Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi numiri in cadrul STB. Cine este noul director general

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Noi numiri in cadrul STB. Cine este noul director general

Societatea de Transport Bucuresti STB) are un nou director general, in persoana lui Mihai Petcu, a anuntat compania intr-un comunicat de presa, potrivit Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

Mihai Petcu este noul director general al STB

Societatea de Transport Bucuresti STB) are un nou director general, in persoana lui Mihai Petcu, a anuntat compania intr-un comunicat de presa transmis, astazi.

STB are un nou director general

Mihai Petcu este noul director general al Societatii de Transport Bucuresti STB), a anuntat compani.

STB are un nou director general

Mihai Petcu este noul director general al Societatii de Transport Bucuresti STB), a anuntat compani.

Cine este Catalin Denciu, medicul erou de la Piatra Neamt. A sarit in flacari, impreuna cu o asistenta, ca sa salveze pacientii

S-a aflat cine este Catalin Denciu, medicul erou de la Piatra Neamt, care a sarit in flacari, impreuna cu o asistenta, ca sa salveze pacientii din sectia ATI. Medicul de garda Catalin Denciu si asistenta au suferit grave arsuri in incendiul de la spitalul Piatra Neamt deoarece au incercat sa salveze cat mai multi bolnavii .

Cine este profesoara care isi umilea studentii de la Medicina. Reactia ei a ajuns virala pe internet

O profesoara de la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Capitala, a fost suspendata din functie dupa ce a ajuns virala in mediul online. Aceasta a incercat sa isi invete studentii cum sa i se adreseze. Cine este profesoara care isi umilea studentii de la Medicina Dupa ce a ajuns virala pe internet, .

Cine este Daria Radionova, iubita lui Alex Bodi, si cum arata ea inainte de operatiile estetice. De nerecunoscut

Daria Radionova a devenit cunoscuta datoita lui Alex Bodi, iar desi apare in peisaj destul de des nimeni nu stie multe detalii despre ea. Cine este si cum arata inainte de operatiile estetice? Cine este Daria Radionova? Cum arata inainte de operatiile estetice? Multi se intreaba cum a reusit Daria Radionova sa ajunga in anturajul .

Cine este femeia care l-a denuntat pe Alex Bodi si ce legaturi are cu Bianca Dragusanu. De necrezut

Alex Bodi a fost denuntat in septembrie de Iulia Salagean, una dintre fostele sotii, pentru una dintre acuzele care i se aduc in dosarul de proxenetism pentru care a fost retinut. Aceasta era prietena la catarama cu Bianca Dragusanu. Alex Bodi, denuntat de una dintre femeile din viata lui, prostituata in Germania Conform unor surse .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )