Libnet.ro
UNICEF

14:45

Noi masuri pentru tratarea pacientilor cu COVID-19. Ludovic Orban anunta suplimentarea cu 200 de locuri la sectiile de ATI

B1 B1,
Noi masuri pentru tratarea pacientilor cu COVID-19. Ludovic Orban anunta suplimentarea cu 200 de locuri la sectiile de ATI

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a anuntat marti, 17 noiembrie, majorarea capacitatii locurilor pentru sectiile ATI din tara. Informatii despre cum vor fi mai exact distribuite aceste locuri, vor fi oferite i. continuă pe B1

Noi masuri pentru tratarea pacientilor cu COVID-19. Ludovic Orban anunta suplimentarea cu 200 de locuri la sectiile de ATI

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a anuntat marti, 17 noiembrie, majorarea capacitatii locurilor pentru sectiile ATI din tara. Informatii despre cum vor fi mai exact distribuite aceste locuri, vor fi oferite i.

Ludovic Orban: Ne confruntam cu o crestere dramatica a cantitatii de oxigen consumate. Spitalele trebuie sa faca toate efoturile pentru a avea intreaga cantitate necesara pentru tratarea pacientilor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a avut, marti, o noua sedintacu conducerea Ministerului Sanatatii. Ulterior evenimentului, prim-ministrul a facut o serie de declaratii de presa, context in care a vorbit si.

Romania, pregatita pentru valul 3 al epidemiei de coronavirus? Ludovic Orban: Noi depunem eforturi constante. Puteti vedea ca am facut progrese (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni seara, ca autoritatile depun eforturi permanente pentru a creste capacitatea de testare, dar si de tratare a pacientilor depistati cu coronavirus. Acesta a precizat ca su.

LUDOVIC ORBAN: intotdeauna exista responsabili, exista vinovati individuali pentru fiecare nerealizare

Premierul Ludovic Orban a precizat astazi ca intotdeauna exista responsabili, exista vinovati individuali pentru fiecare nerealizare, referindu-se astfel la declaratia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, care a vorbit despre o vinovatie colectiva in ceea ce priveste tragedia de la Spitalul din Piatra Neamt.

LUDOVIC ORBAN: Crestem capacitatea de tratare, inclusiv prin includerea de noi spitale suport COVID

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca a luat masuri pentru cresterea capacitatii de tratare a pacientilor infectati cu coronavirus, inclusiv prin includerea a noi spitale care vor deveni spitale de suport COVID, mentionand ca in aceasta saptamana va fi o crestere de cel putin 200 de paturi.

Ludovic Orban: Eu imi doresc sa petrecem Craciunul linistiti, dar depinde de fiecare dintre noi. Daca avem grija de noi si de ceilalti, vom ajunge mai repede la normalitate (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a fost intrebat, marti, care ar fi numarul de cazuri noi ce trebuie atins pentru ca autoritatile sa implementeze masuri de relaxare. in replica, premierul a explicat ca, daca av.

LUDOVIC ORBAN: Am solicitat cresterea capacitatii de tratare a pacientilor in sectiile de terapie intensiva

Premierul Ludovic Orban a solicitat, astazi, in cadrul sedintei organizate la Centrul National de Coordonare si Conducere a Interventiei de la Ciolpani, cresterea capacitatii de tratare a pacientilor in sectiile de terapie intensiva.

Ludovic Orban, sedinta de urgenta cu Nelu Tataru: Am discutat despre planul de verificari in sectiile de Terapie Intensiva din Spitale. Al doilea subiect, cresterea capacitatii de tratare a pacientilor care au nevoie de internare la ATI

Premierul Ludovic Orban a avut o sedinta de urgenta cu Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, luni, in contextul tragediei de la Neamt. Am abordat doua subiecte importante. Primul subiect, planul de.

Ludovic Orban: in urma controalelor din sectiile ATI, o sa existe un plan de conformare ce va fi comunicat managerilor Mai multe spitale vor deveni suport COVID (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a avut, luni, o sedinta de urgenta cu Nelu Tataru, ministrul Sanatatii. Potrivit premierului, in cadrul intrunirii au fost abordate doua subiecte importante, mai exact planul.

Ludovic Orban: Avem aproape 50 de localitati in carantina. in Bucuresti a fost un ritm de crestere liniar si cred ca este posibil, fara sa dispunem astfel de masuri, sa oprim cresterea numarului de cazuri (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca in acest moment, aproximativ 50 de localitati din Romania se afla in carantina, precizand ca in orasele din Salaj care au fost carantinate la inceputul lunii.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )