Libnet.ro
UNICEF

17:30

Noi negocieri PNL, USR-PLUS si UDMR, vineri, la Vila Lac. Prima optiune a PNL

Hotnews Hotnews,
 Noi negocieri PNL, USR-PLUS si UDMR, vineri, la Vila Lac. Prima optiune a PNL

Negocierile pentru formarea noului Guvern raman in continuare tensionate, chiar daca liderii PNL, USR-PLUS si UDMR au transmis, pentru prima oara intr-o declaratie comuna in fata camerelor, ca s-a exprimat o anume flexibilitate in discutii. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea: Iohannis trebuie sa puna capat mascaradei, Romania nu are timp de prostiile lor

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a comentat, marti, esecurile inregistrate de PNL, USRPLUS si UDMR in tentativa de a inchega o coalitie de guvernare pe placul presedintelui Klaus Iohannis.

Kelemen Hunor: Cea mai buna formula guvernamentala este o majoritate PNL - USRPLUS - UDMR. Duminica ne-am blocat

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a spus, luni, dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni, ca varianta cea mai buna, in urma alegerilor din 6 decembrie, este o coalitie PNL - USRPLUS - UDMR.

Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR, o noua runda de negocieri la Vila Lac pentru viitorul guvern

Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR se reunesc astazi, de la 13. 30, la Vila Lac, intr-o noua runda de negocieri pentru formarea unei majoritati si formarea viitorului guvern.

Negocieri reluate intre PNL, USR-PLUS si UDMR. Liderii celor trei partide s-au intalnit la Vila Lac

Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR s-au intalnit marti dupa-amiaza la Vila Lac pentru a continua discutiile privind formarea noului Guvern, suspendate duminica dupa ce nu s-a convenit asupra impartirii functiilor de premier si de presedinte al Camerei Deputatilor. intalnirea s-a incheiat dupa aproape o ora si jumatate, acestia convenind ca discutiile sa fie reluate joi.

Marcel Ciolacu: Ceea ce se intampla e total neconstitutional, in aceste zile la Vila Lac 1

Marcel Ciolacu sustine ca ceea ce se intampla la Vila Lac 1, unde au avut loc negocierile dintre PNL, USR-PLUS si UDMR, este neconstitutional. O vila a protocolului de stat, nu stiu daca ai voie sa o folosesti pentru asa ceva, a presedintele PSD, in exclusivitate la Antena 3.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )