tataru sa mai dea informatii despre Catalin

Alina Denciu, sotia medicului-erou din Piatra Neamt, sustine ca i-a interzis ministrului sanatatii sa mai ofere informatiidespre Catalin Denciu, dupa ce a spus, la Digi 24, ca testul Covid a iesit po. continuă pe B1

Medicul Catalin Denciu, ranit in incendiul de la Piatra Neamt, testat pozitiv pentru Covid

Catalin Denciu, medicul ranit in incendiul din sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra-Neamt in timp ce incerca sa isi salveze pacientii, a fost testat pozitiv pentru Covid, desi el s-a infectat cu SARS-CoV-2 si in primavara, a spus ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, la Digi24.

Sotia medicului erou de la Piatra Neamt: Mi-a spus, inainte de a se sui in Ambulanta, ca el este bine, ceilalti au ars Era intr-o stare de agitatie, de oroare de ceea ce vazuse

Alina Denciu, sotia medicului Catalin Denciu, de la Spitalul din Piatra Neamt, care a suferit numeroase arsuri in timp ce incerca sa-i salveze pe pacientii din sectia ATI cuprinsa de flacari, a povestit la Digi24 ca, atunci cand au reusit sa vorbeasca la telefon, imediat dupa incendiul de la Terapie Intensiva, doctorul i-a spus ca el e bine, ceilalti au ars.

Sotia eroului de la Piatra Neamt rupe tacerea. Ce i-a spus Catalin Denciu, dupa tragedie

Sotia medicului erou de la Piatra Neamt a relatat dialogul cu sotul ei, inainte ca acesta sa fie transportat la spitalul din Iasi. Sotia medicului eroului de la Piatra Neamt, primul dialog cu sotul ei dupa incendiu: Era ingrozit de ceea ce a putut sa vada acolo, ingrozit Eu sunt bine, ceilalti ardeau, ardeau .

Cine este Catalin Denciu, medicul erou de la Piatra Neamt. A sarit in flacari, impreuna cu o asistenta, ca sa salveze pacientii

S-a aflat cine este Catalin Denciu, medicul erou de la Piatra Neamt, care a sarit in flacari, impreuna cu o asistenta, ca sa salveze pacientii din sectia ATI. Medicul de garda Catalin Denciu si asistenta au suferit grave arsuri in incendiul de la spitalul Piatra Neamt deoarece au incercat sa salveze cat mai multi bolnavii .

Medicul Catalin Denciu, ranit in incendiul de la Piatra Neamt si transferat ieri la un spital din Belgia, este in continuare in stare grava

Medicul Catalin Denciu, ranit in incendiul din sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra-Neamt in timp ce incerca sa isi salveze pacientii si transferat ieri la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles, este in continuare in stare grava, anunta Ministerul Sanatatii.

Judecator din Bicaz, pacient al medicului Denciu, ars la Piatra Neamt: Eroii sunt oameni simpli si normali

Geo Morosanu, fost judecator la Bicaz, a postat pe pagina sa de socializare o amintire legata de medicul care era de garda la ATI din Piatra neamt, Ioan Catalin Denciu, care arata ce fel de om era acesta.

Sotia medicului-erou de la Piatra Neamt rupe tacerea. Cine a cautat-o, de fapt, dupa incendiu

Era in firea lui sa se sacrifice pentru altii, a spus Alina Claudia Denciu, sotia medicului-erou de la Piatra Neamt. Femeia continua seria declaratiilor despre intamplarea din Sectia ATI care a indoliat Romania. Noi declaratii ale sotiei medicului-erou de la Piatra Neamt despre situatia acestuia Medicul Catalin Denciu si-a riscat propria viata, insa a salvat .

Sotia medicului-erou de la Piatra Neamt: A fost carnagiu acolo. Credeti-ma ca nu mai pot

Zece pacienti au murit in urma unui incendiu care a izbucnit sambata la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Piatra Neamt. Alte sapte persoane, inclusiv medicul Ioan Catalin Denciu, care a.

Veste devastatoare pentru medicul erou de la Piatra Neamt. Ce a aflat Catalin Denciu

Explozia urmata de incendiu la sectia ATI a Spitalului Piatra Neamt a avut zece morti si sapte victime. Una dintre ele, medicul de garda Catalin Denciu, care a incercat sa scoata din salon pacientii. S-a ales cu 40% arsuri din suprafata corpului si a fost transportat pe 15 noiembrie in Belgia. Vestile despre starea sa .

Medicul Catalin Denciu va fi cetatean de onoare al municipiului Piatra-Neamt: Patru familii ale unor victime din incendiu vor primi ajutoare financiare

Medicului-erou Catalin Denciu, care a suferit arsuri grave in timp ce incerca sa salveze pacientii aflati in mijlocul incendiului de la sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra-Neamt, ii va fi oferit titlul de.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )